Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Netcafe hack przy użyciu CE

TerroSS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Z góry dziękuję za zainteresowanie i czas!!.Szukam kogoś kto ma dość duże doświadczenie z programem CE żeby mi pomógł oszukać program który jest używany w Netcafe (kafejce internetowej) sam już kiedyś to robiłem ale na zupełnie innym programie.Program który teraz próbuje oszukać to CafePro 4 można go znaleźć na www.cafepro.com/en/ niestety nie ma polskiej strony.

A więc mi chodzi o to aby zrobić coś (oszukać ten program) żeby albo dodać sobie czas albo go zamrozić.Program działa na zasadzie że zakładasz użytkownika a następnie wplacasz na swoje konto kase która następnie zamienia się w czas np 1€ = 20 minut.Szukałem dość długi czas cokolwiek na ten temat na różnych forach internetowych ogólnie na google i na yt ale niestety nie udało mi sie totalnie nic znaleźć...Dodam też że sam również siedziałem trochę i próbowałam cokolwiek zrobić.

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...