Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Xenovia External Cheats - CSGO Cheats

KoMaR1911..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakieś vac byly? kusi mnie, bede uzywal samego glow esp 

jak samego glow to juz lepiej kupic gocheats

z tego co czytam to instaban faceit 

na faceit glow i tak działa na bliskie odległosci więc..

wjub1h.jpg

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

A czy w tym cheacie tak samo jak w external vip project by waldek jest glow na całą mapę?

Nie możliwe jest wykonanie Glow'a na całą mapę poniewaz valve to blokuje chyba ze zle sie zrozumielismy t tak glow esp w cheacie jest

kwwLI6C.png

Opublikowano

Oj komar komar jak tam towje backdoory, keyloggery, co do czita to taki se... już bardziej wolałbym wybrać interwebza

A bardzo dobrze dzisiaj z mojego cheata okradłem ludzi na 20 zł wiesz grube pieniądze

A tak na serio powiedz jaki by miało sens ratowanie / scamowanie ludzi jak z cheata dochód miesięczny to około 3-4k PLN? niektórym trzeba otworzyć wyobraźnie bo dalej bedą lecieć za głosem stada bo tak przecież łatwiej po co samemu myśleć jak można brać opinie od administratorów pewnego forum na C którzy przez niektórych są chyba uważani za bogów którzy wiedzą wszystko.

wAjNGSt.jpg

xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD

Wracając do ważniejszych newsów - w poniedzialek zostanie wydana wersja v2 cheata która zastąpi aktualnego bedą w niej poprawione błędy które występowały we wersji v1, zostanie dodane UI, wiele innych funkcji! :)

Screenshoot z menu : 6kdBZN2.jpg

kwwLI6C.png

Opublikowano

Oj komar komar jak tam towje backdoory, keyloggery, co do czita to taki se... już bardziej wolałbym wybrać interwebza

A bardzo dobrze dzisiaj z mojego cheata okradłem ludzi na 20 zł wiesz grube pieniądze

A tak na serio powiedz jaki by miało sens ratowanie / scamowanie ludzi jak z cheata dochód miesięczny to około 3-4k PLN? niektórym trzeba otworzyć wyobraźnie bo dalej bedą lecieć za głosem stada bo tak przecież łatwiej po co samemu myśleć jak można brać opinie od administratorów pewnego forum na C którzy przez niektórych są chyba uważani za bogów którzy wiedzą wszystko.

wAjNGSt.jpg

xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD

Wracając do ważniejszych newsów - w poniedzialek zostanie wydana wersja v2 cheata która zastąpi aktualnego bedą w niej poprawione błędy które występowały we wersji v1, zostanie dodane UI, wiele innych funkcji! :)

Screenshoot z menu : 6kdBZN2.jpg

Szczerze to było małe prowo i nic do cb nie mam a to coś dla ciebie ;) https://www.youtube.com/watch?v=yxVb4Yae2ss&t=4s

Zapraszam Serdecznie do skorzystania

Opublikowano

Z tego co wiem twoj cheat jest slabym cheatem bo jest narazony na dd, jestes nie lubina osoba ida na ciebie donosy a dodatkowo sprzedaja twoje pliki i kody. Lekko edytuja bo sam otrzymałem taka propozycje.

Opublikowano

Z tego co wiem twoj cheat jest slabym cheatem bo jest narazony na dd, jestes nie lubina osoba ida na ciebie donosy a dodatkowo sprzedaja twoje pliki i kody. Lekko edytuja bo sam otrzymałem taka propozycje.

Yy? ty wiesz o czym piszesz?

"Zasponsoruje ci cheata. Podaj swoj gg email telefon.

Budżet 5000 pln na rozwoj."

Napisałeś mi to na prywatnej wiadomości na forum u mnie i tutaj na forum

Mojego cheata kupuje okolo 100 osób miesiecznie dlatego twoja propozycja po prostu byla dla mnie śmeszna jak twoj budzet "na rozwoj" robie w 1 miesiac bez wiekszych problemow

ale po kolei

"Z tego co wiem twoj cheat jest slabym cheatem bo jest narazony na dd"

Cheat jest stosunkowo mały i nie miał ŻADNEJ detekcji od powstania więc nie rozumiem dlaczego piszesz o detekcji i o tym że jest narażony jak nigdy jej nie miał i raczej się nie zapowiada żeby miał

"jestes nie lubina osoba ida na ciebie donosy a dodatkowo sprzedaja twoje pliki i kody."

Osoba może i jestem trochę nie lubianą jakie donosy? kto sprzedaje moje "pliki i kody"?

Mam jednego z najlepiej zabezpieczonych cheatów na rynku jeżeli chodzi o Anti-Leak system moge Ci wysłać na PW prosty crackme z hasłem w stringu wątpie żebyś nawet coś tak prostego rozwiązał bo naprawdę używam dosyć mocnych typów obfuskacji kodu i wirtualizacji .NET na dodatek sam jestem .NET Reverserem i wiem jak to działa

"Lekko edytuja bo sam otrzymałem taka propozycje."

Pokaż dowód ale szansa że owy dowód masz wynosi 0.01% bo to że dostajesz .exe loadera NIC nie oznacza loader pobiera po zalogowaniu plik cheata do pamieci po czym uruchamia go w RunPE ale jeszcze przed tym sprawdzane jest HWID, Login, haslo

kwwLI6C.png

Opublikowano

!!!Drodzy czytelnicy tego postu !!!

Użytkownik Komar - osoba tworząca cheat Xenovia, to osobą jak widać wulgarna, nie przyjmująca krytyki - czyli nie jest samokrytyczna co za tym idzie nigdy nie bedzie dobrym programistą, ani osobą w życiu realnym co widać. Kultury w sobie za grosz nie ma, co widać poprzez ataki na mnie jak również na profilu a na pw nie wspomne.

Tak zaproponowałem mu kiedyś współprace - sponsoring. Aktualna sprawa została obalona przez kogo ?

Przez jego użytkowników byłych, kolegów, osób z forum i osoby która z nim współpracowała pisała mu kod do zabezpieczenia ( na pewno się domyśla o kogo chodzi , chociaz jak widać rowniez inteligencja nie blyszczy wiec może to trwac ).

Aktualnie na jego Xenovie leci sporo reportów oraz zgłoszeń do Vavla co idzie za tym, dobrze wiecie... a tym bardziej jego kolega co z nim wspolpracuje chciał mi oddac pliki xenovi, lecz powiedzial ze grozi to banem co odmowilem, ogolnie pliki są udostepniane i sprzedawane po edycji...jak widać.

Nie polecam, Nie kupujcie - A krytyke chetnie przyjme od sub kont lub znajomych o ktorych sie prosi Komar.

Opublikowano

!!!Drodzy czytelnicy tego postu !!!

Użytkownik Komar - osoba tworząca cheat Xenovia, to osobą jak widać wulgarna, nie przyjmująca krytyki - czyli nie jest samokrytyczna co za tym idzie nigdy nie bedzie dobrym programistą, ani osobą w życiu realnym co widać. Kultury w sobie za grosz nie ma, co widać poprzez ataki na mnie jak również na profilu a na pw nie wspomne.

Tak zaproponowałem mu kiedyś współprace - sponsoring. Aktualna sprawa została obalona przez kogo ?

Przez jego użytkowników byłych, kolegów, osób z forum i osoby która z nim współpracowała pisała mu kod do zabezpieczenia ( na pewno się domyśla o kogo chodzi , chociaz jak widać rowniez inteligencja nie blyszczy wiec może to trwac ).

Aktualnie na jego Xenovie leci sporo reportów oraz zgłoszeń do Vavla co idzie za tym, dobrze wiecie... a tym bardziej jego kolega co z nim wspolpracuje chciał mi oddac pliki xenovi, lecz powiedzial ze grozi to banem co odmowilem, ogolnie pliki są udostepniane i sprzedawane po edycji...jak widać.

Nie polecam, Nie kupujcie - A krytyke chetnie przyjme od sub kont lub znajomych o ktorych sie prosi Komar.

Jak to czytam o się jednocześnie śmieje i płaczę dlaczego odpisuje takim?? ...

"Użytkownik Komar - osoba tworząca cheat Xenovia, to osobą jak widać wulgarna, nie przyjmująca krytyki - czyli nie jest samokrytyczna co za tym idzie nigdy nie bedzie dobrym programistą, ani osobą w życiu realnym co widać. Kultury w sobie za grosz nie ma, co widać poprzez ataki na mnie jak również na profilu a na pw nie wspomne."

Wbij na forum aimware(Najwiekszego cheata na swiecie do CSGO) napisz do polaka(wlasciciela aimware) czy chce sponsoring i 5k zł na reklame? (nie wiem co proponujesz bo nawet nie chcialo mi sie czytac prywatnej wiadomosci o tym sponsoringu do konca) to na 90% dostaniesz odpowiedz wypierdalaj i bana

Nie jestem typem osoby która liże dupsko klientowi na każdym kroku coś się nie podoba? nie kupuj proste

"nie przyjmująca krytyki"

Bronie się jedynie przed pomówieniami ;) nie wiem jaki masz cel ale z mpcforum malo kto korzysta tutaj reklama jest w sumie po to żeby sobie byłą bo jak kazdy wie mpcforum prawie już umarło

Co do PM nie pisałem z tobą nic po za tym że wysłałem Ci link żebyś odpisał mi w tym temacie na MPCForum

Dowody :

http://screenshot.sh/mKSxzX0BGgrrj

http://screenshot.sh/n7WjOErzIUyHT

http://screenshot.sh/m7xO2JAYruPkB

"Tak zaproponowałem mu kiedyś współprace - sponsoring. Aktualna sprawa została obalona przez kogo ?"

Nawet nie przeczytałem w całości tego bo nie potrzebny mi był nigdy sponsoring

"Przez jego użytkowników byłych, kolegów, osób z forum i osoby która z nim współpracowała pisała mu kod do zabezpieczenia ( na pewno się domyśla o kogo chodzi , chociaz jak widać rowniez inteligencja nie blyszczy wiec może to trwac )."

Yy? Współpracuję z Beakersem i Zaczero aktualnie ale na 1000% nikt nie dał Ci takiej propozycji na poważnie raczej w formie żartu a jak dal poproszę dowód :) bo jak na razie to zwykłe pomówienie nie podparte NICZYM równie dobrze moge sobie napisac ze okradles mnie na 200.000 euro kto by chciał jakiemuś randomowi oddawać coś za nic jeżeli ma z tego dosyć dobry dochód? to jest nawet nie logiczne

btw. to zdanie ktore napisales nie trzyma sie kupy wroc na lekcje polskiego do szkoly podstawowej nauczyc sie skladac zdania bo srednio Ci to wychodzi

"Dobrze wiecie..."

że NIC TO NIE DA valve ma wyjebane na małe cheaty mogłbyś nawet 1000 reportów 1 dnia wysłać oni mają to gdzieś ;) detekcja cheata to nie jest pstryk palcem i już jest DD nie opłaca im się reversować cheata tylko po to aby 90-100 osób dostało VAC Bana jak za tą samą cenę może dostać tego VACa 1500 osób np po przez detekcje aimware / interwebz / innego dużego P2C

Odpisywanie tobie sprawia mi przyjemność więc pisz pogrążając się bardziej ;)

kwwLI6C.png

Opublikowano

Twoja kultura jest na poziomie siedzącego kota wiec dalej nic nie odpowiem a kazdy juz wyrobil sobie zdanie jak rowniez i ja sadzilem ze jestes wychowana osoba mylilem sie. Nie polecam

Dziekuje że przyznałeś iż sam nie masz racji :) 0 dowodów same pomówienia

Płaczący 12 latek którego 1 argumentem jest to że jestem wobec niego niekulturalny i że mam głęboko gdzieś jego śmieszny sponsoring

//Chce dodać że osoba NIGDY nie posiadała cheata więc teoretycznie nie ma na dany temat zdania i nie powinna wypowiadać się pozytywnie / negatywnie na dany temat nie chciałem z nim podjąć współpracy to zaczął płakać jaki to ja zły nie jestem

kwwLI6C.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...