Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uwaga na użytkownika Timo

LadaUT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie mianowicie chce stworzyć ten o to temat aby uchronić ludzi przed pewnym człowiekiem ,
a rozchodzi się o Timo lecz teraz używa nazwy jako DanS i bawi się w youtubera .
Sytuacja wygląda tak 
Mój braciak sprzedawał eq na Ravii topowe itemki warte nie mała sumę pieniędzy , znalazł się nabywca na całość od ręki Timo doszło do sprzedaży , brat pogonił wszystko za 500 funtów itemki były wartę więcej ale wiadome lepiej sprzedać wszystko naraz niż bawić się w sprzedawanie po 1 czy 2 itemach ale już mniejsza z tym Timo wysłać pieniądze wysłał na PayPala lecz z firmowego konta ale cóż nie znając się na tym że można to anulować jeżeli wysyła się z firmowego cóż brat dał wszystkie itemy które zakupił Timo .
Po tym wymieniał je na Skiny do Cs-Go , brat patrzy po kilku chwilach na PayPala i brak otrzymanej zapłaty od szanownego pana Timo , więc cóż trzeba było jakoś ta sytuacje wyjaśnić lecz on nie chciał w ogóle rozmawiać , to cóż dowiedzieliśmy się jego danych od osób z którymi współpracował ponieważ otwierał projekt metina ale to już inna bajka wróćmy do tematu , po zdobyciu danych Imienia i Nazwiska znalezliśmy osobnika na FaceBook'u i też odszukaliśmy jego brata oraz matkę i ojca skontaktowaliśmy się z nimi lecz gdy Timo zobaczył ze konwersujemy z nimi włamał się własnej matce na fejsa i poblokował .
Po kilku godzinach nadmiernego spamowania wreszcie odpisał i oddał 50% otrzymanych item lecz 
drugą połowę zdążył sprzedać lekko zgarnął ponad 1.500 zł za nie .
Oszukał też własny team z którym otworzył projekt , ( Grafika , technika ) 
otworzył projekt metina nie pamiętam już jaka nazwę ludzie władowali w IS i pyk słuch po timie zaginął 
Jest dużo osób w sieci które okradł i teraz kieruje się do was do osób które oszukał jeżeli mieliście styczność z tym o to chłopczykiem który was oszukał i macie na to dowody podsyłajcie mi je na PW 
ponieważ mam zamiar zrobić coś z ta sprawa nie mam ochoty zostawić tak tego żeby dalej okradł ludzi bo z tego co słyszałem okrada osoby na nie małe pieniądze .. 

Tutaj dołączam parę screenów 

Opublikowałem post w którym miało na celu ostrzeżenie osób 

Parę osób się wypowiedziało dałem posty na Fanpag'e Oraz Grupy związane z metinem 

7NgjI8u.png

Komentarze z tego postu są takie : 

FuvcrKj.png

Tutaj parę screenów z grup związanych z metinem : 

J24Tzvx.png
vb1Q8hz.png

Robi pseudo konkursy na swoim śmiesznym kanale 
a gdzie nagrody dla graczy   ? 

Wiadomości które do nas dotarły jest ich więcej ale czekamy na dowody które tutaj wstawię jak tylko je otrzymam 
tutaj jednej z jego kolegów którego oszukał " kolegów

AeKdYti.png

Następny : 

RJzY6wz.png

Napisałem do niego na Serwerze Athes na którym obecnie przebywa i posiada swoja gildie 
nazwa " NieTaLiga " 

WWZW997.png

Niewinna osoba raczej by próbowała wyjaśnić ta sytuacje prawda  ? a nie od razu blokowała rozmowę ? 

tutaj macie fanpage tego oszusta 
https://www.facebook.com/thedadi

Więc prosił bym ludzi którzy zostali oszukani przez ta osobę podsyłajcie mi na PW dowody jeżeli was okradł bo zrobię z tym co trzeba , nie gwarantuje że zostanie wam zwrócone to co wam ukradł lecz wiadome zawsze szansa jest ale na 100% odpowiedzialność go nie ominie .

Dziękuje i pozdrawiam 

Ps . Prosił bym moderatora o nie usuwanie tego tematu ponieważ nie wiedziałem gdzie mógł bym takie coś napisać jeżeli jest w złym dziale to prosił bym o przeniesienie lecz aby tematu nie zamykać bo jak widać sprawa jest troszkę poważna ponieważ szkoda ludzi .

Opublikowano

Napisalem to miesiac temu, dwa, trzy. Dajecie sie jebac, bo jestescie idiotami. Idioci to idealny material do zerowania. Zero wspolczucia.

K***a. Otworzcie oczy. Jestescie jak te jebane malpy. Wyjmijcie c***a z uszu. 

/Ku***

Opublikowano

''Twój brat'' dał mu itemy po potwierdzeniu przelewu, czy po skanie? Jeśli po tym drugim, to sam sobie jest winny. Nie wiem czy to przypadek, czy też nie, ale ludzie grający w metina, inteligencją nie grzeszą.

Nie wiem nawet czy to można nazwać złodziejstwem, a za głupotę się płaci.

Opublikowano

''Twój brat'' dał mu itemy po potwierdzeniu przelewu, czy po skanie? Jeśli po tym drugim, to sam sobie jest winny. Nie wiem czy to przypadek, czy też nie, ale ludzie grający w metina, inteligencją nie grzeszą.

Nie wiem nawet czy to można nazwać złodziejstwem, a za głupotę się płaci.

On je juz mial u siebie na paypalu ;) lecz nie wiem czemu wogole np ktos wysle pieniadze i moze je anulowac w kazdej chwili to jest zrypane bo wysylal to z firmowego paypala lecz skad !mozna bylo sie podziewac? Skoro byly o nim jeszcze wtedy dobre sluchy

Opublikowano

Nie rozumiem po co się bawić w detektywa i udostępniać taki syf publicznie. Oszukał, to prosto na milicję i wszystko.

Bóg to twoje sumienie

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Sheeple w c**j, czyt. 95% community tego forum.

"Oszukał grafika i technika"... tia...

Grafik dostał hajs, a mimo to wrzucił grafikę do pobrania.

Technik zajebał sourca i wyłączył serwer, bo nie chciało mu się czekać do wypłaty.

pr173670-2-2292082-640x640-b-p-ffffff.jp

Opublikowano

Technik zajebał sourca i wyłączył serwer, bo nie chciało mu się czekać do wypłaty.

Są 2 powody twojego liznia dupy:

1.) Sponsoruje cie

2.) Jesteś jego przydupasem

Timo oszukał tyle osób że ciężko jest to policzyć już, szczerze odradzam jakiejkolwiek współpracy z tym plackiem.

Opublikowano

Dokładnie aaa wasz serwerek który tworzycie ja zrobię mu odpowiednia reklamę nie bójcie się o to fajnie że temat znów odżył , aaa przydupaski raczej nie powinny mieć nic do powiedzenia :) niech wielki pan Timo/Dans się wreszcie wypowie :) 

Opublikowano

Dokładnie aaa wasz serwerek który tworzycie ja zrobię mu odpowiednia reklamę nie bójcie się o to fajnie że temat znów odżył , aaa przydupaski raczej nie powinny mieć nic do powiedzenia :) niech wielki pan Timo/Dans się wreszcie wypowie :)

Bo on żyje z okradania ludzi.. Ulokował się na wyspach i prowadzi ten shitowy serwer nietegówno.

Większość jego projektów nastawiona jest na zarobek 300% lub więcej od wydanej sumy i nie interesuje go wkład, czas lub stracone pieniądze innych.

Zaczynał pewnie od okradania rodziny, a teraz okrada przez internet.  Ciekawe co będzie potem.

Co do przydupasów to zawsze będą lizać, bo muszą się dowartościować.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Zastosowanie dla developerów

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

https://console.cloud.google.com/cloudshell

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Opublikowano

Bo on żyje z okradania ludzi.. Ulokował się na wyspach i prowadzi ten shitowy serwer nietegówno.

Większość jego projektów nastawiona jest na zarobek 300% lub więcej od wydanej sumy i nie interesuje go wkład, czas lub stracone pieniądze innych.

Zaczynał pewnie od okradania rodziny, a teraz okrada przez internet.  Ciekawe co będzie potem.

Co do przydupasów to zawsze będą lizać, bo muszą się dowartościować.

Po sytuacji kiedy okradł mojego braciaka , skontaktowaliśmy się z jego  matka braciak rozmawiał dłuższy czas z nią po czym po chwili szczyl włamał się na jej fejsa i poblokował , wyspy to nie koniec świata nie jest on w Ameryce czy Japonii więc spokojnie mam do niego półtorej godziny drogi 

szkoda mi tylko ludzi którzy nabiora się na jego  kolejny szit który postoi tydzień a $ będzie 

Opublikowano

XDDD

Nie jestem jego przydupasem, nie sponsoruje mnie, mam beke z niedojebów, którzy jak takie owieczki idą za tymi, którzy bez dowodów próbują zrobić z jego oszusta i wylewają żale na MPC.

Opublikowano

HN9ACPK.png
+ jego zachowanie.
Przejechałam się z zaufaniem do niego po całości.

Niestety moje zdanie jest odwrócone o 360 stopni od ostatniego polecenia Go.

Opublikowano

Skoro jest do niego adres ( zapewne mieszka u opiekunow ) wystarczy do niego podjechac, zrobic porzadek, aby oduczyl sie krasc, raz na zawsze :)

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Opublikowano

Skoro jest do niego adres ( zapewne mieszka u opiekunow ) wystarczy do niego podjechac, zrobic porzadek, aby oduczyl sie krasc, raz na zawsze :)

on mieszka na wyspach w Birmingham nie każdy kogo opierdolił siedzi na wyspach ale spokojnie teraz nie mam jak bo ciągle pracuje mam do niego półtorej godziny 

HN9ACPK.png

+ jego zachowanie.

właśnie się zdziwiłem ze ty tam siedzisz u tego złodzieja naprawdę 

Opublikowano

Złodziej jakich mało, osoba niekulturalna i zadufana w sobie, jak potrzebuje czegoś to liże dupe, a potem wyzywa, ubliża Tobie i Twojej rodzinie.

Jego serwer nie ma prawa bytu, a jego kolega Lothos kolejny, któremu odjebało :P

Ogólnie nie polecam bo mnie również oszukał.

Opublikowano

sYdx8LT.png

FD7PzG8.png

l7UiX00.png

I tu treść wiadomości do niego

Źle zrobiłam?

CdtMJR2.png

tseqAio.png

P4x8laN.png

0hx5ZCh.png

YC7itpu.png

To na ch*j kłamiesz, że coś wysłałeś?
Pozdrawiam i następnym razem nie mów że jesteś dojrzalszy niż reygrass bo mu nawet do podłogi w piwnicy nie dosięgasz mimo, że tym osobnikiem jakoś nie przepadam. 

No i potwierdzenie;

dqw2wtq.png

Powodzenia z ruszaniem projektu. 

Nie polecam x100.

//Edit:

@BUSHIDO™

1.) Sponsoruje cie

Timo oszukał tyle osób że ciężko jest to policzyć już, szczerze odradzam jakiejkolwiek współpracy z tym plackiem.

http://i.imgur.com/7dVHy95.png

1.) Sponsoruje cie

http://i.imgur.com/7dVHy95.png

Opublikowano

przecież to złodziej i krętacz wysyła z angielskiego konta to nie ma różnicy ze to konto w uk czy w pl wszędzie może potwierdzenie wysłać :) 
aa te przydupasy jego jeszcze będą p******** gdzie są dowody szkoda słów w ogóle 

Opublikowano

HN9ACPK.png

+ jego zachowanie.

Hm, czyli Timo z metinka to jakiś słynny ddoser i złodziej? No nieźle

PS. jeżeli odwróciło się o 360 stopni to dalej jest na tej samej pozycji XDXDXD

qNlpLYT.jpg

Opublikowano

kupił jakąś maszynkę za 5$ ii wali osoby które dowiedzą się prawdy o nim :) 
dlatego iż nie polecam wchodzić na jego zjebanego ts'a i te spierdolone forum 

Agonia. mówi ze żaden przydupas a dostał Gm'a na serwie na którym nawet nikt nie zagra ii teraz zgrywa ważniaka dzieciak 

Opublikowano

HN9ACPK.png

+ jego zachowanie.

Hm, czyli Timo z metinka to jakiś słynny ddoser i złodziej? No nieźle

PS. jeżeli odwróciło się o 360 stopni to dalej jest na tej samej pozycji XDXDXD

180, pisałam to w lekkim obruszeniu no i tak wyszło, raczej każdy wie o co chodzi. : s

Czy słynny ddoser to nie wiem, chyba, że sam siebie.

Opublikowano

Jeszcze kochany timo zablokował mnie na forum :( ciekaw jestem czemu się tu nie wypowie skoro gada że jest nie winny i gdzie są dowody 

Bo nie wie z którego nicku ma pisać.

P.S

Nie zabłądźcie czasem u Niego na

opgforum

- to nie jest reklama, a raczej przestroga.

Cały team wywalił na - Ja jestem najlepszy, zdejmuję Ci rangę, pewnie zepsuję Ci tym całe życie ~ Amara/Elly, Jędza i parę innych osób.

Jeszcze, żeby umiał się sam do czegoś przyznać albo zauważyć swoje postępowanie.

Opublikowano

wysługuje  się przydupasami którzy go bronią ; d bo dostali jakieś posady na niedoszłym serwie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...