Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kanał Twitch.

Emil.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WIesz, ludzie jakoś na twiczu/hitboxie zaczynają od zera, mają małą, ale stałą liczbę widzów i jakoś potrafią dozbierać kasę na sprzęt. 

Poza tym, gdzie te doświadczenie? Przegrana godzina o niczym nie świadczy.

Opublikowano

Dawno sie tak nie uśmiałem :D.Kolejny o wbilem globala i znam sie na calym csie kappa 123 XDD.Czemu ci ten burak nie kupi kompa? co za pierdolenie xD zreszta następnym razem jak bedziesz kopiował to samo to przerób cos :/ 

http://www.mpcforum.pl/topic/1523757-inwestor-kana%C5%82-twitch/#entry12888352 tutaj jest taki sam temat :D.

Noooo tego jackpota to widac caly czas atakuja xD czemu takich ludzi sie nie banuje :D?

Opublikowano

O, krytyka dopadla i juz wielce poszkodowany? Chlopie, masz 21 lat i nie potrafisz zarobić pieniędzy na potrzebna ci rzecz jaka jest nowy pc. Jesteś zalosny prosząc o jakakolwiek pomoc finansowa na tak glupi cel patrząc na to ze jesteś w stanie sam zarobić. Pewnie nie potrafisz nic w życiu zrobić prócz grania w csa, a to w wieku 21 lat jest dosyć smutne. Pieniądze sie zarabia, a nie prosi o nie.
Jeśli ktosbyl zainteresowany o czym op pisal:

Witam serdecznie.

Poszukuję inwestora w kanał twitch oraz YT. Mianowicie inwestora do pomocy finansowej w zakupie odpowiedniego sprzętu potrzebnego do nagrywania.

Coś o mnie:

Mam na imię Emil, jestem młodym oraz zapalonym 20 letnim gamer'em. Na chwilę obecną ze względu na sprzęt udzielam się na kanałach Twitch innych użytkowników, posiadam szeroką wiedzę na temat gry CS:GO.
Czasami wchodzę na serwer społecznościowy w celu komentowania rozgrywki innych graczy, oczywiście często mnie witają w sposób pozytywny -

Spoiler

Taki kanał chciałbym rozwijać z pasji oraz zaangażowania które posiadam.
Posiadam także zaprzyjaźnionych znajomych z YT między innymi BrzydkiBurak który właśnie nakłania mnie do zrobienia takiego kanału ze względu na głos oraz potencjał.
Głownie opierałbym kanał o grę CS:GO, ponieważ b. często gram w tą grę oraz osiągnąłem najwyższy poziom, mianowicie rangę.
Aktualnie na chwilę obecną udało mi się nawiązać współprace z właścicielem jednego z Jackpotów - (aktualnie ktoś ich atakuje) oraz myślę, że współprace bym podjął z właśnie z zaprzyjaźnionymi ludźmi z YT.

W zamian oferuję dobre (różne) warunki współpracy.
Wszystko do ustalenia w prywatnej korespondencji.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...