Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapał dziewczyny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Poznałem dziewczyne przez tindera i znamy sie juz jakis miesiąc,jeszcze sie nie spotkalismy bo mieszka 80km ode mnie.Problem w tym,ze zaczęła miec duzy zapał tzn pisze ze by mnie całowała ze jak fajnie by bylo byc razem itp i moze troche w ym mojej winy bo kilka razy tez jej tak napisałem ale jednack chciałbym zmniejszy jej ten zapał.Fajnie mi się z nią pisze i sie dogadujemy ale to jest głupie ze piszemy jak bysmy byli parą znaczy to ona abrdziej tak sie zachowuje a nawet nigdy sie nie widzielismy i jak zmniejszyj jej ten zapał zeby była normalna rozmowa jak z koleżanką?

Opublikowano

Wiesz jak ona wygląda?

Nie no nie zakładaj że to człek od razu wielkości wrót sporego magazynu xD

No powiedz jej to, wyjaśnij w czym problem i zadaj jej to samo pytanie co tutaj. 

Szczerą rozmowę sobie urządźcie i powinno być po sprawie. Jak walnie focha to czasem nie przepraszaj bo wyczai że to sposób na cb ;)

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Jesli sie tak zachowuje, to moze byc zdesperowana albo brzydka.

Przez tindera to pewnie szuka bolcowania. Pojedz do niej. Pogadaj z nia. Zruchaj. Au revoir.

/Generalnie to zfriendzonuj ja, zanim ona to zrobi.

Opublikowano

Bądź na to obojętny to wreszcie jej przejdzie. Inną drogą powiedz jej, że nic z tego.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Bądź na to obojętny to wreszcie jej przejdzie. Inną drogą powiedz jej, że nic z tego.

A może to właśnie nie jest nic z tego? Może to ona się za bardzo zagalopowała? Może naprawdę jest wielkości przyzwoitej ciężarówki ale chce sobie kogoś znaleźć?!!!?!?!?!

Jacy wy powierzchowni Panowie i Panie ;):D

Opublikowano

Związki przez internet są bezsensowne. Zwłaszcza jeżeli się tej osoby nigdy nie widziało. Masz 3 opcje:

• Zrób tak jak ci doradził @1361622928-U485574.pngsprawiedliwoscm (tylko że w taki sposób dziewczynę zranisz, logiczne... ale to twoja decyzja),

• Powiedz jej, że jednak nie chcesz się bawić w jej chłopaka przez internet,

• Powiedz jej, że ta znajomość jest bezsensowna.

Myślę, że druga opcja jest najlepsza, abyś jej do jakiejś depresji nie doprowadził.

19.jpg

Opublikowano

Jest kilka możliwości:

1. Zaproponuj spotkanie (w miejscu publicznym), może coś z tego będzie :P
  2. Powiedz jej, aby przystopowała, bo troszkę Ci głupio myśleć o dziewczynie poznanej przez internet jako o swojej
  3. Powiedz jej, że chcesz, aby była tylko znajomą, bo nie masz do kogo mordy odezwać w prawdziwym świecie
Opublikowano

Wiesz jak ona wygląda?

Tak

To pewnie facet. Uważaj

Widziałem jej zdjecia i gadałem przez tel więc nie :D

Dzięki za dobre odpowiedzi,z tym,ze nie chce konczyc znajomosci tylko jak jej powiedziec ze nie chce z nia w taki sposób rozmawiac i aby na te chwile nie robila sobie jakichs nadziei ? :)

Opublikowano

Wiesz jak ona wygląda?

Tak

To pewnie facet. Uważaj

Widziałem jej zdjecia i gadałem przez tel więc nie :D

Dzięki za dobre odpowiedzi,z tym,ze nie chce konczyc znajomosci tylko jak jej powiedziec ze nie chce z nia w taki sposób rozmawiac i aby na te chwile nie robila sobie jakichs nadziei ? :)

"Dziewczyno ile ty masz k***a lat? Nie zrozum mnie zle, ale nie jestem zwolennikiem internetowych romansow. Przyhamuj z tymi czulosciami."

Opublikowano

Możesz spróbować ją rozczarować. Na przykład zdjęciem penisa.

K***a, mistrz. xD 

Powiedz, że chcesz pogadać na poważnie, napisz co Ci leży na duszy, pogadajcie/ustalcie sobie tamto i siamto -> problem z głowy. Nie ma co z tego robić jakiegoś wyczynu pokroju wejścia na szczyt Mount Everest. Dziwnym dla mnie jest, że ktoś się pyta o coś takiego. :v 

Opublikowano

Jest kilka możliwości:

1. Zaproponuj spotkanie (w miejscu publicznym), może coś z tego będzie :P
  2. Powiedz jej, aby przystopowała, bo troszkę Ci głupio myśleć o dziewczynie poznanej przez internet jako o swojej
  3. Powiedz jej, że chcesz, aby była tylko znajomą, bo nie masz do kogo mordy odezwać w prawdziwym świecie

Przezorny zawsze ubezpieczony XDDDDD

Opublikowano

Daj zdjęcie ocenimy czy warto jechać na bolcowanie. Swoją drogą coś mi to śmierdzi. Jak by była ładna i normalna to nie siedziała by na tinderku i odstawiała takie cyrki. Dowiedz się o niej najwięcej ile się da bo możesz się przejechać xD

Cyrk.png

Opublikowano

Daj zdjęcie ocenimy czy warto jechać na bolcowanie. Swoją drogą coś mi to śmierdzi. Jak by była ładna i normalna to nie siedziała by na tinderku i odstawiała takie cyrki. Dowiedz się o niej najwięcej ile się da bo możesz się przejechać

Narazie nie zamierzam sie z nia spotkac bo nie mam jak.

Tzn co konkretnie?

Opublikowano

Daj zdjęcie ocenimy czy warto jechać na bolcowanie. Swoją drogą coś mi to śmierdzi. Jak by była ładna i normalna to nie siedziała by na tinderku i odstawiała takie cyrki. Dowiedz się o niej najwięcej ile się da bo możesz się przejechać

Tzn co konkretnie?

No dowiedz sie czy jest pierdolnieta. W sumie z twojego opisu wynika, ze tak.

Na forum probuje jakies dziewczyny podrywac i zadna nie okazuje tyle sympatii. Wszystkie mnie splawiaja. Z ta twoja cos musi byc nie tak.

/@Arialll pewnie zna jej pseudonim performensowy.

"Co w Twoich ustach ląduje częściej niż Eucharystia?" :v

Opublikowano

Tzn co konkretnie?

Zacznijmy od tego co o niej w ogóle wiesz. Kontakt ogranicza się tylko do tindera? FB? Inst? Ile masz zdjęć? Imie nazwisko znasz?

Tzn co konkretnie?

No dowiedz sie czy jest pierdolnieta. W sumie z twojego opisu wynika, ze tak.

Na forum probuje jakies dziewczyny podrywac i zadna nie okazuje tyle sympatii. Wszystkie mnie splawiaja. Z ta twoja cos musi byc nie tak.

/@Arialll pewnie zna jej pseudonim performensowy.

Jakoś mnie to nie dziwi hehe do tańca może i jesteś ale do różańca nie koniecznie xD

bez urazy oczywiscie

Cyrk.png

Opublikowano

Wybolcuj xD, a tak serio, nie pisz z nia tydzien czy dwa, jak jej nie przejdzie, to moze serio cos jest na rzeczy, a jak przejdzie to po prostu sie napalila na chwile i tyle.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Wybolcuj xD, a tak serio, nie pisz z nia tydzien czy dwa, jak jej nie przejdzie, to moze serio cos jest na rzeczy, a jak przejdzie to po prostu sie napalila na chwile i tyle.

No na rzeczy nic nie moze byc. No jak moze byc cos powaznego z internetowych rozmowek. Rozumiem poznac sie w necie i potem spotykac sie normalnie, ale z samego pisania ...

Moze to ja jestem pierdolniety.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...