Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revandia

Revandia.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hooltrass - Panie Sponsorze? Już wypowiadałem się na temat Twojego serwera oraz prostych wad. Questów / Syfów. Macie bete, do której nie jesteście przygotowani. (Athes tak? czy się mylę) . Dodatkowo, moje żale są spowodowane słabym poziomem Polskich kotletów. Jesteście przyzwyczajeni do syfu i dla was to np ten serwer "roz....rdoli" ? No przecież to śmiech na sali. Dodam, iż wali mnie wasze zdanie. Wypowiadają się tylko i wyłącznie te osoby, którym wytknąłem jakieś błędy. Nie umiesz przyjąć krytyki ? No to peszek. Co ja na to poradzę. Life is Brutal. Tak czy siak, czekam na wypisanie Administracji na serwerze Revandia.pl , tylko tyle chcę. Pozdrawiam. WeeZy jak Sherian? - śmiechłem.

Dobra wypierd***j grubasie jeba&&, bo gówno wiesz o metinie, a najwięcej masz do napisania/powiedznia - uważasz, że ktoś się boi Twojej rzekomej 'ANTYREKLAMY'? Myślę, że każdego to gówno obchodzi czy nagrasz filmik czy nie nagrasz skoro gówno wiesz o administracji. 

Bez pozdrowień 

Serwer wygląda ciekawie, oby było dużo osób online! Powodzenia :)

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nwm po co wy im robicie ten niepotrzebny spam pod prezką...

Serwer całkiem fajny tylko te sety :/ to już było Tak jak pisali inny w 2k16 spodziewam się czegoś więcej :)

Kiedy start?

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Serwer całkiem fajny tylko te sety :/ to już było Tak jak pisali inny w 2k16 spodziewam się czegoś więcej :)

Kiedy start?

Niektóre sety zostaną wymienione po starcie na zupełnie nowe.

Zakupimy kilka setów i będziemy je spokojnie wymieniać.

Start odbędzie się w środę na 99%

Opublikowano

Hooltrass - Panie Sponsorze? Już wypowiadałem się na temat Twojego serwera oraz prostych wad. Questów / Syfów. Macie bete, do której nie jesteście przygotowani. (Athes tak? czy się mylę) . Dodatkowo, moje żale są spowodowane słabym poziomem Polskich kotletów. Jesteście przyzwyczajeni do syfu i dla was to np ten serwer "roz....rdoli" ? No przecież to śmiech na sali. Dodam, iż wali mnie wasze zdanie. Wypowiadają się tylko i wyłącznie te osoby, którym wytknąłem jakieś błędy. Nie umiesz przyjąć krytyki ? No to peszek. Co ja na to poradzę. Life is Brutal. Tak czy siak, czekam na wypisanie Administracji na serwerze Revandia.pl , tylko tyle chcę. Pozdrawiam. WeeZy jak Sherian? - śmiechłem.

hmm twierdzisz, ze nie jesteśmy przygotowani do bety... ok. Może i masz rację/większe doświadczenie i orientujesz się lepiej. No ok. 

To podaj nazwy tych serwerów jakie miałeś bo widzę, że rozmawiam z grubą/doświadczoną rybą. 

Ok niski poziom Naszych kotletów... hmmm może i też masz rację! Ok to podaj mi nazwy w jakich krajach ten poziom jest wysoki. 

Może dla kogoś ten serwer rozpierdolił... i co w związku z tym? Nie zaśniesz teraz? :D Kwestia gustu... dla części osób serwer z 2008 rozpierdoli i będą z zachwytu spamić o nim na kazdym forum wszystkich serwerów. 

To o przyjmowaniu krytyki to pominę bo nawet mnie kolego nie znasz, więc to takie przepychanki :)

Ciekawi mnie tylko dlaczego zadajesz pytanie w poście i w kolejnej linijce sam sobie na to pytanie odpowiadasz... chłopie.. myśl co robisz :D

Opublikowano

hmm twierdzisz, ze nie jesteśmy przygotowani do bety... ok. Może i masz rację/większe doświadczenie i orientujesz się lepiej. No ok. 

To podaj nazwy tych serwerów jakie miałeś bo widzę, że rozmawiam z grubą/doświadczoną rybą. 

Ok niski poziom Naszych kotletów... hmmm może i też masz rację! Ok to podaj mi nazwy w jakich krajach ten poziom jest wysoki. 

Może dla kogoś ten serwer rozpierdolił... i co w związku z tym? Nie zaśniesz teraz? :D Kwestia gustu... dla części osób serwer z 2008 rozpierdoli i będą z zachwytu spamić o nim na kazdym forum wszystkich serwerów. 

To o przyjmowaniu krytyki to pominę bo nawet mnie kolego nie znasz, więc to takie przepychanki :)

Ciekawi mnie tylko dlaczego zadajesz pytanie w poście i w kolejnej linijce sam sobie na to pytanie odpowiadasz... chłopie.. myśl co robisz :D

Daj se siana Hool, on jest znawcą wszystkiego - jedyne czego szuka to sensacji zeby wybić swoj chuojwy kanal na yt.

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Daj se siana Hool, on jest znawcą wszystkiego - jedyne czego szuka to sensacji zeby wybić swoj chuojwy kanal na yt.

Jak sherian?

Co do serwera, grafika nawet fajniutka, ale tutaj nic oprócz setów nie ma. Zero inwencji twórczej, choć powodzenia.

Opublikowano

Dlaczego mam wrażenie, że MPCforum próbuje się wybić na tworzeniu sztucznych dram, a my jako właściciele serwerów jedynie mu w tym pomagamy, odpowiadając na jego marne zaczepki? Chętnie ujrzałabym autorski projekt tego znawcy metina. :) Nie ma sensu chłopaki strzępić nerwów.

Co do prezentacji, również jestem ciekawa, kto tworzył ten projekt. Czekam na informację.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Kiedy start?

Nie da się wcześniej? Jutro albo wtorek wieczór?

PS: Też jestem ciekawy kto jest w administracji ciekawe że nie chcecie tego ujawnić xD

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Widzę z*******e kółko wzajemnej adoracji w tym temacie, serwer wygląda jak te z 2k14. Zero nowości, dosłownie 0, NOHL, NADA. Nawet nie ma nowego peta, moba czy innego gówna 2k16 rok a ludzie nadal nie umieją wyexportować prostego modelu. Prezentacja darmowa z mpc.. Takie serwery powinny wylatywać z tego forum w trybie natychmiastowym.

#EMERYTURA

Opublikowano

Widzę z*******e kółko wzajemnej adoracji w tym temacie, serwer wygląda jak te z 2k14. Zero nowości, dosłownie 0, NOHL, NADA. Nawet nie ma nowego peta, moba czy innego gówna 2k16 rok a ludzie nadal nie umieją wyexportować prostego modelu. Prezentacja darmowa z mpc.. Takie serwery powinny wylatywać z tego forum w trybie natychmiastowym.

każdy ma prawo mówić / pisać to co chce. Nie podoba Ci się serwer, okej Ale po co zniechecasz ludzi którym się podoba ?

@Edit widzę MPCforum już zaczął gównoburze

@Edit2 wie ktoś coś na temat osoby zajmujacej się stroną techniczną ?

5206314859733321403620.gif

Pasjonat
Opublikowano

Kiedy start?

Timo ? 

Btw, Nie lepiej dodać te "nowości" przed startem... żeby była jakaś forma zachęty, a nie, cały czas... to samo :(

Jedyne co to mogę Wam życzyć powodzenia :)

­

ats-graphic.eu_sygnatura.png

Opublikowano

KTO W TEAMIE?

CO Z REKLAMĄ?

reklame planujemy u kilku youtuberów, na początek tak z 5 serii.

co do skinów, w itemshopie będzie kilka do kupienia, a 2 tyg. po starcie damy do dropu z 50% niższymi bonusami.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Konkret serwer. Zapowiada się z*********e :). Zapraszam.

Serwer petarda z pierdo*nięciem! Polecam ;)

Serwer posiada partnerstwo z Ts-4Games.pl

12936775_236059266747395_789127899910374

Polecam ze względu na właściciela serwera, bardzo konkretny i rzeczowy gość a znam go już od dłuższego czasu.

Powodzenia z projektem - klasyczny serwer easy bez zbędnych pierdól jak nie bedzie bugów to miodzio :)

Super się zapowiada, wpadnę na start ;)

Słyszałem już dawno, ze Revandia jest w trakcie tworzenia, a tu wkońcu projekt ujrzał światło dzienne ;)

Prezentacja graficznie prezentuje się świenie a serwer jest bardzo ale to bardzo ciekawy :)

Podobają mi się sety wprowadzone na serwer. Szkoda, że EQ na 70lv. typu stalki są w sklepach, ale z tego co wiem to Easy.

Co do skinów to zastanówcie się nad klasyką oraz nowościami by to wszystko dodać ;)

Pomyśleliscie coś nad zapewnieniem rozrywki gildiom ? :)

Serwer zapowiada się niesamowicie, ale czy nie lepiej jeżeli robić taki konkret serwer to wykupić własną grafikę do prezentacji, bo ten wasz z mpc to już na 3 serwerach był ? :P ­

Te osoby nie powinny mieć prawa głosu na Mpc forum bo to jest żal i ból. Wy to piszecie patrząc na tą samą prezentację co ja? Czy ja oczów nie umyłem. Przecież to śmiech. Apeluje o udostępnienie "Teamu" tegoż serwera bo chyba nie zauważyłem by ktoś wypisał tu administrację. Jestem ciekaw kto i co. Czekam.

... myślę, że masz bardzo smutne i nudne życie... ta frustracja aż po oczach napierdala :D

Uśmiechnij się i wyluzuj... to serwer metin2 i każdy ma prawo lubić co innego... 

Podeślij mi na PW jak w jakieś prezce/zapowiedzi nie będziesz toksyczny i wypowiesz się jak normalny człowiek... coś docenisz... coś normalnie napiszesz, że na TWÓJ GUST jest słabe a nie "żenujące, jesteś smieszny, jak na to patrze to żal" itd.. 

Z całym szacunkiem ale to Ty powinieneś dostać zakaz wypowiadania się na tym forum... tacy ludzie jak Ty psują wszelkie społeczności bo po prostu aż nie chce się wchodzić ani czymś z kimś dzielić... 

... i na zakończenie... to nie obraza... możesz mnie zwyzywać za to... ale idąc spać pomyśl na spokojnie czy może nie radziłem Ci dobrze... udaj się do psychoterapeuty bo na serio... jest coś z Tobą nie tak i to poważnie. 

Co do serwera... nie znam teamu, więc się nie wypowiadam :) Ładna prezka :)

No i wyjaśnił  xD  xD  xD

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

KTO W TEAMIE?

CO Z REKLAMĄ?

co do skinów, w itemshopie będzie kilka do kupienia, a 2 tyg. po starcie damy do dropu z 50% niższymi bonusami.

Tylko mi nie mow ze Ty jestes w team..

Jezeli jestes to mam mieszane uczucia co do serwera..

Opublikowano

KTO W TEAMIE?

CO Z REKLAMĄ?

crime czy to ty ?

5206314859733321403620.gif

Opublikowano

KTO W TEAMIE?

CO Z REKLAMĄ?

do kilku dni będzie forum to sprawdzisz.

Opublikowano

KTO W TEAMIE?

CO Z REKLAMĄ?

możesz przestać się podszywać ?
Opublikowano

Konkret serwer. Zapowiada się z*********e :). Zapraszam.

Serwer petarda z pierdo*nięciem! Polecam ;)

Serwer posiada partnerstwo z Ts-4Games.pl

12936775_236059266747395_789127899910374

Polecam ze względu na właściciela serwera, bardzo konkretny i rzeczowy gość a znam go już od dłuższego czasu.

Powodzenia z projektem - klasyczny serwer easy bez zbędnych pierdól jak nie bedzie bugów to miodzio :)

Super się zapowiada, wpadnę na start ;)

Słyszałem już dawno, ze Revandia jest w trakcie tworzenia, a tu wkońcu projekt ujrzał światło dzienne ;)

Prezentacja graficznie prezentuje się świenie a serwer jest bardzo ale to bardzo ciekawy :)

Podobają mi się sety wprowadzone na serwer. Szkoda, że EQ na 70lv. typu stalki są w sklepach, ale z tego co wiem to Easy.

Co do skinów to zastanówcie się nad klasyką oraz nowościami by to wszystko dodać ;)

Pomyśleliscie coś nad zapewnieniem rozrywki gildiom ? :)

Serwer zapowiada się niesamowicie, ale czy nie lepiej jeżeli robić taki konkret serwer to wykupić własną grafikę do prezentacji, bo ten wasz z mpc to już na 3 serwerach był ? :P ­

Te osoby nie powinny mieć prawa głosu na Mpc forum bo to jest żal i ból. Wy to piszecie patrząc na tą samą prezentację co ja? Czy ja oczów nie umyłem. Przecież to śmiech. Apeluje o udostępnienie "Teamu" tegoż serwera bo chyba nie zauważyłem by ktoś wypisał tu administrację. Jestem ciekaw kto i co. Czekam.

Oczu nie umyłeś najwidoczniej brudasku :)

Co do wyrażania zdania nabij podobną ilość postów, nieś taką pomoc jak chociażby ja na tym forum i dopiero szczekaj o czyjejś możliwości wyrażania zdania ;)

PS: Kim ty k***a jesteś pionie by tu stawiać jakiekolwiek apelacje haha :D

Opublikowano

KTO W TEAMIE?

CO Z REKLAMĄ?

możesz przestać się podszywać ?

zobaczymy czy będziesz to samo pisał jak gma będę dawał

imagusowi chyba leki przestały działać xdd

cicho siedź kundlu

Opublikowano

kto jest w administracji ?

ja, jeszcze jeden technik i ten kundel który wstawił prezke ale wyleci niedługo bo mnie wkurwił

seria u weeziego też anulowana

Opublikowano

gdzie Ty widzisz podana administracje? 

Jak zaczniesz wypowiadać prawidłowo R to pogadamy bo narazie to nie potrrafię Ciebie zrozumieć - smiechłem panie władzo bananowcu.

PS jak tam twoi prawnicy na malysza?

HAHAHA smieszny koles jestes

co prawidlowa wymowa "R" ma do treści płynącej z wypowiedzi?

Dobra wypierd***j grubasie jeba&&, bo gówno wiesz o metinie, a najwięcej masz do napisania/powiedznia - uważasz, że ktoś się boi Twojej rzekomej 'ANTYREKLAMY'? Myślę, że każdego to gówno obchodzi czy nagrasz filmik czy nie nagrasz skoro gówno wiesz o administracji. 

Bez pozdrowień 

Serwer wygląda ciekawie, oby było dużo osób online! Powodzenia :)

Nic nie zostało przedstawione w tej prezentacji, tylko obrazki- co my jesteśmy w epoce kamienia łupanego żeby posługiwać się piktogramami? Zero opisu systemów zastosowanych na serwerze, zero informacji o dropie (skąd, gdzie, do czego potrzebny np. ulepszacz). Jak widzę biologa w shopie to aż śmiać mi się chce- bynajmniej nie jestem rozbawiony, ale zrozpaczony na ten widok. O team'ie już wspomniałem, a raczej jego braku. Nie mówię NIE temu serwerowi, ale to kolejna kopia kopii i tyle w temacie.

Pozdrawiam Amigo

kSdPYbS.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...