Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cyrki itp. wydarzenia

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Co sądzicie o cyrkach itp. przyjeżdzających do miast? Wdg mnie jest to bezsensowne bo teraz nie ma już takiego parcia jak kiedyś przyjeżdzała trupa i dawała przedstawienie i masa ludźi przychodziła bo ami internetu ani nic w tv. Wkrótce to wszystko chyba upadnie.

Opublikowano

Lepiej jest pójść do cyrku ze znajomymi niż siedzieć przed komputerem i pisać przez facebooka, jak dla mnie działalność bardzo ciekawa i szanuję ludzi za trud włożony w zorganizowanie takich przedsięwzięć. 

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Lepiej jest pójść do cyrku ze znajomymi niż siedzieć przed komputerem i pisać przez facebooka, jak dla mnie działalność bardzo ciekawa i szanuję ludzi za trud włożony w zorganizowanie takich przedsięwzięć.

W sumie rozumiem cię i niezbyt popieram gimbusów co tylko w chacie siedzą na fb i oznaczają znaj. Czasami lepiej wyjsc z kumplami na ognisko z kielbasa i piwerko :)

Opublikowano

Jaki cyrk? Na Ukrainie i w Rosji byłem już kilka razy. Jest zajeeebisty, a co dopiero dla dzieci poniżej 10 roku życia. ;)

Opublikowano

Cyrków nie lubie, ale festyny, parady już tak. Można nieźle się "rozerwać" jak jest się ze znajomymi.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Kiedyś za dzieciaka byłem może z 2 razy w cyrku ale wtedy jeszcze nie wiedziałem jak te zwierzęta cierpią podczas tresury. Teraz mógłbym powiedzieć, że jestem przeciwko cyrkom, w których występują zwierzęta. Festyny i różne takie imprezy jak najbardziej, zawsze można wyjść z kolegami na piwo.

Opublikowano

Teraz to już chyba jest niszowa atrakcja bo wszystko można zobaczyć w necie. Za dzieciaka byłem parę razy i nawet się podobało ale teraz bym już nie poszedł ze względu na większą świadomość o męce zwierząt tam. Nawet jeśli taki słoń jest dobrze traktowany to i tak świruje bo to zwierze w naturze przechodzi setki kilometrów miesięcznie a nie siedzi w przyczepie.

Cyrk.png

Opublikowano

Nie przepadam za cyrkami ale lubię spotkać się ze znajomymi w normalnym życiu :) Klauni są straszni  ._.

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Lepiej jest pójść do cyrku ze znajomymi niż siedzieć przed komputerem i pisać przez facebooka, jak dla mnie działalność bardzo ciekawa i szanuję ludzi za trud włożony w zorganizowanie takich przedsięwzięć. 

Jestem odwrotnego zdania, już chyba facebook lepszy niż pozwolić tym śmieciom ludzkim zarobić. Męczą zwierzęta, zresztą większość miast zakazała cyrków.

Opublikowano

Cyrkow nie lubie z uwagi na to jak traktuja zwierzeta i ze dzikie trzymaja w klatkach zamiast byc w swoim swiecie

Cyrkow nie lubie z uwagi na to jak traktuja zwierzeta i ze dzikie trzymaja w klatkach zamiast byc w swoim swiecie

Opublikowano

Nie wspieram cyrków ze zwierzętami, które stanowią większość. Cieszy mnie fakt, że ogrom miast zakazał ich występów.

Jeszcze nie spotkałem się z cyrkiem bez zwierząt, ale już powstały takie inicjatywy i z tego co wiem to już kilka z nich się zaprezentowało, jak byłaby okazja

to pewnie bym taki odwiedził

343731479829004887779.png

Opublikowano

Tak jedna kampania z lefta mi się przypomina jak mówicie o cyrku.... :3

...karnawał śmierci...

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Cyrki to już się dzieją na samym Facebooku, nie trzeba mi nigdzie chodzić

A i jestem za zabronieniem cyrków, bo zwierzęta są w niewoli :)

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...