Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LetticaMT2 [Dedyk] [Easy]

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda gadać, szkoda szczępić ryja naprawdę alchemik1 powinien zachować zimną krew i nie komentować owych opinii na temat serwera, nawet jeśli to powinien zrobić to trochę spokojniej, bo może się to źle na nim odbić. Zresztą widzę, że za jednego posta warna już dostał ;) .

Poprawcie serwer, a dopiero później go włączcie taka moja rada.

8940714373749971015090.gif

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zamknijcie ten temat bo nie ma sensu ciągnąć tego serwera.­

A ty co moderator? To nie twoja decyzja czy jest sens ciagniecia tego serwera czy nie. Nie podoba sie? To wyjdz z tematu. Skonczcie juz spamowac i plakac bo spamuja ci co najmniej maja w glowie

ban.gif

Opublikowano

Zamknijcie ten temat bo nie ma sensu ciągnąć tego serwera.­

A ty co moderator? To nie twoja decyzja czy jest sens ciagniecia tego serwera czy nie. Nie podoba sie? To wyjdz z tematu. Skonczcie juz spamowac i plakac bo spamuja ci co najmniej maja w glowie

No sorry postawiłeś jakieś gówno .Nawet się to gównie nie trzyma. Także

­

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Pisałem ze Alchemik aka Deco to nieudolny technik wszystkie jego poprzednie serwery mialy ogromne bugi Jezeli sie nie zna na czymś to sie tego nie robi alchmiku :D

Taki jak pisałem wcześniej nie polecam tego czegoś gotowieć ! 

Opublikowano

Ja to bym jednak poprosił jakiegoś moderatora o zamknięcie tematu i ukaranie użytkownika, który go założył.

@Edit

Gz dla moda haha :D

@ReziPlayGamesxD

Bywa. I tak . No cóż ja mykam . A serwera nie polecam.

­

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Tak jak już pisałem, jest masa bugów które zostaną naprawione (mam nadzieje), mi się swerer podoba bo nie jest zajebany gównami, także czekam do jutra, ale za mało graczy jest, także większa reklama :)

.

Opublikowano

Wejdę, ale czuję, że szybko zrezygnuje, za dużo ceregieli

Nie sluchaj tych imbecyli co tutaj sie wypowiadaja.

## Poprawki 01.05.2016

Dziś w nocy podczas konserwacji wprowadziliśmy na serwer poprawki:
- Naprawiono animacje umiejętności
- Naprawiono animacje pustynnego zwiadaka
- Naprawiono drzewa na mapach
- Naprawiono pierścień teleportacji
- Naprawiono tworzenie postaci
- Naprawiono pieczęcie wierzchowców
- Usunięto zbędne ulepszacze do +7
- Zmniejszono cenę zmiany i dodania 6/7 bonu na 15kk
- Włączono Top10 graczy/gildii na stronie.

Prosimy włączyć autopatcher w celu pobrania aktualizacji (ok. 2MB).

ps. Ta lista jest tak dluga z bugami ze czytalem ja 5 godzin i nadal czytam i nie moge skonczyc.

ban.gif

Opublikowano

Ale się zagrzał :D
Ja poczekam, jak się ustabilizuje to jestem na taki serwer! :)

Opublikowano

Napisane - "Profesjonalny team" HAHAHA wszędzie jest profesjonalny team a każdy serwer srednio po 2/3 miesiącach pada albo i nawet tydzień później :') Its funny :') No cóż... Nie zagram.

Opublikowano

Wszystkich niedopierdolencow ktorzy tutaj komentuja niektore rzeczy w*********c:) Nagle kazdy serwer ktory rusza bugow nie ma i tylko moj je ma! Co to sie narobilo! Jezu!

To jest az zalosne co tu czytam i na fb.

Deco nie popisales sie przy tym projekcie.

Szczerze mówiąc zjebales sprawe na gotowcu k***a mac to jest mozliwe zeby pierścień w tych czasach był zbugowany

Gotowcu? Skoro to gotowiec to wypierdalaj robic swoj serwer.

Czego ty oczekujesz od deco:D ?

Jedyne co słabo potrafi to podpierdalać skrypty do strony :D

Nigdy amebo umyslowa skryptow nie kradlem bo nie jestem bombworkiem czy innym zajebistym technikiem mpcforum ktorym placicie krocie za byle gowno dzieki ktorym serwery siadaja.

Nie polecam szkoda wgl sciagac tego syfu.

ODBd9.gif

Ty rowniez wypierdalaj liczyc swoje hajsy ktore ci sie skoncza za niedlugo. Dupsko tez nasmaruj

Specjalnie dla takich zjebow ten serwer naprawie i bede k***a trzymal do ostatniej osoby i go reklamowal bo nawet to tutaj sie wyjebalo (dzieki wheezy) by udowodnic wam ze jestescie w wielkim k***a bledzie.

Przerwa techniczna do jutra godziny 07:00

ty idioto gotowcu w sensie że na wzorze pandory i sam wypierdalal debugować ten serwer.

Bullshit nic wiecej.

Zobaczymy w przeciągu 2 dni jak sie sytuacja rozwinie z serwerem i kwestiami technicznymi. 

Powodzenia w naprawianiu maybe.

Opublikowano

Wszystkich niedopierdolencow ktorzy tutaj komentuja niektore rzeczy w*********c:) Nagle kazdy serwer ktory rusza bugow nie ma i tylko moj je ma! Co to sie narobilo! Jezu!

To jest az zalosne co tu czytam i na fb.

Deco nie popisales sie przy tym projekcie.

Szczerze mówiąc zjebales sprawe na gotowcu k***a mac to jest mozliwe zeby pierścień w tych czasach był zbugowany

Gotowcu? Skoro to gotowiec to wypierdalaj robic swoj serwer.

Czego ty oczekujesz od deco:D ?

Jedyne co słabo potrafi to podpierdalać skrypty do strony :D

Nigdy amebo umyslowa skryptow nie kradlem bo nie jestem bombworkiem czy innym zajebistym technikiem mpcforum ktorym placicie krocie za byle gowno dzieki ktorym serwery siadaja.

Nie polecam szkoda wgl sciagac tego syfu.

ODBd9.gif

Ty rowniez wypierdalaj liczyc swoje hajsy ktore ci sie skoncza za niedlugo. Dupsko tez nasmaruj

Specjalnie dla takich zjebow ten serwer naprawie i bede k***a trzymal do ostatniej osoby i go reklamowal bo nawet to tutaj sie wyjebalo (dzieki wheezy) by udowodnic wam ze jestescie w wielkim k***a bledzie.

Przerwa techniczna do jutra godziny 07:00

ty idioto gotowcu w sensie że na wzorze pandory i sam wypierdalal debugować ten serwer.

Bullshit nic wiecej.

Zobaczymy w przeciągu 2 dni jak sie sytuacja rozwinie z serwerem i kwestiami technicznymi. 

Powodzenia w naprawianiu maybe.

@ Grasz na tym serwerze? Chciałbym zapytać o ilość graczy.

Jeżeli dużo osób gra to proszę zacytować lub napisać na PW.

Chętnie zagram

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Dużo osób nie widać.

Do tego wszechobecne bugi.

Teleportujesz sie na doline wywala i juz sie nie zalogujesz.

Brak anty pd na standardzie a powinno być.

Ulepszacze na zbroje +6 juz na tygre trzeba -_-.

Skille nie wejdą na 17 pkt po 30lv juz zapomnij o resecie.

I inne szczegóły.

Opublikowano

Przypominam o liczniku luda online, bez którego nawet klienta nie pobieram :aaa: .

i co zabaczysz liczbe 50.

Serwer jak bedzie w pełni grywalny będzie zacny w aktualnej postaci nie jest ani komfortowo ani przyjemnie.,

Polecam poczekać aż deco ruszy dupsko i naprawi na początek podstawowe rzeczy.

Opublikowano

Przypominam o liczniku luda online, bez którego nawet klienta nie pobieram :aaa: .

Serwer jak bedzie w pełni grywalny będzie zacny w aktualnej postaci nie jest ani komfortowo ani przyjemnie.,

A ja polecam ci sie zdecydowac co w koncu piszesz. Tu piszesz jedno, na forum serwera piszesz drugie.

Co do ulepszaczy, amebo umyslowa naucz sie pierwsze czytac i sprawdz zanim cos walniesz

wVxOgi.png

Wroc rowniez do google i poczytaj co oznacza slowo BUG a pozniej wylewaj slow placz wszedzie. I skoro ten serwer to gotowiec to pobierz go i zrob swoj :)

mi przy odpaleniu klienta wyskakuje blad z 

Msvcr100.dll 

Folder naprawa i tam uruchom z prawami administratora plik "Naprawa bledu DLL.bat"

Dużo osób nie widać.

I inne szczegóły.

Teleportacja dziala, anty pd na pandorze nie byl standardem wiec tu tez nie bedzie, skile - hm? Jestes glupi wiec fart cie omija.

ban.gif

Opublikowano

"Co do ulepszaczy, amebo umyslowa naucz sie pierwsze czytac i sprawdz zanim cos walniesz" Admin serwera XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Zgin typie marnie nie polecam

OQqSOv4.png

Opublikowano

A ja polecam ci sie zdecydowac co w koncu piszesz. Tu piszesz jedno, na forum serwera piszesz drugie.

Co do ulepszaczy, amebo umyslowa naucz sie pierwsze czytac i sprawdz zanim cos walniesz

wVxOgi.png

Wroc rowniez do google i poczytaj co oznacza slowo BUG a pozniej wylewaj slow placz wszedzie. I skoro ten serwer to gotowiec to pobierz go i zrob swoj :)

mi przy odpaleniu klienta wyskakuje blad z 

Msvcr100.dll 

Folder naprawa i tam uruchom z prawami administratora plik "Naprawa bledu DLL.bat"

Dużo osób nie widać.

I inne szczegóły.

Teleportacja dziala, anty pd na pandorze nie byl standardem wiec tu tez nie bedzie, skile - hm? Jestes glupi wiec fart cie omija.

Gdzie u cb na forum  napisałem zdanie odbiegające od tego tutaj ?

Chciałem ulepszyć na +7 tygrę i trzeba żółć pomyłka w poscie.

b85863002868.jpg

BRAK ANIMACJI WIRKA,SZARŻY. TO NA PEWNO SĄ BUGI.

BUGIEM RÓWNIEŻ JEST NIEMOŻLIWOŚĆ ZALOGOWANIA PO TELEPORTOWANIU SIĘ NA DOLINE.

I to nie są bugi twoim zdaniem. 

Popracuj nad podstawami tego serwera bo to co jest teraz nie jest grywalne.

Próbowałem pograć,ciul ze skillami ale tak jest to to napisałem. 

Nie obrażaj bo to świadczy o tobie jako adminie serwera który nie jest stabilny emocjonalnie.

Sprawdzałem ten pierscien nawet gracze pisali mi w grze jak sie teleportować to chyba coś znaczy ?

Ty piszes najpierw sprawdz potem pisz i tak robie,teraz mozliwe ze naprawiłeś ale rano tak nie było,

Nie robie ci chłopie na złość ani nic bo gram na twoim serwie po prostu chce grać komfortowo i żeby inni również tak mogli grac.

Czy to coś złego ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...