Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Technikiem/Administratorem by кяυк

кяυк

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam w 100%! :)

Osoba przychodzi na TS3, siedzi przez jakiś czas po czym wszystkich banuje, aby weszli do niego na TS3! :)

@Soanger  może osoba nadaje się na permika :)?

A teraz kolego @кяυк

Nie myśl, że nie mam dowody, gdyż takie mam <3

Nie mam zamiaru Flame'ić bo to nic nie da.

435996bcb6d7d6e3427526760c88d7e0.jpeg

Ehh. Nie wiem co miałeś w głowie, robiąc to, ale z pewnością na tym miejscu nie był mózg.

Kolega zbanował po prostu IP " *.*.*.* " przez co każdy na serwerze dostał perma ;)

A zapomniałbym o Twoim kochanym współpracowniku - Adamie! :)

Jak mogłem popełnić taki błąd ;_;

A tu kolejne zdjęcie, tym razem z banem.

806a99c6aa408b9f9c6952abdac8f5c6.jpeg

Tak to jest dać takiej osobie, która ma inteligencje równą żabie, administratora TS3 :) Mimo to, wyciągnąłem bardzo dobre wnioski! :)

Za to mogę Ci podziękować.

Nie polecam UŻYTKOWNIKA (a może bezmózga ;x?) jak i jego beznadziejnego serwera :))

A może zakończymy na czymś fajnym?

Kruk:

--

Rozumiem wszystko, ale debiliz*u nie zrozumiem :)

Jeszcze raz nie polecam!!!!

Na serwerze tcr widać w administracji Mati™ i wszystko jasne  B)  Również nie polecam współpracy

4687d7fbb5865.png

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystkie osoby na tym TS są ode mnie. Za przeproszeniem zostały zaje****. :)

Ten serwer jak i ekipa jest niczym.

Chcesz coś ode mnie? Oznacz mnie w poście, a szybciej to zobaczę!

Opublikowano

Miałem okazje współpracować z tym panem  . Polecam . 

Dziękuję za opinię a tak po za tym.

@ref Moje usługi są całkowicie darmowe ;).

AOWD3IA.png

Opublikowano

Polecam :) Szybko i sprawnie pomógł mi z mbote'm :)

Czy ta pomoc z mbotem, to była oczywiście pomoc przy Crackowanym mbotem :)? Bo od pomocy przy MBocie raczej jest właściciel tej aplikacji, gdyż takiej udziela ;)

Kolejny dowód, jak działa KRUK :)

Opublikowano

Nie rozumiem znaczenia "CRACK MBOT" jeśli tak czy siak tego nie da się tak nazwać ponieważ ta aplikacja w ogóle nie ma systemu licencji bo jest to tylko zwykły kod.

Każda osoba pisząca tak jest w błędzie i tylko kolejne osoby tym nabiera co jak już to mbot może być nieopłacony i jest używany jako aplikacja nie kupiona.

Tak samo Adams czy Klasskai nic z tym nie mogą zrobić bo gdy włamią się przez aplikację to mogę zostać posądzeni o włamania i w dodatku bekną za sprzedaż nielegalną.

Poza tym już dawno pisałem, że to Mati :) Jak widać nie potrafi żyć bez MPCFORUM. Tak samo używa statusów na GG jak na swoim pierwotnym GG.

Tak samo nie potrafi pisać składni zdaniowej i pisze z błędami ortograficznymi.

Nie polecam.

Opublikowano

Czy ta pomoc z mbotem, to była oczywiście pomoc przy Crackowanym mbotem :)? Bo od pomocy przy MBocie raczej jest właściciel tej aplikacji, gdyż takiej udziela ;)

po pierwsze daj dowody że to zrobił po 2 nie oskarżaj że nie masz dowodów 

Opublikowano

nie polecam pana @ MrBlant atakuje internet i posiada na swoim ts craka co twierdzi że ma orginał i używa crack m bota 

Bede cie j**** tak w dupe ze ci zardzewieje dupsko... i tutaj prośba do soangera i reszty administracji moje slowa sa uzasadnione razem z ta k***a krukiem chuye chodza po ts3 i mysla ze sie szybko wbiija jak na podstawie ts3 wyzej poszukuja rang administracyjnych na ts3 gdzie jest 100/200 osob a potem wszystkich banuja z powodem ... chodzcie do mnie to bede was po kolei jebac wejdz tylko ktorys z was na ts3... np kruku Pozdrawiam McSkunik

Nie rozumiem znaczenia "CRACK MBOT" jeśli tak czy siak tego nie da się tak nazwać ponieważ ta aplikacja w ogóle nie ma systemu licencji bo jest to tylko zwykły kod.

Każda osoba pisząca tak jest w błędzie i tylko kolejne osoby tym nabiera co jak już to mbot może być nieopłacony i jest używany jako aplikacja nie kupiona.

Tak samo Adams czy Klasskai nic z tym nie mogą zrobić bo gdy włamią się przez aplikację to mogę zostać posądzeni o włamania i w dodatku bekną za sprzedaż nielegalną.

Poza tym już dawno pisałem, że to Mati :) Jak widać nie potrafi żyć bez MPCFORUM. Tak samo używa statusów na GG jak na swoim pierwotnym GG.

Nie polecam.

I tutaj sie zgadzam z kolegą takich jak klaskai powinno sie jebac az ich kukle beda swedzieć !!! razem z jego firma mbot... 

Nie rozumiem tej wojny mbot ciagle odsyłacie ludzi z mbotem do klaskaia co ma do tego klaskai ? bo nie rozumiem on jest burakiem nie wlascicielem to jest zwykla apka to jest sam kod bez licencji bez paragonu bez niczego z potwierdzeniem ze zakupiles i masz na to jakies swiadectwo ....

nie polecam pana @ MrBlant atakuje internet i posiada na swoim ts craka co twierdzi że ma orginał i używa crack m bota 

Ps ZA PRZEPROSZENIEM a chuy ci do tego z czego ja korzystam mbot jak dla mnie jest w 100% darmowy i kazdy kto do mnie napisze ze chce takiego mbota wydam kazda licencje poniewaz dostalem go za darmo jest dostepy za darmo i nie widze zadnych przeciwskazań aby placic za niego malo tego pomoge kazdemu przy instalacji rowniez za darmo

Opublikowano

Ojj Adam, Adam.

Chciałeś mi wcisnąć Crack Licencje, również crack licencje do MBota. Nie udało Ci się. Tak chciałeś złapać na mnie hak :)?

Żałuję jednej rzeczy - Usunąłem SS'y z linkami jakie mi wysyłałeś. Jakbyś wszedł znów na TS3 (jednak nie możesz hehe) to bym pokazał każdemu co piszesz i oferujesz :)

@topic

Jeszcze raz nie polecam Kruka jak i Adama ( @Qmis ), gdyż są to oszuści! :)

Opublikowano

Ojj Adam, Adam.

Chciałeś mi wcisnąć Crack Licencje, również crack licencje do MBota. Nie udało Ci się. Tak chciałeś złapać na mnie hak :)?

Żałuję jednej rzeczy - Usunąłem SS'y z linkami jakie mi wysyłałeś. Jakbyś wszedł znów na TS3 (jednak nie możesz hehe) to bym pokazał każdemu co piszesz i oferujesz :)

@topic

Jeszcze raz nie polecam Kruka jak i Adama ( @Qmis ), gdyż są to oszuści! :)

Tak popieram w 100% chodz adam to jest idiota dzieciak poprostu !!! a kruk to jest kawał buca ktory znalazl sobie murzyna

Jezeli ktos bylby zainteresowany

co do adama

Jego nr telefonu: xt

Województwo:Mazowieckie

Miasto:zre

Internet:Mobilny z plusika <3

Pamietam buraku chciales wyjebac freda to teraz fred cie wyjebie aktualnie czekam na potwierdzenie twojego adresu przez usluge Plus wnioslem juz oskarżenie o włamanie sie nielegalnie do usługi vps gdzie stały moje boty na hostingu ovh. powiem wiecej hosting ovh bedzie świadczył logami gdzie jak i sie logowales do sftp oraz ssh ja ci sie jeszcze dobiore do dupy tak samo :D pozdrawiam kruka od jutra bedziesz j****y w tego ts3 az ci kukle spuchną.

Opublikowano

Dziękuję za dobrą opinie.

Nie polecam.

Oj panie Lulek' może jakiś dowodzik że ja to jakiś MatiTM dowiedziałem się od Pana Adama że pan to Lulek'

a tak po za tym proszę nie spamić w tym temacie jeśli @MrBlant chcesz coś wyjaśnić z Adamem to po prostu pisz z nim na pw, gg czy coś a nie zaśmiecacie mi temat.

F5 Moje usługi są całkowicie darmowe ;)

AOWD3IA.png

Opublikowano

Dziękuję za dobrą opinie.

Nie polecam.

Oj panie Lulek' może jakiś dowodzik że ja to jakiś MatiTM dowiedziałem się od Pana Adama że pan to Lulek'

a tak po za tym proszę nie spamić w tym temacie jeśli @MrBlant chcesz coś wyjaśnić z Adamem to po prostu pisz z nim na pw, gg czy coś a nie zaśmiecacie mi temat.

F5 Moje usługi są całkowicie darmowe ;)

Ok ! Ostatnie pytanie kruk skoro byles adminem na tym ts3 jest kilku swiadkow powiedz czemu wszystkich zbanowales na ip *.*.*.* ? skoro wszyscy to widzieli ponad 140osob

Ps kruk znajdz sb innego murzyna niż @Qmis ponieważ bedzie niedlugo musial sprzedać swoj komputer żeby oplacić kare :D

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

j

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...