Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bocenie, jak zacząć?

mieczos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak zacząc z boceniem, jaki program nejlepszy, itp. CHCĘ BOCIĆ BO CHCĘ ZAROBIĆ TROCHĘ KASZY NA START.

Ps chiałbym zacząc na swamp trolach 

Ps2 sorry za ort.

76561198046924593.png
Opublikowano

Jest parę botów Windbot, Redbot, Xenobot, TibiaAuto. Te dwa pierwsze są płatne, Xenobota da rade scrackować a TA masz za darmo, ale długo czekasz po aktualizacji.

Opublikowano

Jest parę botów Windbot, Redbot, Xenobot, TibiaAuto. Te dwa pierwsze są płatne, Xenobota da rade scrackować a TA masz za darmo, ale długo czekasz po aktualizacji.

Do tej wypowiedzi dodam, że Xenobot jest bardzo łatwym botem, nie ma żadnych dodatkowych okienek, a "wbudowuje się" w Tibię. TibiaAuto też jest bardzo łatwe. Redbot i Windbot nieco trudniejsze do ogarnięcia.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pod najnowszą tibijke tylko i wyłącznie ŚwidwinBOT , - dawny never go robił podam CI potem linka do githuba zebys sobie pobrał.. jest on niedostępny dla większosci uzytkowników lecz dla mpc mogę udostępnić. @PrawilnaTibia się ucieszy.

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...