Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mobo pod i5 4460

Omek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, postanowiłem przeskoczyć w końcu z Phenoma 965 i AM3 na I5 4460 i tutaj chłopaki sprawa.

Poszukuje jakiegoś dobrego, niedrogiego mobo pod LGA 1150. Nie planuje żadnego OC.

Posiadam PSU OCZ 600W, pozdrawiam 

9368_gold.png

Opublikowano

Siema, postanowiłem przeskoczyć w końcu z Phenoma 965 i AM3 na I5 4460 i tutaj chłopaki sprawa.

Poszukuje jakiegoś dobrego, niedrogiego mobo pod LGA 1150. Nie planuje żadnego OC.

Jak patrzysz w taniość to h81m-p33 starczy w 100%.

Ilość złącz i tak Ci wystarczy.

http://www.morele.net/plyta-glowna-msi-h81m-p33-h81-dualddr3-1600-sata3-dvi-matx-h81m-p33-604814/

"Wada" to tylko 2 sloty na ramy, ale można kupić 1x8gb i dokupić w przyszłości, chociaż i tak na razie 2x4gb starczy, więcej gry nie wymagają.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

j

Jak patrzysz w taniość to h81m-p33 starczy w 100%.

Ilość złącz i tak Ci wystarczy.

http://www.morele.net/plyta-glowna-msi-h81m-p33-h81-dualddr3-1600-sata3-dvi-matx-h81m-p33-604814/

"Wada" to tylko 2 sloty na ramy, ale można kupić 1x8gb i dokupić w przyszłości, chociaż i tak na razie 2x4gb starczy, więcej gry nie wymagają.

Własnie tak :) Aktualnie mam 2x4

Budzet? Ramy masz dobre? Moze skylake bys wzial, masz te i5 juz? 

Ogólnie nie jestem jakiś wymagający i uważam, że 4460 starczy mi w zupełności. Wymieniam procka tylko z tego powodu, że mój aktualny zaczyna szwankować ;)

2x4 1333

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...