Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy drugi Xenox jest możliwy?

paninax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam na myśli który bardzo łądnie różnym krytykom 

no wieć czy drugi xenox może powstać ...zastanawiam sie ale myśle 

że tak

Opublikowano

że tak

Nie wiem co napisales ale drugim xenoxem jest serwer argentus. Duzo bardziej rozwiniety i odbugowany.

Srij9JT.png

Opublikowano

że tak

Nie wiem co napisales ale drugim xenoxem jest serwer argentus. Duzo bardziej rozwiniety i odbugowany.

argentus to ukradl wszystko z xenoxa 

Opublikowano

na wszystko jest czas, nawet to kiedyś robiłem i szczerze te pliki są fajne, wystarczy zmienić gówno rzeczy na coś ładniejszego

wystarczy dobre zorganizowanie serwera 

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Nic trudnego postawić drugi taki serwer :D

Tylko stare serwery już się nie przyjmują, każdy mówi jak to by nie pograł na starych serwerach itd.

A wychodzi tak, że po starcie takiego serwera, nudzi im się po kilku godzinach.

Opublikowano

Ja na pewno bym zagrał na nowym Xenox'ie  :v

Byle nie było żadnych bugów na SM :/

Opublikowano

tyle już tych reworków xenoxa było że szkoda gadać

jedyny konkretny to argentus który stoi dłuższy czas więc jak szukasz czegoś w stylu xenoxa to wbij tam

Opublikowano

Jak ktoś stworzy taki serwer to polecą hejty, że chce zarobić na odgrzewanym kotlecie przez co większość nie zagra.
Małe szanse

2i6eukk.jpg

Opublikowano

Nowy Xenox byłby dobrą odskocznią od dzisiejszych serwerów, które prawie niczym się od siebie nie różnią  ;)

Byleby nie było żadnych nowych szarf, petów, kostiumów, tak jak na starym Xenoxie.

Opublikowano

Serwr typu xenox w dzisiejszych czasach sie nie przyjmie.

I co z tego ze xenox stoi skoro jest oszaczny przez adminów oraz zabugowany i zasyfiony.

Serwer powinien już dawno zostać wyłączony bo jest tylko hanbą dla aktualnego prywatnego metina.

Jedynie argentus trzyma poziom w jakimś tam stopniu.

Opublikowano

Nie te czasy.. sam z chęcią bym pograł na takim serwerze. Wystartować mógłby, ale wątpię żeby się utrzymał

Nie te czasy.. sam z chęcią bym pograł na takim serwerze. Wystartować mógłby, ale wątpię żeby się utrzymał.

"Im Wolniej Jedziesz Tym Dłużej Cię Widzą"...

Opublikowano

Pamiętam ten serwer z czasów świetności, przegrałem na nim sporo czasu.Ale czy jest możliwy trudno powiedzieć na "rynku" jest już ich więcej niż kiedyś.

Opublikowano

Czekam od dawna na coś typu xenox, zrealizowanego z pompą, reklamą i doświadczoną administracją. Chciałbym bez nowości ale Z POPRAWKAMI bo bugów była cała masa..

SNq6Ku7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...