Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nepix] War Rock Private Server

Tzyczu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodaj skan do pliku. :)

Po co ma dodawać skan do pliku :/ ?

Ażebyś miał pewność, że plik nie jest wirusem.

//Skan jednak niepotrzebny.

Opublikowano

Grałem chwilę, było spoko, no ale po ok. 10 minutach wyskakuje "program przestał działać" cześć i czapka :D

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Tutaj jak ktoś by chciał może zobaczyć jak się tam gra 

Nie polecam pokoi z dużą ilością graczy bo już serwer nie wyrabia i 70% granatów, strzałów z RPG są invi. 

Opublikowano

Nie polecam pokoi z dużą ilością graczy bo już serwer nie wyrabia i 70% granatów, strzałów z RPG są invi. 

To jest twój nick ? haha stary nie ładnie mnie tak wyzywać na warrocku  od hackerów ;) i coś mi się wydaje że procek podkręciłeś do filmiku :P

Opublikowano

To jest twój nick ? haha stary nie ładnie mnie tak wyzywać na warrocku  od hackerów ;)

Nie nazwałem nikogo hackerem a szczególnie jakiegoś polaka, chyba mnie z kimś pomyliłeś :v

Opublikowano

To jest twój nick ? haha stary nie ładnie mnie tak wyzywać na warrocku  od hackerów ;) i coś mi się wydaje że procek podkręciłeś do filmiku :P

Pierwsze slysze by on kogos w wr wyzywal od haxow a gram z nim od 8 lat xD

Na dodatek jak twierdzisz ze podkrecony procek to na poczatku policz ile sek plantuje ... Wszystko sie zgadza.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

i coś mi się wydaje że procek podkręciłeś do filmiku :P

To teraz wiem czemu niby wyzywałem.. wszystko jasne  :lenny:

Opublikowano

Pierwsze slysze by on kogos w wr wyzywal od haxow a gram z nim od 8 lat xD

Na dodatek jak twierdzisz ze podkrecony procek to na poczatku policz ile sek plantuje ... Wszystko sie zgadza.

Napisałem że wydaje mi się :D nie napisałem że jest podkręcony tak wygląda jak by był podkręcony (zapieprza). No ale wyzywał mnie a to tak nie ładnie trochę wyzywać od hackerów.

Opublikowano

Może mi ktoś wrzucić plik DSETUP.dll z folderu system? :) 

Tylko ja mam na win 10 64-bit błąd o braku tego pliku, mimo że jest? 
  :v

Żeby nie było, aktualizacje cofałem, próbowałem wszystkich typowych sposobów z forum.

­

Opublikowano

Probowales odpalic na systemowym dysku? O ile pamietam byl jakis problem kiedys i takie cos pomagalo.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Probowales odpalic na systemowym dysku? O ile pamietam byl jakis problem kiedys i takie cos pomagalo.

Nie pomogło. 

Problem leży w ostatniej aktualizacji klienta. Wypakowałem i uruchomiłem z pominięciem launchera i poszło, zaktualizowałem i błąd. 

­

Opublikowano

Tylko ja mam na win 10 64-bit błąd o braku tego pliku, mimo że jest?   :v

Żeby nie było, aktualizacje cofałem, próbowałem wszystkich typowych sposobów z forum.

­

Po tej aktualizacji mam ten sam problem, tyle że win 7.

Opublikowano

Tylko ja mam na win 10 64-bit błąd o braku tego pliku, mimo że jest?   :v

­

Po tej aktualizacji mam ten sam problem, tyle że win 7.

Mi tam śmiga wszystko na 10 x64

Opublikowano

Cóz na win 10 wszystko chodzi gladko u mnie.

Trzeba czekac az oni to naprawia, bo jak widac to jest wina tej aktualizacji.

MAL

Opublikowano

Mam takie pytanie. Czy mi sie dobrze wydaje czy w itemshopie nie ma m249?

Nie ma

@Edit

Po jakim czasie wyskakuje mi program przestał działać 

Eee.. Że co takiego? :D #JustDynamo

Opublikowano

Też mi crashuje przy odpalaniu, znaleźliście już rozwiązanie?

SQuirTy

Opublikowano

Też mi crashuje przy odpalaniu, znaleźliście już rozwiązanie?

SQuirTy

Mi też crashuje tak 1-2 razy za prawie każdym razem kiedy chcę uruchomić grę ale za trzecim już pójdzie i gra śmiga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...