Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Czy to koniec prywatnych serwerów?

sakab

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aerox69 już kiedyś brali się za prywatne serwery w Niemczech i jak widać dalej stoją. Prędzej global upadnie niż zamkną prywatne serwery.

Heh idealne podsumowanie.

Cyrk.png

Opublikowano

to nie jest tak, że oni mają coś do privów oni takie cyrki robią również z innymi swoimi grami

http://corporate.gameforge.com/en/games/letsplay/

podstawowy angielski wystarczy do przeczytania, jak chcesz nagrywać ich gry to musisz ich o tym poinformować bo inaczej naruszasz ich prawa autorskie xD

ta firma chyba żyje w innym świecie, inni producenci gier opłacają reklamy u jutuberów, za to oni ich blokują f**k logic ^.^

Opublikowano

GameForge blokuje filmy na których są pokazane prywatne serwery, nie uważam ze te odsieje "prywatne serwery na miesiąc". Bo skoro się do tego posuwają to wkrótce mogą zakazać promowania serwerów na stronach nieżaleznych takich jak na przykład MPCForum. Dzięki czemu wszystkie serwery straciłyby jakakolwiek możliwość reklamy, co w konsekwencji przyczyniłoby się do upadku wszystkich prywatnych serwerów. 

Nie mniej jednak uważam ze tego typu działania wydarzą się tylko na scenie niemieckiej. 

Do tego nie mają prawa :) Ograniczasz forum z publicznego do "prywatnego" i mogą Ci skoczyć na .... 

Co do samego tematu to jak zwykle próbujesz sobie podbić wyświetleń? Łapek? Może zdobyć kolejnych widzów? Nie jest tajemnicą, że jesteś chyba największym spinaczem w tejże grze, aczkolwiek GF nie będzie śledził całej europy w poszukiwaniu privów czy youtuberów^^ Jeśli już tak się stanie to bardzo dobrze. MPCforum, Małysz, Uzur, Żaba i wielu tego pokroju youtuberów odpadnie i będzie święty spokój, amen. 

Lacioszek jesteś największym dzieckiem tego forum, odkąd dostałeś betatestera wchodzisz do każdego tematu i piszesz same pierdoły. Po Twoim nicku myślę, że jesteś z pokolenia chwdp, dopisz jeszcze PL do nicku i dodaj 1 przed 9.  Tak bardzo żałuje, że nie jesteś Youtuberem, tyle pewnie by było zakłamanych filmów z Twojej strony. Ale fakt faktem jak dzieci dostają zabawkę muszą ją pokazać każdemu. Jak tam gra na Innowacyjnym Lanerisie lub Sherianie lub gdzie tam jeszcze lizałeś komuś , ciężko zliczyć fanboyu "dużych Youtuberków" . Jestem ciekaw jak Twoje testowanie serwera z minimalną wiedzą Metina 2. Gra na PL ma 9 lat i pewnie we wniosku na testera napisałeś, że tyle grasz(taaa, każdy teraz gra od 2007). Czyli 997 = 19 lat = od 10 roku życia. Nom, człowiek z doświadczeniem życiowym. Jak kieszonkowe, skończyło się? Nie pozdrawiam. Idź chwalić się do innego tematu, że masz Testera.

Sprawiedliwoscm - Lacioszek to kretyn, co chcesz więcej dodać. Łamanie prawa/ prawa autorskiego nie uchroni mpc przed karami finansowymi itp itd ale Co lacioszek może wiedzieć. + Webzen i tak ma to gdzieś a GameForge ma tylko licencję, więc mpc jest bezpieczne.

Chcesz podyskutować, spoko. Postaram się przybliżyć Ci mój nick. Lacioszek wzięło się od mojego nazwiska (od podstawówki mnie tak nazywali, tak zostało). Jak wiesz, konto na mpc zrobiłem w 2013 roku a, że samo "lacioszek" było zajęte mpc "zaproponowało" mi cyfry w nicku. Brałem pierwsze lepsze rozwiązanie bo w tamtym okresie tutaj nie przebywałem. Ot zagwozdka. Dla Twojej wiadomości, nie mam 19 lat i nie potrzebuje "kieszonkowych" bo potrafię iść do pracy jak normalny człowiek ale Ty i tak tego nie ogarniesz. 

"Jak tam gra na Innowacyjnym Lanerisie lub Sherianie lub gdzie tam jeszcze lizałeś komuś" Nie wiem do czego pijesz, skoro na Lanerisie nie gram, nie grałem i grać nie zamierzam. O Sherianie nawet nie wspomnę. Jeśli chodzi o serwery, mnie interesują hardy, hard/medium jeśli tak bardzo Cię to interesuje. Dziękuje, że mnie uświadomiłeś w zakresie mojej wiedzy z metina, sam bym tego nie odkrył. Ewidentnie masz jakiś uraz na punkcie tego "beta testera", Twoje podanie odrzucili czy jak? 

Jeszcze jedna kwestia mnie dręczy. Ty nie masz oporów aby oceniać, oczerniać, krytykować innych. Każda negatywna opinia o Tobie kończy się "niekończącym" się hejtem z Twojej strony. Nie widzisz swojego egoistycznego zachowania? Gbur jakich mało. Ale jak to mówią, najlepiej jest oceniać innych ale skupić się na swoich błędach ni hoya!

#W metina gram od jego początku- 1999 rok!

#Brawo JA!+

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...