Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wgrwanie plików pilna pomoc

Krystian244

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kiedyś wgrywałem pliki za pomocą folderu czyli wpisywałem ftp://nazwaserwera logowałem się i trzeba było w właściwościach plików zaznaczyć czy jest to dla właściciela czy dla wszystkich itp. Ale nie pamiętam jakie pliki trzeba było zaznaczyć i jak zaznaczyć dlatego proszę o pomoc oto ss.

PROSZĘ O PILNĄ POMOC !

1.jpg

1462193598_by_Gall%20Anonim_30172.gif

Opublikowano

Masz pokazane na ss,ie Jest plik dbc.php  pamiętam że w niego trzeba kliknąć prawym dać właściwości i odznaczyć na dole dla kogo to jest użytkownika wszystkich czy tylko admina. Ale nie wiem ile jeszcze tych plików i jak zaznaczyć wiem że około 3,4 ale nie pamiętam jakie.

1462193598_by_Gall%20Anonim_30172.gif

Gość Nerfinekk
Opublikowano

Nie nadawaj chmodów, ja nie nadałem i wszystko działało[na starym serwie]. Pozatym nieużywaj plików ZeuS'a ,ponieważ często się bug'ują i niektóre gildie [gracze w nich] nie mogą grać [nie działa karczmia, lochy itp.]. Polecam pliki by Gilu. Pozatym być może wrzuciłeś pliki do złego folderu. Na 5v.PL trzeba wrzucić do httpdocs, jeśli używasz innego hostingu to podaj nazwę ,a najlepiej link.

Gość Nerfinekk
Opublikowano

Tym się nie przejmuj. ItemShop pobierz mój (jest dużo lepszy, w paczce jest też panel administratora) ,a chatu nie dodawaj bo jakieś dzieci będą spamić proszeniem o grzybki lub reklamować swoje serwery. Jeśli będziesz miał problemy z konfiguracją to pisz na pw lub tutaj w tym temacie. PS: Mój ItemShop możesz znaleźć w dziale poradniki. Link do tutoriala instalacji plików by GILU:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...