Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o dedyka na OVH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przy dobrych pluginach,konfiguracji około 500/600 osób bez lagów przy większej ilości możliwe spadki tps :)

Opublikowano

­Tak jak napisał @Grenus a co do lokalizacji staraj się wybierać PL bo jest niski ping niż ten z Francji.

oDYVDfv.gif
Opublikowano

OVH z polski to największy s**t, leci 20 gbps.

Opublikowano

@NSOffical, szkoooooooooooooooooooda ze te blackholingi z polski wylatuja po czym chce :]. mlgbooter c4 pl zamien 4 na 0

Opublikowano

@NSOffical, szkoooooooooooooooooooda ze te blackholingi z polski wylatuja po czym chce :]. mlgbooter c4 pl zamien 4 na 0

Tylko że OVH nie ma dedyków w Polsce, pajacu.

5465845486.png

Opublikowano

k***a kolejny gimbo ddoser ktory odlacza kabel od neta od kompa i gada ze jebnal ddosa xD

@top

rozlozysz na kilka serwerow to 500 slotow minimum

lokalizacja francja

Opublikowano

Jeżeli myślisz o serwerowi to na spokojnie powinno utrzymać 3-4 serwery po 250 slotów.Minecraft przyjmuję tylko jeden rdzeń,więc nie ma sensu takiej maszyny brać pod jeden serwer.Możesz też zobaczyć na sprintdatacenter.pl

Opublikowano

Ovh nie ma blackhollingu ani serwerow w polsce

Opublikowano

@NSOffical pomylilo mi sie z sdc

a tu ich supi antyddosiki

@xCzuowiekBanann nie wiesz ile mam lat czy chodze do gimnazjum ale ty i tak jest epik pro epik zhejtujesz wszystkich i jestes najlepszy!

@topic

według mnei najpewniej wybrać blazingfasta dobry support, online chaty z polakami, antyddos nie do szmyrnięcia, dobre ceny 

Opublikowano

@NSOffical pomylilo mi sie z sdc

a tu ich supi antyddosiki

@xCzuowiekBanann nie wiesz ile mam lat czy chodze do gimnazjum ale ty i tak jest epik pro epik zhejtujesz wszystkich i jestes najlepszy!

@topic

według mnei najpewniej wybrać blazingfasta dobry support, online chaty z polakami, antyddos nie do szmyrnięcia, dobre ceny 

Co do blazingfast: http://www.mpcforum.pl/topic/1519714-moja-opinia-blazingfastio/

nigdy więcej  :)

Opublikowano

Dobry serwer, wart swojej ceny, więc warto w niego zainwestować. Serwery GAME nie mają opcji wyboru lokalizacji, zawsze będzie to Graveline we Francji. A co do liczby graczy - tu już bardzo dużo zależy od tego, jakie tryby zamierzasz na nim postawić i ile.

Opublikowano

Dobry serwer, wart swojej ceny, więc warto w niego zainwestować. Serwery GAME nie mają opcji wyboru lokalizacji, zawsze będzie to Graveline we Francji. A co do liczby graczy - tu już bardzo dużo zależy od tego, jakie tryby zamierzasz na nim postawić i ile.

Jest możliwość wyboru lokalizacji ;]

Opublikowano

Widocznie się coś pozmieniało. Jak ja zamawiałam taki serwer, nie miałam takiej możliwości. 

Opublikowano

Widocznie się coś pozmieniało. Jak ja zamawiałam taki serwer, nie miałam takiej możliwości. 

Byc moze mowisz o soyoustart, tam sie nie da.

Opublikowano

Byc moze mowisz o soyoustart, tam sie nie da.

jak sie nie da? masz francje albo kanade

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...