Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LetticaMT2 [Dedyk] [Easy]

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poczekam sobie do jutra max do niedzieli i poczytam komentarze, czy warto pobierać oraz poczekam na przebieg wydarzeń odnośnie serwera aby na marne clienta nie pobierać bo okaże się że nie pograłbym ;p.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Ja to chyba serwer na darmo pobrałem pierścień teleportacji bugnięty no to super, mogę expić a expić że C**j bo inaczej tego nie nazwę nara do kosza ten s**t już powinno być wszystko dopracowane a nie.

Edit Proszę :) nie tylko moja opinia...

4477ec3f3f64dfbe.jpg

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Deco nie popisales sie przy tym projekcie.

Szczerze mówiąc zjebales sprawe na gotowcu k***a mac to jest mozliwe zeby pierścień w tych czasach był zbugowany

Opublikowano

Spoko, spoko... Za 2 dni będzie rework serwera xDD

@AntyWarn

Serwer 2/10. 

1. Problemy z zakładaniem postaci.

2. Jak już założysz postać to i tak się nie tepniesz.

3. Wszyscy chwalicie alchemika, a alchemik chyba zapomniał zrobić serwer przed wstawieniem prezki na mpc.

Pozdro wielkie, ale to jakiś bullshit, a nie stara pandora.

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Opublikowano

Na serwerze pustka... wczoraj grałem chwile to jeszcze ludzie jacyś byli, ale wyszedlem po tym jak mnie w sciane wrzuciło i nie dało się wyjść (lol)

FMS dostaje się na 30 lvl, a jak się spali to należy zakładać nową postać i bić do 30lvla bo nigdzie nie dropi, zbroja tak samo, zyje się ze zbroją na 1lvl bo nie można jej dropnąć...

.

Opublikowano

Na serwerze pustka... wczoraj grałem chwile to jeszcze ludzie jacyś byli, ale wyszedlem po tym jak mnie w sciane wrzuciło i nie dało się wyjść (lol)

FMS dostaje się na 30 lvl, a jak się spali to należy zakładać nową postać i bić do 30lvla bo nigdzie nie dropi, zbroja tak samo, zyje się ze zbroją na 1lvl bo nie można jej dropnąć...

Co do FMS i pustki na serwerze zgadzam sie ale zbrojki na 34 level dropia +5 :P mi dropnely wiec moze mala szansa jest :D

Ale zbugowalo mi postac przy pierscieniu tP wiec c**j tam xD

A juz sie podjaralem ze Pandorka gdzie sztabki tylko dropia bez smieci ehhh

szkoda

Opublikowano

zagram bo moze przypomna sie stare czasy :)

Czekam na start no chyba ze sie znowu najebie :<

Ninja dam rade bez buffa ? :>

A przecież start był :D

­

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Pasjonat
Opublikowano

Co to za jebane gówno? Zutylizować to w pizdu, a pomysłodawcę jak i również osoby, które były zaangażowane w tworzenie tego syfilisu powinno się biczować 24h na dobę przez 7 dni w tygodniu.

J**** debilizm...

Pasjonat
Opublikowano

liczylem na ten server bo alchemik ale co to bylo co wy beta nie mieliscie?

Liczyłeś na serwer, bo co k*rwa? Alchemik? Po*ebało Cię doszczętnie? Tutaj cała rozgrywka jest porównywalna do tego, że cokolwiek osiągniesz w życiu typie, daj sobie siana...

Opublikowano

liczylem na ten server bo alchemik ale co to bylo co wy beta nie mieliscie?

Liczyłeś na serwer, bo co k*rwa? Alchemik? Po*ebało Cię doszczętnie? Tutaj cała rozgrywka jest porównywalna do tego, że cokolwiek osiągniesz w życiu typie, daj sobie siana...

wszystko ok?

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Wszystkich niedopierdolencow ktorzy tutaj komentuja niektore rzeczy w*********c:) Nagle kazdy serwer ktory rusza bugow nie ma i tylko moj je ma! Co to sie narobilo! Jezu!

To jest az zalosne co tu czytam i na fb.

Deco nie popisales sie przy tym projekcie.

Szczerze mówiąc zjebales sprawe na gotowcu k***a mac to jest mozliwe zeby pierścień w tych czasach był zbugowany

Gotowcu? Skoro to gotowiec to wypierdalaj robic swoj serwer.

Czego ty oczekujesz od deco:D ?

Jedyne co słabo potrafi to podpierdalać skrypty do strony :D

Nigdy amebo umyslowa skryptow nie kradlem bo nie jestem bombworkiem czy innym zajebistym technikiem mpcforum ktorym placicie krocie za byle gowno dzieki ktorym serwery siadaja.

Nie polecam szkoda wgl sciagac tego syfu.

ODBd9.gif

Ty rowniez wypierdalaj liczyc swoje hajsy ktore ci sie skoncza za niedlugo. Dupsko tez nasmaruj

Specjalnie dla takich zjebow ten serwer naprawie i bede k***a trzymal do ostatniej osoby i go reklamowal bo nawet to tutaj sie wyjebalo (dzieki wheezy) by udowodnic wam ze jestescie w wielkim k***a bledzie.

Przerwa techniczna do jutra godziny 07:00

ban.gif

Opublikowano

Czyli rozumiem że serwer padł i nie ma sensu nawet pobierać ?? 

Można się było tego spodziewać... Tak to jest z gotowcami. 

Prezka chyba do zamknięcia skoro padło... 

@alchemik1

Wiesz, jak dla mnie skoro ktoś robi przerwę zaraz po starcie i to do jutra to znaczy że serwer padł czyli nawet nie wystartował. Więc nie oszukuj się napisz ze start jutro bez bugów. Proste. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Czyli rozumiem że serwer padł i nie ma sensu nawet pobierać ?? 

Można się było tego spodziewać... Tak to jest z gotowcami. 

Prezka chyba do zamknięcia skoro padło...

Slepy k***a czy ty glupi jestes, czy moze oba jednoczesnie? PRZERWA TECHNICZNA. A gotowiec to moze masz w glowie. 

ban.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...