Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nepix] War Rock Private Server

Tzyczu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I w końcu jakoś lepiej zabezpieczony serwer warty uwagi.

Chętnie sobie tam zagram dopóki nie ma montany :D

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Mam problem, mianowicie gdy załącza się updater wyskakuje mi error i jest crash: http://i.imgur.com/cdDdX3F.png

Ja miałem problem (przy logowaniu w grze), był error. 

Mój komputer > PPM> właściwości > zaawansowane ustawienia systemu >  zaawansowane > wydajność, ustawienia > zapobieganie wykonywaniu danych > dodaj i tutaj dodajesz warrock.exe (updatera i launcher tez mozna jesli da radę) > zastosuj i spróbuj odpalić.

Nie wiem czy zadziała ale można sprawdzić xD

Opublikowano

Niestety nie pomogło, ściągałem od nowa też nic, lipa jak nwm :/

Opublikowano

Mam problem, mianowicie gdy załącza się updater wyskakuje mi error i jest crash: http://i.imgur.com/cdDdX3F.png

@xr0lnikx

Pomyślę nad rozwiązaniem, a w międzyczasie po prostu obejdziemy updater. Wejdź do folderu system w kliencie gry, utwórz skrót dla exeka WR i otwórz jego właściwości. W polu target (element docelowy), po spacji dopisz 0 0 ENG i zapisz zmiany. Uruchom grę tym skrótem, oczywiście jako administrator.

Ja miałem problem (przy logowaniu w grze), był error. 

Mój komputer > PPM> właściwości > zaawansowane ustawienia systemu >  zaawansowane > wydajność, ustawienia > zapobieganie wykonywaniu danych > dodaj i tutaj dodajesz warrock.exe (updatera i launcher tez mozna jesli da radę) > zastosuj i spróbuj odpalić.

Nie wiem czy zadziała ale można sprawdzić xD

@IceCubeX

Pomogłeś mu rozwiązać problem, na który natknąłby się w dalszej kolejności. No... można i tak. xD

Opublikowano

Jak tam serwer? grał ktoś? opłaca się wbijać?;p

@janko1994

Tak, można normalnie pograć. Serwer działa na plikach Montany (co udowodniłem kilka postów wyżej) i jest na dobrej maszynie (właścicielem jest "bananowy" Włoch, z którym to, swoją drogą, miałem okazję przeprowadzić nieco mniej kulturalną rozmowę), więc jest grywalny i nie ma opóźnień (no... może za pewnymi wyjątkami). Mają zespół programistów w związku z czym, kwestia zabezpieczeń jest rozwiązana, a błędy stopniowo usuwane. Jedyną rzeczą, do której mogę się przyczepić, a która mnie osobiście irytuje, jest przeładowany IS.

Opublikowano

Nie jest źle.. parę bugów i trochę łatwo bo ok. 4-5 kd wczoraj miałem :v

Można pograć czekając na Montanę.

Opublikowano

Również polecam dla czekających na montane.

W porównaniu do polandwar jest z kim grać i mają te zabezpieczenia jako tako.

Niestety sa glupie bugi i nie dzialajace funkcje.

Ale alternatywa dobra :v (Chwila przerwy od cs'a dobrze zrobi :D)

Wiec wbijaj tu

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Na win XP to nie poleci? Bo po Włączeniu launchera' jest wszystko cacy. Klikam start i klapa, crash. Jakaś podpowiedź oprócz "Zainstaluj 7"?

Opublikowano

mają te zabezpieczenia jako tako.

@1373230489-U611928.pngxPonury

Trafne stwierdzenie. :v

KpxfkYu.png

Na win XP to nie poleci? Bo po Włączeniu launchera' jest wszystko cacy. Klikam start i klapa, crash. Jakaś podpowiedź oprócz "Zainstaluj 7"?

@dedane2

Tak, zainstaluj 10. xD

Mówiąc nieco poważniej. Upewnij się, czy masz zainstalowane wszystkie sterowniki i biblioteki C++. Możesz jeszcze spróbować uruchomić grę wg. metody, którą opisałem nieco wyżej.

Opublikowano

Tym skrótem gry uruchomić się nie da. Spróbuj sam. Mi wyskoczył błąd "Nie znaleziono punktu wejścia procedury InitializeCriticalSectionEx w bibliotece KERNEL32.dll.".
Jak i również zrobiłem to co napisał IceCubeX.

Jakieś pomysły?

@Edit.
WRUpdater w ogóle się nie uruchamia.

Opublikowano

Niestety to nie te czasy i potrzebny ci upgrade systemu.

MAL

Opublikowano

Tym skrótem gry uruchomić się nie da. Spróbuj sam. Mi wyskoczył błąd "Nie znaleziono punktu wejścia procedury InitializeCriticalSectionEx w bibliotece KERNEL32.dll.".

Jak i również zrobiłem to co napisał IceCubeX.

@dedane2

Gdyby nie było możliwości uruchomienia aplikacji gry tym skrótem, w ogóle bym nie opisywał tutaj tej metody. Osobiście uruchamiam grę (każdą wersję WR) tylko w ten sposób (tak jest o wiele szybciej), a z launchera korzystam wyłącznie, gdy jest jakaś aktualizacja. ;)

Rozwiązanie podane przez IceCubeX, dotyczy zupełnie innego problemu tj. wyłączania się gry, przy próbie zalogowania do serwera. Nic więc dziwnego, iż nie pomogło.

Niestety to nie te czasy i potrzebny ci upgrade systemu.

Zgadzam się z tym. XP ma swoje lata, nie jest już wspierany przez MS i nie uwzględniany przez developerów. Wszystkie aplikacje na Windę, pisane są z myślą o wersjach 7/8/10.

Opublikowano

Ja mam tak samo ale klikam zakończ proces i gra mi się ładuje i wchodzi poprawnie :) nie ogarniam właśnie jak inne osoby też tak mają i nie mogą wejść :/

Opublikowano

Mam podobny problem jak xr0lnikx włączam przez administratora WRLauncher klikam OK i wyskakuje mi to: 

http://www64.zippyshare.com/v/7K2iJdTi/file.html

nie ma różnicy czy kliknę Yes albo No nadal jest to samo klikam START i wyskakuje: 

http://www64.zippyshare.com/v/A48Ubder/file.html

i gra się już nie włącza.

proszę o pomoc  <.<

Win 7 32 bitowy?

MAL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...