Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przeciąganie Przedmiotów + Anty FishBot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.
Wrzucam wam 2 systemy, które "pisał" pseudo technik Pavcio - tak, tak ten od Invorii.
Nie zamierzam wylewać płaczy, ale koleś to zwykły idiota i złodziej. Kupiłem oba te systemy kilka dni temu.
Poczekałem chwilę na fix'a, ale straciłem nadzieję, więc wrzucam wam je.
Systemy są niepełne i zbugowane bo taką wersję właśnie otrzymałem. Wrzucam to też po to, aby nikt więcej nie dał się na to nabrać.
Jak się komuś chce to naprawiać to proszę bardzo.
Dorzucam wam gify, które pokażą wam jak powinny działać systemy.
Powodzenia i miłego dnia %5E%5E.png

Przeciąganie przedmiotów:

giphy.gif

Łowienie:

giphy.gif

Pobierz:

http://www21.zippyshare.com/v/hOMdhVLL/file.html

Scan:

https://www.virustotal.com/pl/file/618931a82a0e0b6ce7adbea202c8567657c01884bb785143012c5ee9b73fa98b/analysis/1461686049/

@Edit

Jeszcze tutaj cytacik od Pavcia:

You will buy everything without any confirm when you are active this.

Opublikowano

Jak ktoś ma czelność powiedzieć, że Pavcio nie jest pseudo technikiem patrząc na ten kod to jeszcze większym zerem musi być. Dokładnie jak gościu wyżej.

Za wstawkę nie podziękuję, bo żałuję, że zobaczyłem takie wielkie zbiorowisko syfu w jednym miejscu.

Opublikowano

A może dodać po prostu nie umiesz? 

Idź zobacz kod i już nie pierdol bo Ci ego skoczyło po tym jak dostałeś rangę swojego czasu.

Mógłbyś jednak z łaski swojej spojrzeć w kod i ocenić "to coś". Byłbym Ci bardzo wdzięczny.

Opublikowano

Nie polecam tego allegrowicza, ewidentnie kod jest spierdolony, pozdrawiam

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ty tam się znasz na kodzie jak ryba na graniu w pokera.

#EMERYTURA

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ty za to usuwasz konto od kilku miesięcy, hipokryto XDDDDDDDDDDDDD

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Całkiem dawno miałem już te systemy, lecz nie był ich twórcą Pavcio. Kod wygląda na trochę oklepany, ale no cóż.

Opublikowano

Oba system działają bez większych problemów, sam je kupowałem bo nie chciało mi się tego robić samemu chodź kod jak się okazało jest banalnie prosty i Pavcio nie jest złodziejem bo zawsze służy pomocą chodź czasem trzeba po prostu poczekać ;)

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

C**j ci do tego co robię z moim kontem.

#EMERYTURA

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nie zmienia to tego, że w środowisku techników Metin2 jesteś zerem bez umiejętności. :)

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Jak ktoś pokroju autora tematu może wypominać komuś brzydki wygląd kodu? Przecież ty masz zerowe pojęcie na ten temat. Zresztą kto wam k***a będzie zaglądał w kod, ważne że coś działa.

Łowienie działa na 101%, jest wprowadzone na Lanerisie i nikt nie narzeka.

Opublikowano

Jak ktoś pokroju autora tematu może wypominać komuś brzydki wygląd kodu? Przecież ty masz zerowe pojęcie na ten temat. Zresztą kto wam k***a będzie zaglądał w kod, ważne że coś działa.

Ale Shaggy to j****y karakan i nic tego nie zmieni.
Opublikowano

Tylko, że to nie ma prawa działać. Dodatkowo kodu nie oceniałem ja i nie ja go dodawałem.

I tak osiągnąłem więcej niż ty. Mimo, że nie potrafię nic ^^

Dlatego nie siedzę na tym forum - zwykłe rakowisko pseudo pajaców spinających o wszystko.

Opublikowano

Jak ktoś ma czelność powiedzieć, że Pavcio nie jest pseudo technikiem patrząc na ten kod to jeszcze większym zerem musi być. Dokładnie jak gościu wyżej.

Za wstawkę nie podziękuję, bo żałuję, że zobaczyłem takie wielkie zbiorowisko syfu w jednym miejscu.

Czekam aż wskażesz co jest nie tak :)

Ty też xD

faktycznie kod nie wygląda na ciekawy mało tego jest tragiczny wygląda na to że pavcio faktycznie jest złodziejem

Ty także xD

Swap system już dawno miałem,a łowienie wygląda jak gówno

Twoja morda wygląda jak gówno.

Generalnie pozdrawiam całą czwórkę nasłaną przez tego przygłupa xD

Całkiem dawno miałem już te systemy, lecz nie był ich twórcą Pavcio. Kod wygląda na trochę oklepany, ale no cóż.

No nie, wcale XDDDDDD

Generalnie to nie ma człowieka kilka dni, teraz siedzę bez jednego oka, czytam co się odpierdala i nie dowierzam xD

Jedyne co w tych systemach jest zbugowane to mózg shaggiego, taką samą wersję dostał DarkSince i Surek oraz kilka innych osób z deva i jakoś nie jest zbugowane, ale jeśli ktoś ma IQ pokroju ameby to nie dziwne że nie potrafi przeczytać prostej instrukcji xD

No i pozdrawiam tych którzy mówią że kod c*****y, czekam aż wskażecie co tam jest nie tak, ewentualnie pokażecie coś swojego, inaczej dupa cicho xD W sumie to i tak mam w was wyjebane bo ja na tym "c*****ym kodzie" robię dobry hajs i wy jedyne co potraficie to przyjść i wylizać odbyt temu typowi, pozdrawiam :)

Opublikowano

Zastanawia mnie czemu zespół moderatorów nie usunie tego tematu, skoro ktoś bezprawnie wstawia czyjąś pracę..

Zarobiłem na tym już tyle że w sumie mam to w dupie, niech siedzi tutaj, kto miał pobrać ten i tak pobrał ;)

Opublikowano

kocham tego typu tematy gdzie jeden od drugiego pokazuje jaki to kox nie jest i kto czego nie miał i jakie to forum jest zjebane ze rakowisko itd, beka z was 

ps.

jeżeli coś jest głupie i działa, to nie jest głupie i z tego co widzę to miałem racje, że nawet shaggy tego dodać nie potrafisz i oczerniasz z góry

Opublikowano

Tylko, że to nie ma prawa działać. Dodatkowo kodu nie oceniałem ja i nie ja go dodawałem.

I tak osiągnąłem więcej niż ty. Mimo, że nie potrafię nic ^^

Dlatego nie siedzę na tym forum - zwykłe rakowisko pseudo pajaców spinających o wszystko.

Osiągnąłeś coś? xD Okradanie ludzi na 100 edycjach tych samym plików to jakiś wyczyn?
Opublikowano

Jak wy spinacie się tak o ten kod, to przy moim fishing.cpp byście krwawili z dupy i mordy.

Weź przestań oni nigdy swojego kodu nie napisali, zresztą sami to potwierdzają kupując coś od kogoś a potem wrzucają to na mpc. Prawda prawdą kod nie jest mega schludny i na pewno dałoby się go zmodernizować no ale c**j z tego skoro działa.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nie zmienia to tego, że w środowisku techników Metin2 jesteś zerem bez umiejętności. :)

A pokazać ci jak znika forum twojego śmiesznego serwera?

#EMERYTURA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...