Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revandia [Dedyk] [Easy]

Revandia.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up jeszcze zmiane rozdzielczości

Nie wiem czy tylko u mnie - nie działa opcja wyloguj / wyjdź z gry ??

Zresztą serwer odpuszczam jak tylko uda mi się go wyłączyć bo szkoda marnować czasu...

Nie polecam serwera. Dlaczego - przeczytajcie komentarze wstecz. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Straszny syf, brak broni na 30 lvl , gram archerem i jestem zmuszony do bicia sztyletami na 1 lvl.
Brak TP, Rosy sie nie stackuja a kupujecie tylko po 1 sztuce. Dobra na tak syfiastym serwerze nie grałem od dawna. 

Identyk jak Kamelis

Opublikowano

Bo to jest Kamelis @woj12345 Ale administracja pisała że nie. Tyko rzeczy pokazuje że to kamelis że masakra. Wszystko co miało być nie skonczone kończy sie po 1 razie. Tak samo mixy co 10m xD. Brak borni 30lvl w shopach ani nie dostajemy jej. Mam 78lvl i w glewi expie xddx

c07aaaa0ac783f56.png
Opublikowano

Bo to jest Kamelis @woj12345 Ale administracja pisała że nie. Tyko rzeczy pokazuje że to kamelis że masakra. Wszystko co miało być nie skonczone kończy sie po 1 razie. Tak samo mixy co 10m xD. Brak borni 30lvl w shopach ani nie dostajemy jej. Mam 78lvl i w glewi expie xddx

Serio ? to nawet nie wbijam xD

Opublikowano

Działa to? Opłaca się grac?

Nie ma to najmniejszego sensu. Nawet nie odpalajcie. Tutaj 3/4 jest nabugowane w dodatku serwer identyczny jak Kamelis 

Szkoda strzępić ryja , serio .. porażka roku. 

Opublikowano

Działa to? Opłaca się grac?

Nie ma to najmniejszego sensu. Nawet nie odpalajcie. Tutaj 3/4 jest nabugowane w dodatku serwer identyczny jak Kamelis 

Szkoda strzępić ryja , serio .. porażka roku. 

Dzięki mordko dobrze że nie syfiłem kompa tym:)

Opublikowano

K***a co to za serwer? Teleportuje się do av2 a się pojawiam w komnacie azraela. Pozdro, admini próbowali zrobić nieskończone odpały, nie wyszło im to. Masakra. Nie pozdrawiam i nie polecam.

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Dobra to już jest wygryw. 32b36c94f631ddc6cc91f66a0a433650.jpegPokazał mi peta 60lud 20um i iles tam hp. Dobra administracja xD

Moze za bete dostał?

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Dobra to już jest wygryw. 32b36c94f631ddc6cc91f66a0a433650.jpegPokazał mi peta 60lud 20um i iles tam hp. Dobra administracja xD

Moze za bete dostał?

Jaka bete? :D:D

@@

Na chwile obecna nie polecam serwera.. bug bugiem pogania ;/

Opublikowano

Boże, co to jest za serwer o.O

Takiego syfu to dawno nie widziałem, hamchi bym wolał od tego :v

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Serwer totalne dno, bugów więcej jak członków w tyłku szanownej p. Sashy Gray przez cały jej " kontrakt " w branży, jedyne co nie jest tutaj zbugowane to dodawanie bonów do EQ :v nie polecam, Kamelis.. kolejny raz zawiódł.. nie pierwszy, nie drugi.. i na pewno nie ostatni raz ! :D

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...