Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inwestor] Kanał Twitch.

Emil.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.

Poszukuję inwestora w kanał twitch oraz YT. Mianowicie inwestora do pomocy finansowej w zakupie odpowiedniego sprzętu potrzebnego do nagrywania.

Coś o mnie:

Mam na imię Emil, jestem młodym oraz zapalonym 20 letnim gamer'em. Na chwilę obecną ze względu na sprzęt udzielam się na kanałach Twitch innych użytkowników, posiadam szeroką wiedzę na temat gry CS:GO.
Czasami wchodzę na serwer społecznościowy w celu komentowania rozgrywki innych graczy, oczywiście często mnie witają w sposób pozytywny -

85b6550df2f0a090f0f927ccac5b47a1.pngd1630f255cd5f1ed0fbb909370201ad3.png28ad8a69c44be0a8b86a5322734d7b7b.png

Taki kanał chciałbym rozwijać z pasji oraz zaangażowania które posiadam.
Posiadam także zaprzyjaźnionych znajomych z YT między innymi BrzydkiBurak który właśnie nakłania mnie do zrobienia takiego kanału ze względu na głos oraz potencjał.
Głownie opierałbym kanał o grę CS:GO, ponieważ b. często gram w tą grę oraz osiągnąłem najwyższy poziom, mianowicie rangę.
Aktualnie na chwilę obecną udało mi się nawiązać współprace z właścicielem jednego z Jackpotów -  twitter.com/OfficialHer0x / http://csgosphere.com/ (aktualnie ktoś ich atakuje) oraz myślę, że współprace bym podjął z właśnie z zaprzyjaźnionymi ludźmi z YT.

W zamian oferuję dobre (różne) warunki współpracy.
Wszystko do ustalenia w prywatnej korespondencji.

Opublikowano

to może zarzuciłbyś jakimś demkiem z takiego komentowania czy czymś..

linki w górę

Opublikowano

Zainteresowanych naprawdę zapraszam na TS3 - ts.MPCforum.pl

Tam możemy porozmawiać, poznasz głos, zobaczysz czy inwestycja jest opłacalna.

Opublikowano

To jest dział od prezentacji filmów, a nie szukaniu ekipy na kanał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...