Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revandia

Revandia.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam ze względu na właściciela serwera, bardzo konkretny i rzeczowy gość a znam go już od dłuższego czasu.

Powodzenia z projektem - klasyczny serwer easy bez zbędnych pierdól jak nie bedzie bugów to miodzio :)

gdzie Ty widzisz podana administracje?

Hooltrass - Panie Sponsorze? Już wypowiadałem się na temat Twojego serwera oraz prostych wad. Questów / Syfów. Macie bete, do której nie jesteście przygotowani. (Athes tak? czy się mylę) . Dodatkowo, moje żale są spowodowane słabym poziomem Polskich kotletów. Jesteście przyzwyczajeni do syfu i dla was to np ten serwer "roz....rdoli" ? No przecież to śmiech na sali. Dodam, iż wali mnie wasze zdanie. Wypowiadają się tylko i wyłącznie te osoby, którym wytknąłem jakieś błędy. Nie umiesz przyjąć krytyki ? No to peszek. Co ja na to poradzę. Life is Brutal. Tak czy siak, czekam na wypisanie Administracji na serwerze Revandia.pl , tylko tyle chcę. Pozdrawiam. WeeZy jak Sherian? - śmiechłem.

Jak zaczniesz wypowiadać prawidłowo R to pogadamy bo narazie to nie potrrafię Ciebie zrozumieć - smiechłem panie władzo bananowcu.

PS jak tam twoi prawnicy na malysza?

HAHAHA smieszny koles jestes

co prawidlowa wymowa "R" ma do treści płynącej z wypowiedzi?

Hooltrass - Panie Sponsorze? Już wypowiadałem się na temat Twojego serwera oraz prostych wad. Questów / Syfów. Macie bete, do której nie jesteście przygotowani. (Athes tak? czy się mylę) . Dodatkowo, moje żale są spowodowane słabym poziomem Polskich kotletów. Jesteście przyzwyczajeni do syfu i dla was to np ten serwer "roz....rdoli" ? No przecież to śmiech na sali. Dodam, iż wali mnie wasze zdanie. Wypowiadają się tylko i wyłącznie te osoby, którym wytknąłem jakieś błędy. Nie umiesz przyjąć krytyki ? No to peszek. Co ja na to poradzę. Life is Brutal. Tak czy siak, czekam na wypisanie Administracji na serwerze Revandia.pl , tylko tyle chcę. Pozdrawiam. WeeZy jak Sherian? - śmiechłem.

Dobra wypierd***j grubasie jeba&&, bo g****o wiesz o metinie, a najwięcej masz do napisania/powiedznia - uważasz, że ktoś się boi Twojej rzekomej 'ANTYREKLAMY'? Myślę, że każdego to g****o obchodzi czy nagrasz filmik czy nie nagrasz skoro g****o wiesz o administracji.

Bez pozdrowień

Serwer wygląda ciekawie, oby było dużo osób online! Powodzenia :)

Nic nie zostało przedstawione w tej prezentacji, tylko obrazki- co my jesteśmy w epoce kamienia łupanego żeby posługiwać się piktogramami? Zero opisu systemów zastosowanych na serwerze, zero informacji o dropie (skąd, gdzie, do czego potrzebny np. ulepszacz). Jak widzę biologa w shopie to aż śmiać mi się chce- bynajmniej nie jestem rozbawiony, ale zrozpaczony na ten widok. O team'ie już wspomniałem, a raczej jego braku. Nie mówię NIE temu serwerowi, ale to kolejna kopia kopii i tyle w temacie.

Pozdrawiam Amigo

Jutro zostanie zaktualizowana prezentacja, co do biologa to jak można zauważyć na screenie to tylko podstawowy biolog jest u handlarzy, natomiast na dalsze poziomy trzeba będzie dropić.

Stworzyliśmy FanPage serwerowy.

https://facebook.com/Revandiapl-233626583664567/
  • Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

KTO W TEAMIE?

CO Z REKLAMĄ?

Imaguś, Asfen, Weezy. Reklamą będzie tutaj jedyny i nie powtarzalny MPCforum ! (w sumie to już jest xD) Polecam z całego serca.

Opublikowano

xXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nie mg te czytanie kom pod prezkami z metina robi się lepsze od samego grania :D

Nie da się wystartować wcześniej niż w srodę? 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

xXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nie mg te czytanie kom pod prezkami z metina robi się lepsze od samego grania :D

No nie, bo chłopaki robią drame i administracja też chcę się pośmiać i idąc tym tokiem rozumowania nie chcą się śmiać chwilę tylko troszkę dłużej.

Opublikowano

Niestety, ale nie :/

Opublikowano

Nareszcie coś co cieszy moje oko 

Prosty serwer do zabawy bez nie wiadomo  jakiej ilosci NIE potrzebnych "nowosci"

czekam na start ;D

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

NIE POLECAM ZE WZGLĘDU NA IMAGUSIA, ZASRANE 15-16 LETNIE DZIECKO, KTÓRE DO KAŻDEGO SKACZE I MYŚLI, ŻE KIMŚ JEST :X

poka sowe

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

NIE POLECAM ZE WZGLĘDU NA IMAGUSIA, ZASRANE 15-16 LETNIE DZIECKO, KTÓRE DO KAŻDEGO SKACZE I MYŚLI, ŻE KIMŚ JEST :X

poka sowe

poka dupe

Kiedy zobacze cały team w prezce? :/

Skąd dropne trute? Drogi is ?

Opublikowano

@Sheila^^ Ale kolego przecież tu nie ma żadnego imagusia w teamie naszego serwera. Chłopak nieudolnie się podszywa :/

Opublikowano

@Sheila^^ Ale kolego przecież tu nie ma żadnego imagusia w teamie naszego serwera. Chłopak nieudolnie się podszywa :/

No to kto jest w TEAMIE :)

~ Start w piątek bez bugów. ~

Opublikowano

kto jest w administracji ?

ja, jeszcze jeden technik i ten kundel który wstawił prezke ale wyleci niedługo bo mnie wkurwił

seria u weeziego też anulowana

Przestań siać ferment, bo wrócimy do punkty wyjścia, czyli ponowny ban bez możliwości unbana.

Proszę dyskutować na temat serwera, bo sam Imaguś nie jest w teamie serwera, tak więc należy to ignorować.

Opublikowano

Do kosza z tą prezentacją. Jeden wielki spam wielkich zajebistości serwerowych od Weeziego aż po tego całego Imagusia zamieszanego dzieciaka w projekty Sheriana, Wy zakładacie że jak Wam sie uda to po 2 tygodniach wprowadzicie skiny na bronie? albo karty Okey?
Prezentacja paskudna , kopia kopii , wszystko to samo. INNE UDOGODNIENIA: EFEKT UŻYCIA FIOLETOWEJ MIKSTURY XDD, POZIOM METINA OBOK NAZWY. Haha co to jest? :D :D 
@MPCforum No chociaż 4 minutowy materiał. 
Pozdro. Wychodza na tyle mocne projekty w maju że ten serwer nie ma racji bytu. Pozdr. 

Opublikowano

Ja - Uki - własciciel, Sprawy techniczne serwera

Unix - współwłaściciel, zarządzanie grą

Bizi - Administrator gry

Pako - Administrator gry

Zeys - Administrator gry

Opublikowano

jestem na telefonie ti nie oznacze wiec

weezy zamknij morde bo c**j mnie interesują twoje sentencję zyciowe psie paxerny na hajs

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Ja - Uki - własciciel, Sprawy techniczne serwera

Unix - współwłaściciel, zarządzanie grą

Bizi - Administrator gry

Pako - Administrator gry

Zeys - Administrator gry

Wasze poprzednie serwery?

~ Start w piątek bez bugów. ~

Opublikowano

Prezka jest na mpc, sety na mpc, w sumie wszystko w tej prezentacji to MPC....

Prezka to już w ogóle ubogo wykonana, 70% tej prezki to sety xD

Opublikowano

JAka tu jest Patola :D Widze ze  Zazdrość wpierda*a każdego :) Każdy rb serwer jaki chce  a  ze konkurencja jest zazdrosta bo ktos lepiej zrb od nich to wiecie :0 Po co te Hejty ? Jakis problem to  tam są drzwi :D:) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...