Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EASY] ROZPIERDOL - Prywatny serwer sfgame (wersja 555)

SebuśPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest. Wystarczy zobaczyć jaki request jest wysyłany aby lochy wbić. I wkleić to do przeglądarki. Komunikacja na starych plikach jest easy.

Plus co do błędów to można robić awkę w nieskończoność. Tzn blokada wykonania awki jest tylko po stronie swf a nie ma po stronie req.php (jednak przyrost expa jest minimalny przy takim lvl).

Powtarzam, jeszcze raz nie wbiłem się do bazy danych(nie wiem nawet od czego spróbować). Po prostu zamiast klikać przyciskiem myszy "Zrób loch" to klikałem F5.

PS. Polecam przeczytać kod źródłowy Zeus'a. Możliwe, że inne kwiatki się tam znajdują.

Sql injection w req nie zrobisz, bindowane jest wszystko chyba, nie sprawdzałem dokładnie.

if($quest_time > $db_data['thirst'])

exit('ERROR');

Na awkę, quest time wystarczy zamienic na zmienna trzymajaca dane o dlugosci questa wzgledem awki.

Opublikowano

Top 1 używał oszustw tak jak i top 2 prawdopodobnie, nie możliwym było tak szybko wbic 620+

Po prostu robi lochy. Co jest rozsądne bo w inny sposób ciężko wbić tak duży lvl.

Jest. Wystarczy zobaczyć jaki request jest wysyłany aby lochy wbić. I wkleić to do przeglądarki. Komunikacja na starych plikach jest easy.

Plus co do błędów to można robić awkę w nieskończoność. Tzn blokada wykonania awki jest tylko po stronie swf a nie ma po stronie req.php (jednak przyrost expa jest minimalny przy takim lvl).

Powtarzam, jeszcze raz nie wbiłem się do bazy danych(nie wiem nawet od czego spróbować). Po prostu zamiast klikać przyciskiem myszy "Zrób loch" to klikałem F5.

PS. Polecam przeczytać kod źródłowy Zeus'a. Możliwe, że inne kwiatki się tam znajdują.

Ja tam nie widzę problemów z tym jak grasz. Do póki nie bugujesz złota/grzybów i statystyk jest okej :)

Sql injection w req nie zrobisz, bindowane jest wszystko chyba, nie sprawdzałem dokładnie.

if($quest_time > $db_data['thirst'])

exit('ERROR');

Na awkę, quest time wystarczy zamienic na zmienna trzymajaca dane o dlugosci questa wzgledem awki.

Nie masz racji a co do drugiego to nie ma sensu tego robić bo i tak można restartować awke w IS

UPDATE 

Dodałem wymianę złota na grzyby i odwrotnie.

350.000 zloto.png = 350 grzyb.png

Czat niezostanie dodany. 

Jeżeli macie inne propozycje piszcie :)

­

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Jak wymienia się złoto na Grzyby to po kliknięciu wróć przenosi nas na vip.php, której na serwerze nie ma :P

Poprawiłem :) 

Gdy zgłaszacie błąd który nie został wcześniej wymieniony podawajcie nick. Będę nagradzał grzybami :)

­

Opublikowano

Jak wymienia się złoto na Grzyby to po kliknięciu wróć przenosi nas na vip.php, której na serwerze nie ma :P

Poprawiłem :) 

Gdy zgłaszacie błąd który nie został wcześniej wymieniony podawajcie nick. Będę nagradzał grzybami :)

­

Xeebra

Z góry dzięki :D

Ps. Zmiana profesji nie działa

Opublikowano

Po osiągnięciu lvl 755. Wraz z maksymalną liczbą expa (tzn jest prawie lvl 756).

Nie można robić lochów ani misji. :'(
Naf7xM9.jpg

Kolejny błąd: można zbugować wypite kufle. Rozwiązanie jest proste, potrzebna jest walidacja po stronie requesta.

hafypv8.jpg

Opublikowano

Przydało by się minimum 5.000 grzybków na start. Standardowa ilość.

Przydało by się minimum 5.000 grzybków na start. Standardowa ilość.

Opublikowano

­@withelm

Aktualnie to jest MAX LV.

O wypitych kuflach już wcześniej pisałem, naprawić to można prosto ale po co skoro i tak można odnowić w IS.

@1361622928-U485574.pngDziadziaq

Liczba grzybów aktualnie jest dobra bo można grzyby za złoto kupować ;)

Opublikowano

Serwer zostaje zamknięty ze względu na ciągłe ataki. Ciekawe komu tak bardzo przeszkadzałem?

1085.5MB 82.22.199.102 cpc77307-basf12-2-0-cust869.12-3.cable.virginm.net (zapytan: 312419, o grafike: 0%)
928.8MB 83.6.138.154 aaza154.neoplus.adsl.tpnet.pl (zapytan: 1018630, o grafike: 0%)
765.8MB 212.181.210.160 h160n11-spaa-a12.ias.bredband.telia.com (zapytan: 688412, o grafike: 0%)
726.1MB 79.185.62.231 adng231.neoplus.adsl.tpnet.pl (zapytan: 796000, o grafike: 0%)
387.6MB 178.43.70.198 agcs198.neoplus.adsl.tpnet.pl (zapytan: 415929, o grafike: 0%)

Dziękuję za grę :)

Przynajmniej nie wciągnąłem od graczy ani grosza w przeciwieństwie do niektórych...

Opublikowano

Skoro nie działa to leci do kosza. Gdyby coś w tej kwestii się zmieniło to pisać na pw, przywrócę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...