Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to zasługuje na permbana?

Archerath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

this skin is the best
xD
mystery gift
^^
and 3 other skins for alistar
-.-
jaka dupa
?
polish*
dupa
is polish word
lmao
so close
stop push
jinx
?
?
you failed
not range
for combo
;)
dont play yi
yi is useless
;p
you lost lane
by your mistake
Lol
yi have 0 cc
just
tihs champion
is useless
0 cc
like warwick
only farm to win
but before
he farm this item
we lost game
dont gank top
Lol
graves should win
1vs1
nasus
because
you feed
them?
and i cant
play agressive now?
xDDDSDDSSDDSD
you flashed
for auto attack
and die
ye i suck
is not worth
flash and kill support
and die
xin
won
1vs5
you too rofl
how you lost lane
vs nasus
you counter him hard
ok
this jinx
xD
i cant play agressive
when you feed them
x
diamond*
no
we can win
we have yi
and jinx
and graves
late game
and we hav ekarma
easy
they will throw
you will see
just play
3x bot
and mid
what you did on top?
you see?
:)
worth
3 for 1
not worth give up
if karma can protect yi and jinx in tf
we can win
easly
wow
my first fail
in this gamne
man
you had 0/3
and you flame me
for something?
psl
no turret
on bot
and you want ss?
xD
ok
ss
no i didnt
?
now
you fucked up
0 gank
this is why
you feed
like moron?
0/4/1
you die for no reason
now
report graves
?
baited *
yi
and graves
buy mom
and gg
we lsot bot
go b
karma...
why?
it was
obvious
they cap there
dont check
;p
yes
i try
but
they win now
and hard to ward
when they are in ur jungle
check in internet
''how to play when behind''
^^
nice
no
we can win this game
but you try
lost
typical
gold /silver elo
sorry i cant
1vs5
im fking cow
yi
go tanky now
banshe veil/omen
you rly cant understand
i can combo this twitch and kata
and they are
instant dead
why you not try
win
graves
is reported
after game
;p
for asisting enemy team
permban
;p
:)
report my team
bg

Mialem 4 totalnych kretynow w teamie, którzy mnie wyzywali od najgorszego gowna a ja na czacie tylko im tlumaczylem jak wygrac gre no i sie prawie udalo bylo close.Moge sie od tego odwolac?xD

Opublikowano

Niestety, ale nie da rady się odwołać. Permbany są śmieszne, teraz je o wiele łatwiej wyrwać, był tam flame, ale już lepiej jakby dawali bana na np. miesiąc to taki gracz popamięta, a nie od razu perm.

Opublikowano

Niestety, ale nie da rady się odwołać. Permbany są śmieszne, teraz je o wiele łatwiej wyrwać, był tam flame, ale już lepiej jakby dawali bana na np. miesiąc to taki gracz popamięta, a nie od razu perm.

Ale to nie jest nawet flame, jedyne do czego mogli sie przyczepić to ''moron''.

Opublikowano

Uznali to pewnie za zachowanie pasywno-agresywne. (bierna agresja)

dzięki któremu prawie wygraliśmy gre.Gdzie tu logika  xD

:(

Opublikowano

dzięki któremu prawie wygraliśmy gre.Gdzie tu logika xD

Opublikowano

Za takie zachowanie zapewne należałoby się tylko ostrzeżenie, ewentualnie zablokowanie czatu. Odwołuj się ale jak już coś postanowili to trudno będzie to zmienić. Najwyraźniej to nie może być Twój pierwszy raz kiedy jest widoczne takie zachowanie z twojej strony.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Za takie zachowanie zapewne należałoby się tylko ostrzeżenie, ewentualnie zablokowanie czatu. Odwołuj się ale jak już coś postanowili to trudno będzie to zmienić. Najwyraźniej to nie może być Twój pierwszy raz kiedy jest widoczne takie zachowanie z twojej strony.

to pierwszy i ostatni ban na tym koncie.

Opublikowano

W takim razie spróbuj się odwołać. To może być błąd ze strony Riotera, ponieważ powinieneś najpierw otrzymać ostrzeżenia lub krótsza blokadę konta.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

W takim razie spróbuj się odwołać. To może być błąd ze strony Riotera, ponieważ powinieneś najpierw otrzymać ostrzeżenia lub krótsza blokadę konta.

Nie powinienem nic dostać za takie coś.Dostałem też drugi log w którym nie ma żadnego obraźliwego słowa.Napisałem zgłoszenie, może dadza unbana ;p

Uczeń
Opublikowano

buy mom
and gg

Chyba masz odpowiedź. Następnym razem jak leci flame to klikasz ignore. :)

YebacBiede  B)

Opublikowano

buy mom

and gg

Chyba masz odpowiedź. Następnym razem jak leci flame to klikasz ignore. :)

co jest zlego w ''buy maw of malmortius' wtf ?:D

To w takim razie najlepszy polski streamer norbert dis gierczak powinien dostać perma na każde konto juz dawno temu.

Opublikowano

Moim zdaniem nie, jednak wątpię żeby zdjęli ci perma. Rzeczywiście blokady w lidze są teraz śmieszne, zdarzało mi się flamić przez pewien okres czasu i nie otrzymałem nawet upomnienia, natomiast mój znajomy po dwóch grach i pseudo-pasywnej agresji dostał 14 dni xD

Opublikowano

Tak to teraz jest, że ktoś normalny dostaje bana a osoby które grają po to by celowo przegrać grę grają bez konsekwencji.

sygnatura.png

Opublikowano

Dostałem 12 permów.

http://prntscr.com/azvgvn

niektore z nich nawet jak staralem sie juz nie flamic, po prostu pisalem niepotrzebnie co nie znaczy ze ofensywnie, ale w/e. teraz wbijam nowe konto bo zostalo mi tylko jedno ktore jest w tym momencie zbanowane na 2 tyg :v

Każdemu zdarzy sie gorsza gra, a jak ktoś gra dużo - to i ma częściej gorsze gry, a system patrzy na odstęp czasowy między takimi grami, nie ilość gier. Także, łatwo jest dostać restrykcję.

Hello there.

Opublikowano

Wg mnie słuszny bo grając mecz jest czas na grę a nie pierdolenie głupot.Takie osoby jak ty zdarzają się często i odrazu leci mute.Więcej w tej grze napisałeś niż zrobiłeś pewnie.Nie nauczysz innych jak grać skoro sam zniżasz się do ich poziomu.

Opublikowano

Ja tam nie rozumiem znowu, kto o zdrowych zmysłach odgraża się raportem za słabą grę/bardzo złe statystyki, czy zły build xD Przeciez na tym gra polega, na każdego wygranego przypada przegryw, kazdy buduje postać jak chce, w sklepie nie ma blokady zabraniającej rammusowi składać się pod AD. Co da ci raport, który zostanie zlany z góry na dół przez pracowników Riotu?

Chyba, że się mylę, można dostac bana za słabą grę? :D

sygna.png

Opublikowano

Ja tam nie rozumiem znowu, kto o zdrowych zmysłach odgraża się raportem za słabą grę/bardzo złe statystyki, czy zły build xD Przeciez na tym gra polega, na każdego wygranego przypada przegryw, kazdy buduje postać jak chce, w sklepie nie ma blokady zabraniającej rammusowi składać się pod AD. Co da ci raport, który zostanie zlany z góry na dół przez pracowników Riotu?

Mozna,wtedy dostajesz slabszych graczy i mmr ci spada ale nie jestem pewny.

Opublikowano

nie ma czegoś takiego  :O

Opublikowano

Jak nie ma jak jest?Przeciez od tego sa reporty za slaba gre, chyba ze to usuneli.

Opublikowano

Jak nie ma jak jest?Przeciez od tego sa reporty za slaba gre, chyba ze to usuneli.

Usunęli. 

Opublikowano

To tylko przykładowy chat log, z jednej z xx gierek w których dostałes bardzo duzo reportów, możesz napisać do supporta, aby ci pokazał za co dokładnie dostałes bana, wtedy ci wklei chat logi z bardziej  "toxic gierek", ten system jest POPIERDOLONY i taki zostanie, ziomek ode mnie se smiga w challengerze na auto smajcie, skryptach  i innym kurestwie - zero bana, ja 3 permy za toxic xD

#moje obserwacje

Zauważyłem, że gracz który gra powiedzmy 3 gry dziennie  i jest toxic jak cholera, dostaje te słynne "9x" report - to grajac 3 gierki dziennie nie dostanie nawet blokady na chat, sytuacja zmienia się, jeżeli gramy po 10-15 gierek dziennie, i mamy te słynne "9x" report powiedzmy przy 15 grach, 5x - WTEDY TO JUZ  JEST TOXIC BO TO PRZECIEZ 5 GIEREK DZIENNIE - niestety, nie jest to liczone ile zagralismy gierek a przy ilu nam "pękła żyłka" - debilizm totalny.

#koniec moich obserwacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...