Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GameThuVN Season 11 Episode 2 x1000

krystian024

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mam 21 RR i bije sam w Aida2 tam jest spot z 7 mobami ale najlepiej jest w party wiec zapraszam do grania :D

A i utworzyłem Gildie do której zapraszam wszystkich polaków :D

jak mogę cię złapać chciałbym dołączyć do guild :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Potestowalem nowa postac i natym koniec gra na servie gdzie ludzie maja 1400+ rr niezachwyca ale do testowania buildow postaci nadaje sie --pozdrawiam

Opublikowano

Potestowalem nowa postac i natym koniec gra na servie gdzie ludzie maja 1400+ rr niezachwyca ale do testowania buildow postaci nadaje sie --pozdrawiam

tutaj nie licza sie reset nie ma znaczenia czy posiadasz x resów tutaj masz grę pve pvp liczą się itemki i sety wbite

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

tutaj nie licza sie reset nie ma znaczenia czy posiadasz x resów tutaj masz grę pve pvp liczą się itemki i sety wbite

Zgadzam się z Arek1508 tu nie patrz na ranking jaki jest na stronie bo jest multum ludzi ale sporo tez nie gra i nie patrz jak to mówił Arek... tutaj nie liczy się res tylko itemy które są trudni do zdobycia

Opublikowano

Kilofa ? Kurde o czym wy tu piszecie , nigdy.nie gralem na tej ver , ale mnie podjarala , tylko.week sie przedłużył i.wpadne w poniedzialek do zoba !

Opublikowano

Kilofa ? Kurde o czym wy tu piszecie , nigdy.nie gralem na tej ver , ale mnie podjarala , tylko.week sie przedłużył i.wpadne w poniedzialek do zoba !

masz mape gdzie mozna kopac blesy soule itp ale kilof najpierw trzeba naprawic... ale jak to zrobic jak kamienie nie leca...

Opublikowano

kilofa nie naprawiasz masz event z jawelami i specjalna mapę na której odbywa się event musisz tylko kopać aż wykopiesz 30 razy w danym dniu 

Opublikowano

Sposobów na jawele jest kilka:

-na spocie, powyżej kn2

-bc

-ds

-cc

-jajka

-nagroda za grę w karty

-sprzedając exe z inv i bossów

Opublikowano

jak wbic do jakiejs guild jak klikam (n) i guild to nie mam podswietlonego ... join.juz kurwicy dostaje zadnego polaka nie spotkalem jeszcze niby mam 14 res ale nie chce mi sie tak samemu grac nick Eioo serwer 2 siedze ogarnij ktos temat i moze pomozesz;D

Opublikowano

jak wbic do jakiejs guild jak klikam (n) i guild to nie mam podswietlonego ... join.juz kurwicy dostaje zadnego polaka nie spotkalem jeszcze niby mam 14 res ale nie chce mi sie tak samemu grac nick Eioo serwer 2 siedze ogarnij ktos temat i moze pomozesz;D

dołącz do duprian w lorce pisałem ci i wtedy join

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Chce Napisać parę słów co do do pomocy w grze i do Gildii

Każdy osoba która chce pomocy niech pisze do BossPL bądź do Deacon

Oczywiście nie zawsze jesteśmy online bo nie wszyscy są robotami ale postaramy pomóc Ci jak tylko możemy :D

1. Każdy kto chce do Gildii musi być w Gens Duprian( lvl 50- Lorencia koło statuy)

2. Wciskając N macie tzw Matching 

3.Wybieracie Guild i szukacie Mastersi Zapraszają

4. Po zaakceptowaniu przeze  mnie albo przez Deacon jesteście Z nami :D

• 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...
  • Marchwj zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...