Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapał dziewczyny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest ładna? Chyba tak, skoro z nią "chodzisz". Według przynajmniej tych zdjęć co podsyła. Jednak ładne dziewczyny raczej nie szukają chłopaków przez internet, bo je w rzeczywistości wyrywają. Możliwe, że wysyła Ci fotki koleżanki czy coś.

Znasz jej głos, bo gadałeś z nią przez telefon. Powiedz, aby ci jakieś nagranie wysłała czy coś, o czym to sam wymyśl. Poznasz po głosie czy to ona.

Jak tak, to przynajmniej wiesz, że cię w uja nie robi. I możesz do niej jechać.

Jak nie, to się czepiaj, że cię w uja robi. Gdyby cię robiła to zerwij kontakt czy coś, ja bym nie był osobiście zadowolony.

A tak osobiście, związki przez internet są bez sensu. Chyba już o tym zresztą pisałem. Możesz być jej znajomym, kolegą, przyjacielem... ale lepiej nie chłopakiem, bo co jak co, to jest bezsens i raczej w większości sytuacji mam rację.

@Arialll Hah no ba xD. Ja tam komuś kiedyś pomagałem w czymś i dostałem pytania: "Masz dziewczynę? Szukasz dziewczyny?". Oczywiście spławiłem.

19.jpg

Opublikowano

Jest ładna? Chyba tak, skoro z nią "chodzisz". Według przynajmniej tych zdjęć co podsyła. Jednak ładne dziewczyny raczej nie szukają chłopaków przez internet, bo je w rzeczywistości wyrywają. Możliwe, że wysyła Ci fotki koleżanki czy coś.

Znasz jej głos, bo gadałeś z nią przez telefon. Powiedz, aby ci jakieś nagranie wysłała czy coś, o czym to sam wymyśl. Poznasz po głosie czy to ona.

Jak tak, to przynajmniej wiesz, że cię w uja nie robi. I możesz do niej jechać.

Jak nie, to się czepiaj, że cię w uja robi. Gdyby cię robiła to zerwij kontakt czy coś, ja bym nie był osobiście zadowolony.

A tak osobiście, związki przez internet są bez sensu. Chyba już o tym zresztą pisałem. Możesz być jej znajomym, kolegą, przyjacielem... ale lepiej nie chłopakiem, bo co jak co, to jest bezsens i raczej w większości sytuacji mam rację.

@Arialll Hah no ba xD. Ja tam komuś kiedyś pomagałem w czymś i dostałem pytania: "Masz dziewczynę? Szukasz dziewczyny?". Oczywiście spławiłem.

Wątpie zeby wywyłala nie swoje fotki jak na fb na profilowym jest ta sama co na fotkach,i co to mi da jak z nią gadałem przez fona i wiem jaki ma glos? Masz racje ze są bez sensu dlatego chce zgasic jej ten zapał aby to tak nie wyglądalo jak bysmy byli razem bo to głupie.

Opublikowano

Aaa, jak masz jej fb i inne rzeczy to OK, to wiesz kto to.

No to nie ma raczej co dłużej debatować. Albo do niej jedziesz albo mówisz, że bardzo chcesz się bawić w romanse przez internet.

Jeżeli nie chcesz jej "zranić"... To powiedz jej, że chcesz z nią pogadać, że nie sądzisz, aby taki "związek" na odległość miał sens, że jesteście już za dojrzali na takie zabawy. Że może kiedyś można o tym pomyśleć. Sam musisz wiedzieć co jej chcesz powiedzieć. To twoja dziewczyna internetowa.

19.jpg

Opublikowano

No to nie ma raczej co dłużej debatować. Albo do niej jedziesz albo mówisz, że bardzo chcesz się bawić w romanse przez internet.

Jeżeli nie chcesz jej "zranić"... To powiedz jej, że chcesz z nią pogadać, że nie sądzisz, aby taki "związek" na odległość miał sens, że jesteście już za dojrzali na takie zabawy. Że może kiedyś można o tym pomyśleć. Sam musisz wiedzieć co jej chcesz powiedzieć. To twoja dziewczyna internetowa.

Ma 16 lat xD

Opublikowano

Ma 16 lat xD

No i się wyjaśniło... dziewczyny w tym wieku są jeszcze głupiutkie(my z resztą też xD) .

Cyrk.png

Opublikowano

16 lat? Nie sądziłem, że w takim wieku ludzie wierzą w takie związki xD. No to jak mówię, nie masz na co czekać, idź i gadaj.

19.jpg

Opublikowano

Z tym,ze ja nie chce nazywac tego związkiem ani nc z tych rzeczy po porstu ona sie tak napaliła xD

Czyli po prostu powiedziec jej o co mi chodzi?

Opublikowano

Możesz spróbować ją rozczarować. Na przykład zdjęciem penisa.

Tylko gorzej jak się jeszcze więcej napali. 

Deus vult

Opublikowano

Powiedz jej o co chodzi po prostu. Wiesz co chcesz jej powiedzieć. Nie ma co tu drążyć tematu dłużej, zresztą się powtarzam.

19.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...