Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy drugi Xenox jest możliwy?

paninax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chce nic mówić ale twórca XenoxMT2 grałem na tym serwerze od początku mam wielki sentyment do tego serwera ostatnio Pawemol przyznał się do swojego projektu nad którym pracuje ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie, nie jest możliwy z taką ekipą jak wy prezentujecie.
Wracam z delegacji po kilku miesiącach a brat do mnie mówi, że moje postacie zostały zbanowane (akurat kiedy sprzedawał resztki ekwipunku).
A wiecie z jakim powodem? - Kradzione eq.
Pisałem do administratora w celu podania argumentów i dowodów iż posiadam kradzione eq, do tej pory ani śladu po nim.

Nie polecam tego serwera, administracja to wielka kpina z serwera, miałem 540sm na stronie, chciałem zakupić zmianę nicku, zmieniłem nick patrzę zostało mi 40sm, naciągacze i tyle w temacie, administracja banuje za nic, wszyscy załatwiają bany za nic.
BAN ZA WH/SH PERM? TO JEST PRZESADA, LUDZIE NIE GRAJCIE NA TYM DNIE!!!! NIE DAJCIE SIĘ NACIĄGNĄĆ I PONIŻAĆ!

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie, nie jest. Argentusowi się udało i to będzie tyle.

Poza tym Panina, z Twoim zainteresowaniem, to może mógłbyś postawić jakieś forum, nie serwer metina, ale w sumie jakby nie Twój serwer - Xenox, nigdy nie zobaczyłbym navi na własne oczy (Oj, śmigało się dungi z Mieczem GM, śmigało D:)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

pawemol niby coś kmini z nowym serwerem i z 5-tą postacią, był nawet temat gdzie się udzielał i wypowiadał na ten temat i mówił że w dalszej przyszłości coś powstanie ;) 

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...