Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revandia [Dedyk] [Easy]

Revandia.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nic z tego nie będzie. Jak administracja nie umie się ogarnąć z serwerem na podaną godzinę to wiadomo co to wróży - serw off 4ever :D

wypier***** ;* nikt Cie tu nie chce  :D  xD

Ciebie na pewno chcą leszczyku. Z twoim hobby jesteś niezwykle porządanym graczem na wszystkich serwerach :D

Opublikowano

nawet w plikach clienta pisze "wystąpił problem z połączenie z Kamelis.pl"  wszystko to zlepa...

bk0ZyMF.jpg

Opublikowano

Wiedziałem,że tak będzie.Kolejne gów** od patologicznego Weeziego :)

spier... ja to tylko reklamuje po znajomosci a patolą to od ciebie zalatuje na kilometr

Kogo Ty chcesz okłamywać kundlu :)

~ Start w piątek bez bugów. ~

Opublikowano

Wiedziałem,że tak będzie.Kolejne gów** od patologicznego Weeziego :)

spier... ja to tylko reklamuje po znajomosci a patolą to od ciebie zalatuje na kilometr

Powinieneś mieć dożywotni zakaz komentowania czego kolwiek związanego z metinem na tym forum. Robisz z siebie pośmiewisko, robiłeś i będziesz robił dopóki nie zmądrzejesz. Po co sie udzielasz? Po znajomości reklamujesz, dostałes 50 zł i pajacujesz.

Jak długo mamy czekać na jakieś info? Minęła już prawie godzina. 377 osób czyta temat .. więc to jednak sporo, co jest? Mała informacja powinna sie pojawić. :)

Opublikowano

ja p******e dajcie im to ogarnac a nie co chwila kiedy start..

Mają prawo pytać, bo z tego co widzę, to nawet info nie podali co się dzieje ^^ 

Opublikowano

Hmmm mam taki problem czemu mam ustawione w config moją rozdzielczość ekranu a jak zatwierdzam i odpalam klienta się nie zmienia i dalej jest taka mała :/

k065g0.jpg

Opublikowano

Config nie działa - nie zapisuje ustawień. Nie da się zmienić rozdziałki, niczego. 

Ludzie proszę was ... Zanim postawicie serwer nauczcie się przynajmniej z poradników tutaj na MPC jak podstawy robić... 

Edit: Forum off, strona off. Kappa tak w skrócie chyba a nie start dzisiaj.... 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...