Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boxdel-Drama ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Freedom07

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jebac boxdela za niszczenie innych twórców

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

"Jeden rabin powie tak, a inny powie inaczej"

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Był spoczko, oglądałem go, ale przestałem jak powiedział że k***a nie lubi wymuszac lajkow i przestanie, a dalej to robi. Kurwa manipuluje gorzej niż ator czy c**j wie kto, miesza sie w dramy, tych wiekszych ytberow nickow nie podaje (np. kto nie podpisal koszulki, ytber pedofil) a tutaj to nie zamazal, jebac go

niech wraca do mc

Opublikowano

Kogo to obchodzi? swojego życia nie macie, że przeżywacie jakiś tam jutuberków ;d?

Opublikowano

Był spoczko, oglądałem go, ale przestałem jak powiedział że k***a nie lubi wymuszac lajkow i przestanie, a dalej to robi. K***a manipuluje gorzej niż ator czy c**j wie kto, miesza sie w dramy, tych wiekszych ytberow nickow nie podaje (np. kto nie podpisal koszulki, ytber pedofil) a tutaj to nie zamazal, jebac go

niech wraca do mc

Większość yt taka jest :)

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Był spoczko, oglądałem go, ale przestałem jak powiedział że k***a nie lubi wymuszac lajkow i przestanie, a dalej to robi. K***a manipuluje gorzej niż ator czy c**j wie kto, miesza sie w dramy, tych wiekszych ytberow nickow nie podaje (np. kto nie podpisal koszulki, ytber pedofil) a tutaj to nie zamazal, jebac go

niech wraca do mc

Większość yt taka jest :)

tylko on tak pierdoli przez 1/4 filmu

do tego teraz mają dawać mu lajki aby ON coś wrzucił? coś się zjebało

Opublikowano

Wszyscy Ynteligenci z Polski to głąby o 2 cyfrowym IQ. Śmiać mi się chce, kiedy czytam komentarze, pod filmami Atora czy Boxdela, jacy to oni są mądrzy i inteligentni.

Prawdę mówiąc nie ma na youtube wartościowego pod względem intelektualnym czy moralnym kanału. SciFun? Może jedyny wyjątek, nawet do buraka, który uchodzi za ułożonego, rozsądnego i inteligentnego jutubera, o kilka kwestii bym się przyczepił.

Pozostali twórcy to zwykły chłam zbierający widzów na podstawie marketingu, manipulacji i (ulubionych przez TV) skandali.

Nie ma sensu przejmować się ich dramami, Ci, którzy robią do tego jakieś komentarze czy odpowiedzi to kolejna grupa debilów, którzy nie mają pomysłów na kanał i szukają widzów.

@steelie napisał o manipulacji Boxdela. To nie jest manipulacja tylko pokaz prostactwa :) Obejrzałem serię szokujących tajemnic internetu, gdzie na każdy kolejny odcinek wyznaczał próg łapek. Samo w sobie brzmi żałosnie ale którys z ostatnich odcinków pobił wszystko. Powiedział, że nie lubi żebrac o lajki i już nie będzie. Jak słodko. Szczególnie że zebrał ich już z 200 patyków xD xD xD

LUDZIE WLEJCIE TROCHĘ OLEJU DO SWOICH ŁBÓW OTWÓRZCIE OCZY NA TO JAK NAWET WASI IDOLE WAS JEBIĄ W DUPĘ BEZ MASŁA!!!

Tyle :P

sygna.png

Opublikowano

Mi to wisi.. Oglądałam jego ciekawostki i teorie, poniważ YT mi je podesłał. Te super kanały, które tak najeżdżają na niego, nigdy nicków nawet nie widziałam i mam to głęboko... w poważaniu. Kolejna drama na YT i tyle. Nic nowego. ;)

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

Wszyscy Ynteligenci z Polski to głąby o 2 cyfrowym IQ. Śmiać mi się chce, kiedy czytam komentarze, pod filmami Atora czy Boxdela, jacy to oni są mądrzy i inteligentni.

Prawdę mówiąc nie ma na youtube wartościowego pod względem intelektualnym czy moralnym kanału. SciFun? Może jedyny wyjątek, nawet do buraka, który uchodzi za ułożonego, rozsądnego i inteligentnego jutubera, o kilka kwestii bym się przyczepił.

Pozostali twórcy to zwykły chłam zbierający widzów na podstawie marketingu, manipulacji i (ulubionych przez TV) skandali.

Nie ma sensu przejmować się ich dramami, Ci, którzy robią do tego jakieś komentarze czy odpowiedzi to kolejna grupa debilów, którzy nie mają pomysłów na kanał i szukają widzów.

@steelie napisał o manipulacji Boxdela. To nie jest manipulacja tylko pokaz prostactwa :) Obejrzałem serię szokujących tajemnic internetu, gdzie na każdy kolejny odcinek wyznaczał próg łapek. Samo w sobie brzmi żałosnie ale którys z ostatnich odcinków pobił wszystko. Powiedział, że nie lubi żebrac o lajki i już nie będzie. Jak słodko. Szczególnie że zebrał ich już z 200 patyków xD xD xD

LUDZIE WLEJCIE TROCHĘ OLEJU DO SWOICH ŁBÓW OTWÓRZCIE OCZY NA TO JAK NAWET WASI IDOLE WAS JEBIĄ W DUPĘ BEZ MASŁA!!!

Tyle :P

ktoś tu zapomniał o brutalu, jeżeli ktoś oczywiscie lubi gierki/vlogi/życie no.

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

Boxdel to niewdzięczny c**j, który myśli Sobie że jest KRULEM jutuba. Z tego całego ciekawostkowego ścieku szanuje tylko wiśnie.

Opublikowano

Nie lubiłem go więc, niech przestanie nagrywać.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Wrzuca film o gimperze i atorze jak to oni powinni rozwiązywać takie sprawy w rl a sam dodaje takie gówno na yt XDDD

79160594027661829163.png

Opublikowano

Nie wiedziałem, że ktoś ogląda takich śmieszków. Ich targetem są gimbusy, które podniecają się takimi dramami - ja oglądając takie filmy utwierdzam się w przekonaniu, że jest we mnie nadzieja na tym świecie.

Opublikowano

niech mi ktos wyjasni co to za drama bo szkoa mi internetu i czasu na ogladanie tych filmikow

Znowu muszę przybywać na ratunek. 

Typ się popłakał, że wszyscy kopiują jego ciekawostki, jego styl itd. i namawiał do linczu jego "kopii". 

Ktoś może powiedzieć, że przecież do niczego nie namawiał, ale specjalnie pokazał ich nicki. Wiedział czym to się skończy, ale i tak to zrobił, więc jakiś interes w tym miał.

Co do samej sprawy, to nie od dziś wiadomo, że polski youtube jest siedliskiem kłamców i hipokrytów.

Nie ma co się w to zagłębiać, bo raka można dostać. 

s2c77Oa.png

Opublikowano

­to co się dzieje aktualnie na polskim youtubie jest straszne, content fatalny, jedyne ciekawe materiały można znaleźć na kanałach mających od kilkuset subskrybcji do kilkudziesięciu tysięcy, prawie wszystkim większym "youtuberom" odbija fortuna zarabiania na dzieciach.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngstrand ogólnie niech ytberzy nagrywają sobie co chcą, dopóki nie zaczną wpływać jakoś na widza, czyli manipulacja, poglądy, wykorzystywanie itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...