Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to zasługuje na permbana?

Archerath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przykro mi, że dostałeś ub. Ludzie tacy jak ty są gorsi niż trolle. Twoje głupie prowokujące teksty mogą irytować team tak bardzo, że w pewnym momencie wbijesz się w teamfight i nie zobaczysz obok siebie ani 1 sojusznika.

Zdechnij proszę.

Opublikowano

Przykro mi, że dostałeś ub. Ludzie tacy jak ty są gorsi niż trolle. Twoje głupie prowokujące teksty mogą irytować team tak bardzo, że w pewnym momencie wbijesz się w teamfight i nie zobaczysz obok siebie ani 1 sojusznika.

Zdechnij proszę.

jak mozna byc takim hipokryta? xD

Opublikowano

Ma rację. Chociaż rito jest dziwne to powinno karać toksyczność lub jakąkolwiek agresję w stronę teamu. Zapamiętach sobie: To ich gra, robią co chcą i nic na to nie wpłynie (jak trollują to ban).

Opublikowano

Ma rację. Chociaż rito jest dziwne to powinno karać toksyczność lub jakąkolwiek agresję w stronę teamu. Zapamiętach sobie: To ich gra, robią co chcą i nic na to nie wpłynie (jak trollują to ban).

przeciez oni nie banuja trolli tylko takich jak mnie, którym ten ban sie nie nalezy i zrozumieli to i dlatego dostalem unbana i gitarka ;]

Opublikowano

przeciez oni nie banuja trolli tylko takich jak mnie, którym ten ban sie nie nalezy i zrozumieli to i dlatego dostalem unbana i gitarka ;]

Nie zrozumieli tego, dali Ci drugą szansę i tyle. Mam nadzieje, że nadal będziesz się zachowywał tak jak przed banem, i szybko złapiesz kolejnego.

@cienias Więcej warnów proszę, to forum dawno temu umarło, głupie warny w niczym mi nie przeszkadzają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...