Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Xenovia External Cheats - CSGO Cheats

KoMaR1911..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O jeju Bozia jednak inteligencją nie obdarzyła :) 33 latek trochę ci się młodzieńcze pomyliło raz z tym a dwa z tym, iż uważasz się za programistę. 

Powiem tak jeszcze raz , osoba która pisała ci zabezpieczenia do cheata. Więc jeżeli ci coś tam pod kopułką pracuję to się zastanów i nie pogrążaj się.

Jednym słowem jestes tyle wart co twój cheat - odpowiedz znamy.
Zauważ po postach również, że do ciebie tutaj nie wiele osób ma szacunek - czym to może być związane ? Może z twoim upośledzeniem emocjonalnym .

Drodzy moderatorzy - tutaj pan niezbyt wychowany, mama z tatą klapsa nie dawali, wy dajcie za to mu klapsiura w pupkę ( ostrzeżenie ) naprawdę się należy.

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak swoją drogą apropo mojego wcześniejszego postu to już nie polecam, bo koder, który na pewno ogarniał już nie zajmuje się cheatem, a nie wiem kto będzie to teraz rozwijać x­d

#edit: Cheata nigdy nie używałem, znam się dobrze z osobą, która tworzyła wcześniejsze wersje cheata. Nie wiem jak jest teraz.

Użytkownik Komar - osoba tworząca cheat Xenovia, to osobą jak widać wulgarna, nie przyjmująca krytyki - czyli nie jest samokrytyczna co za tym idzie nigdy nie bedzie dobrym programistą, ani osobą w życiu realnym co widać. Kultury w sobie za grosz nie ma, co widać poprzez ataki na mnie jak również na profilu a na pw nie wspomne.

Ale przecież Komar nie był programistą Xenovii :v

Opublikowano

Twoja kultura jest na poziomie siedzącego kota wiec dalej nic nie odpowiem a kazdy juz wyrobil sobie zdanie jak rowniez i ja sadzilem ze jestes wychowana osoba mylilem sie. Nie polecam

Jednak odpisałeś ^^ ^^  ^^

O jeju Bozia jednak inteligencją nie obdarzyła :) 33 latek trochę ci się młodzieńcze pomyliło raz z tym a dwa z tym, iż uważasz się za programistę. 

Powiem tak jeszcze raz , osoba która pisała ci zabezpieczenia do cheata. Więc jeżeli ci coś tam pod kopułką pracuję to się zastanów i nie pogrążaj się.

Zauważ po postach również, że do ciebie tutaj nie wiele osób ma szacunek - czym to może być związane ? Może z twoim upośledzeniem emocjonalnym .

Drodzy moderatorzy - tutaj pan niezbyt wychowany, mama z tatą klapsa nie dawali, wy dajcie za to mu klapsiura w pupkę ( ostrzeżenie ) naprawdę się należy.

chyba dostałeś bana na MPC za ten spam który zrobiłeś na PW

Daj mi tylko nazwe projektu który teraz wspierasz tyle mi wystarczy :)

btw. Czekam na dowody bo do tej pory GÓWNO pokazałeś uważasz się za 33 latka? xD xD xD xD xD xD xD xD nie wiesz że według prawa pomówienia to przestępstwo? panie biznesmen jakby to była duża firma i chciałoby im się bawić dojebali by Ci taką karę żebyś się nie pozbierał :) nie to że Cię straszę że to zrobię bo tego nie zrobie.

plz nie pisz " , " bo to razi w oczy

Ty trollujesz czy po prostu jesteś takim retardem który nawet pisać nie potrafi? ^^ 

kwwLI6C.png

Opublikowano

uzywałem poprzedniej wersji i powiem wam tyle

nie polecam!!!
po tygodniu konputer nie chciał sie włanczac a moje konto w metin wojo 94lvl znikneło
poczym dostałem bana na forum xenovia
wbiłem na ts3 do komara i dostałem tam bana i ddosa na tydzien
ale to nie koniec
po jakims miesioncu dostałem vac ban na steam!
zalosne po prostu!!!!!!
a najlepsze jest to ze kupiłem przez przelew bankowy
i nagle codziennie dochodziły jakies paczki z umywalkami bo był adres............

japier nie polecam

Opublikowano

2 tygodnie temu kupiłem Xenovie, i na takim gownie dawno nie grałem. randomowo gre crashuje i od tygodnia tego nie naprawili, polowa aimbota nie dziala, rcs mi po stopach szczela a triggerbot raz szczela raz nie a i z aim assist mam straszne szejki na 128 tickrate niezaleznie jaki fov dobiore to i tak celownik skacze po calym ekranie nie po glowie!!!! jeden gracz dal mi swoje sety (jego staty to 24:13) u niego nic nie trzeslo, a u mnie tak jak mowie celownikiem pizga po calym ekranie i nie da sie trafic. aids w internecie... polskie hexui

Opublikowano

Masakra Komar kazdy cie miażdży:) w koncu zwykly insekt. W zyciu prawdziwym nie wychodzi w wirtualnym nalezy poudawac meznego sprytnego madrego człowieka ale tylko poudawac. Nie kupowac cheata od tego oszusta :)

Opublikowano

Masakra Komar kazdy cie miażdży:) w koncu zwykly insekt. W zyciu prawdziwym nie wychodzi w wirtualnym nalezy poudawac meznego sprytnego madrego człowieka ale tylko poudawac. Nie kupowac cheata od tego oszusta :)

xD dalej pomówienia, pomówienia, pomówienia

Niech ktoś z administracji zbanuje tą osobę bo to zwykły spamer na forum i jeszcze pisze bzdury w tematach

idz lepiej pisać dalej na innych forach żeby Ci dali sorce cheata bo sam biedny napisac nie potrafisz XDDDDDDDDD

kwwLI6C.png

Opublikowano

Młody zawistny człowieku z kompleksami.

Tak pisałem na forum o podanie source cody, ale w wiesz w jakim momencie - sledziles temat? Nie sadze bo nie potrafisz uwaznie czytac, ani prowadzic rozmowy na poziomie.

Zatem ci wyjasnie - Chcialem kupic projekt budzet 5000 PLN, pozniej przeszedlem na 7000 za wykonanie projektu - ktory mnie interesowal.

Nie jestem programistą i nigdy nim nie bede, stworzenie cheata odpuscilem sobie... lepsza opcja jest zakupienie.

I jest wspomne jeszcze raz - twoj source code nie jest ani slaby ani beznadziejny - jego po prostu nie ma ...

NIE WARTO KUPOWAC i NIE POLECAM. OSOBA JEST OSZUSTEM i NIE WYCHOWANY. - CHCECIE STRACIC PIENIAZKI   i NERWY - KUPUJCIE.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Troche poczytałem, kupowac czy może polecicie jakiś inny ?

Są to komentarze śmieszków w 100% nie są one prawda zresztą jak widzisz nie są nawet podparte żadnymi dowodami.

kwwLI6C.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Oferta nieaktywna od miesiąca, archiwum. Jeżeli będziesz chciał przywrócić temat, to napisz mi prywatną wiadomość lub wyślij raport.

j

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...