Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Blazingfast czy HosTeam?

Norder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam do was pytanko. Jaki hosting bardziej polecacie pod ts'a. Chodzi tu głównie o ochronę anty-DDoS oraz ping, pakiety. Pozdrawiam!

Opublikowano

Myślę że hosteam w wersji dedykowanej lepiej spisze się na tym polu. Chociaż lepszy support jest w Blazingu ;)

Pasjonat
Opublikowano

BlazingFast.io - Można Bardziej polecić ze względu Dobry - Anty DDoS , szybki Support , Maszyna Holenderska/Ukraińska , Filtry pod teamspeak 3 wprowadzone, Pingi Serwerowe 50-60-70

Hosteam.pl - też można polecić ale ze względu na powolnych administratorów - Powolni są jak ataki trwają na serwer, Wolny Support. Pingi Serwerowe 20-30-40

OVH.pl - Szybko Reaguje Support, Dobra Ochrona Przeciwko Atakami DDoS, Pingi Serwerowe 30-40-50

Opublikowano

BlazingFast.io 

- Szybka odpowiedź ze strony supportu

- Dobry Anty-DDoS

Hosteam

- Wolni Administratorzy

- Gdy są taki duże na ich całą infrastrukturę lub na pojedyńcze serwery to próbują to naprawić minimalnie zajmuję im to 2-3 dni jeśli się starają 

- i  w sumie średni anty-ddos

Dlatego poleciłbym BlazingFast.io ;)

AOWD3IA.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

BlazingFast działa bez zarzutów również mają dobrą ochronę ddos no i jest tani ale jeśli chciałbyś kupić vps dedyka to polece ci hosteam'a.

RgHJo5t.gif

Opublikowano

SAM JESTEM NA BLAZINGU - CUD MIÓD MALINA.

SUPPORT PIERWSZA KLASA, PAKIETY PING CZY ATAKI JAKIEŚ OD RAZU WCHODZĄ NA SERWER KONFIGURUJĄ WSZYSTKO.

JAK ATAKI TO CI WYCINAJĄ.

POLECAM!
BLAZINGFAST.IO

Opublikowano

SAM JESTEM NA BLAZINGU - CUD MIÓD MALINA.

SUPPORT PIERWSZA KLASA, PAKIETY PING CZY ATAKI JAKIEŚ OD RAZU WCHODZĄ NA SERWER KONFIGURUJĄ WSZYSTKO.

JAK ATAKI TO CI WYCINAJĄ.

POLECAM!

BLAZINGFAST.IO

Wyłącz caps locka. Nie wycinają ataków, tylko je minimalizują - to Voxility nie oni. btw. Nie "wytną" jeśli nie podasz im przynajmniej loga tcp bo będą mieć Cie głęboko gdzieś.

Opublikowano

Polecam Hosteam współpracuje z nimi już ze dwa lata będzie , radzą sobie z każdymi atakami gdy się nasilają aktualizują filtry.

Ps. Do tych co tak polecają BlazingFast przypomnę tylko ile TOP serwerów TS3 przeniosło się na Blazingfast po czym szybko wrócili na Hosteam , albo taki BlackTe*m który po przejściu na BlazingFast z pełnego serwera ( 512/512 ) aktualnie w godzinach szczytu osiąga max 300-350 osób   ;)

Radził bym się sugerować tym gdzie są ulokowane największe serwery Ts3 w Polsce a nie tym opinią.

Pozdrawiam

­

8zYYF16.gif?1

Opublikowano

Dzisiaj kupowałem VPS i wybrałem Blazingfast gdy napisałem o usunięcie jednej usługi zrobili to w niecałą minutę. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj kupowałem VPS i wybrałem Blazingfast gdy napisałem o usunięcie jednej usługi zrobili to w niecałą minutę. 

Cały BlazingFast lata jak szmata za przeproszeniem. (Kumaci wiedzą, o co chodzi).

Zdecydowanie Hosteam.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Tak jak koledzy UP tylko i wyłącznie HosTeam sam aktualnie tam hostuje swój serwer i jestem zadowolony support też pomocny wystarczy zadzwonić a nie pisać na skrzynkę którą mają zawaloną spamem, Blazing to kolejna mierna serwerownia która zrobiła tylko szum xx Gbps ochrony a tak naprawdę wykładają się ze słabych ataków.

Polecam Ci sprawdzić listę GameTrackera i zobaczyć gdzie hostowane są najlepsze serwery

Adresy zaczynające się na 178.217.x.x oraz 31.133.x.x to serwery z HosTeam

Najlepsze polskie serwery Ts3: https://www.gametracker.com/search/ts3/PL/

popatrz które mają miejsca w światowym rankingu i się dobrze zastanów zamiast słuchać tej błazenady wciskającej blazinga bo gdyby był on tak dobry jak mówią to te serwery nie stałyby na HosTeam

Tyle w temacie

Pozdro.

Opublikowano

Tak jak koledzy UP tylko i wyłącznie HosTeam sam aktualnie tam hostuje swój serwer i jestem zadowolony support też pomocny wystarczy zadzwonić a nie pisać na skrzynkę którą mają zawaloną spamem, Blazing to kolejna mierna serwerownia która zrobiła tylko szum xx Gbps ochrony a tak naprawdę wykładają się ze słabych ataków.

Polecam Ci sprawdzić listę GameTrackera i zobaczyć gdzie hostowane są najlepsze serwery

Adresy zaczynające się na 178.217.x.x oraz 31.133.x.x to serwery z HosTeam

Najlepsze polskie serwery Ts3: https://www.gametracker.com/search/ts3/PL/

popatrz które mają miejsca w światowym rankingu i się dobrze zastanów zamiast słuchać tej błazenady wciskającej blazinga bo gdyby był on tak dobry jak mówią to te serwery nie stałyby na HosTeam

Tyle w temacie

Pozdro.

Wiesz że połowa tych adresów z listy top to net-speak tak bardzo nie lubiane przez Ciebie?

Raz polecasz, raz gardzisz, zdecyduj się w końcu.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hosteam moim zdaniem , Blazingfast lata ich mocną stroną jest jedynie szybkie łącze lecz ich uptime jest słaby jak mają problem na jednym nodzie możliwość jest że nie będziesz miał dostępu do swojego serwera.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...