Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szkalowanie Papieża

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja też nie rozumiem tego zachowania, legendarny garncarz, w 129 r. p.n.e. wydał najlepszy na świecie album hip-hopowy, grał Szarika w 4 pancernych oraz był ogłoszony kuchario de primo czyli najlepszym kuchmistrzem na świecie w 1000 r. p.n.e a oni i tak go szkalują.

Ja nie wiem jak tak można.

­

Opublikowano

przyznam że jestem zażenowany widząc memy tego typu i zastanawiam się tylko co ci ludzi mają w głowach i po co w ogóle to robią

1. są chorzy psychicznie

2. nie mają życia i chcą się jakoś dowartosciowac

3. uważają że to jest śmieszne

4. są z ISIS

na fejsbuku jak widzę takie coś to zazwyczaj napisze komentarz typu "ojciec by zobaczył co wypisujesz na fb to wpierdol gwarantowany" :)

Opublikowano

nie wiem jak można żartować z papieża polaka, osoby które to robia nie mają chyba rozumu i godności człowieka, chociaż przyznam ze dziwnym zbiegiem okoliczności często o 21;37 mam ochote na kremuwe 

Opublikowano

Śmieszy mnie to, jestem trochę starszy i trochę więcej myśle na ten temat, trochę większy dystans do internetu i ludzi w nim będących. Ale niech taki smarkacz obrażający tego człowieka usiądzie z rodzina przy stole i powie to wszystko to jego 50 letni ojciec katolik jednym ruchem dłoni wyłączy mu internet i przy okazji przyjemnie jebnie w głowę :).. 

PS: mem kładziemy pape jest faktycznie śmieszny.. 

Opublikowano

A kogo to obchodzi, komu to potrzebne?

Dokładnie tak jak up. Do społeczności, która żyje w jako takiej anarchii trzeba miec dystans :)

sygna.png

Opublikowano

to musisz byc niezmiernie kreatywny skoro taki nick tobie sie podoba, choc nie mi oceniac

jak wczesniej, bardzo slaby bait

szkalowanie papieza mnie smieszy jesli ciebie to interesuje

Nie umiem wymyślać nicków niestety, huja na to poradzę, znajdę se pracę i wypierdalam z tego kraju, bilet już kupiony

No to tutaj zanim znajdziesz prace kup słownik ortograficzny bo bez tego nie znajdziesz pracy xD bilet kupiony ? mama ci kupila ;3.

Śmieszy mnie to, jestem trochę starszy i trochę więcej myśle na ten temat, trochę większy dystans do internetu i ludzi w nim będących. Ale niech taki smarkacz obrażający tego człowieka usiądzie z rodzina przy stole i powie to wszystko to jego 50 letni ojciec katolik jednym ruchem dłoni wyłączy mu internet i przy okazji przyjemnie jebnie w głowę :).. 

PS: mem kładziemy pape jest faktycznie śmieszny.. 

Mamy juz 2016 gdy ten 50 letni staruch walnie tego "smarczaka" to ten 50 letni wyląduje pewnie w szpitalu bo to nie gimbusy robia sobie smieszki z papy tylko ludzie po 20 kilka lat :D.

Topic: Mam takie zdanie niech robia co chca nie jestem jakims jebanym katolem zeby komuś bronić żartów z papieża xD.

Opublikowano

Papież patrzy na was z góry i wam wybacza

Jak można tak wielkiego papieżaka polaka obrażać. Przecież jego kremufki były najlepsze.

Topic. Zwykłe trole wyczulone na takich Polaczków jak ty co spinają pierścień o takie rzeczy

Opublikowano

Jak dla mnie nie ma powodów by szkalować z Jana Pawła. Był dobrym człowiekiem i dla mnie to się liczy

Jest wiele powodów żeby go szkalować

79160594027661829163.png

Opublikowano

no i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty wogóle rozum i godnośc człowieka?ja nie wiem ale żałosny typek z ciebie ,chyba nie pomyślałes nawet co robisz i kogo obrażasz ,możesz sobie obrażac tych co na to zasłużyli sobie ale nie naszego papieża polaka naszego rodaka wielką osobę ,i tak wyjątkowa i ważną bo to nie jest ktoś tam taki sobie że możesz go sobie wyśmiać bo tak ci się podoba nie wiem w jakiej ty się wychowałes rodzinie ale chyba ty nie wiem nie rozumiesz co to jest wiara .jeśli myslisz że jestes wspaniały to jestes zwykłym czubkiem którego ktoś nie odizolował jeszcze od społeczeństwa ,nie wiem co w tym jest takie śmieszne ale czepcie się stalina albo hitlera albo innych zwyrodnialców a nie czepiacie się takiej świętej osoby jak papież jan paweł 2.

https://www.youtube.com/watch?v=Ahhxk3uZE2g

Opublikowano

Głupia moda gimbusów, nie mam pojęcia czym oni się kierują. Po prostu trzeba mieć to w głębokim poważaniu.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Dzieci nie mają co robić w Internecie.

Mój kuzyn bawi się Janem Pawłem II, jeśli nie znałbym go, zabiłbym.

Trochę wkurzające, gdy widzisz nagiego faceta, który ru*** dziewuche, a tam przyklejona twarz Jana Pawła II...

Srlsy - dzieci, ogarnijcie się.

175911456088738371599.gif

Opublikowano

Te ,szkalowanie papieża" to  tak naprawdę czarny humor , ludzie trochę więcej dystansu do wielu rzeczy.

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Opublikowano

Brak mi sił do tych nienawistnych polaków. Masa prześmiewczych przeróbek z Janem Pawłem II na czele, tworzonych przez społeczność wykop.pl

Opublikowano

Ludzie pewnie to robią bo mają bekę z ludzi którzy się na to wkurzają. Nie oszukujmy się, wielu z nas nie ma nic się do memów o innych narodach, a nawet niektórzy się z nich śmieją, ale jak się obrazi Polaków to nie, tak być nie może....

Opublikowano

Ludzie pewnie to robią bo mają bekę z ludzi którzy się na to wkurzają. Nie oszukujmy się, wielu z nas nie ma nic się do memów o innych narodach, a nawet niektórzy się z nich śmieją, ale jak się obrazi Polaków to nie, tak być nie może....

Bo o to w tym chodzi. 

Można sie smiać z różnych przykrych rzeczy za granicą ale o polsce złego słowa powiedzieć nie można.

79160594027661829163.png

Opublikowano

Jak dla mnie nie ma powodów by szkalować z Jana Pawła. Był dobrym człowiekiem i dla mnie to się liczy

Jest wiele powodów żeby go szkalować

Wiele? NP jakich? Co złego zrobił? Kogo obraził? Albo komu zrobił krzywdę? Dla mnie jest wielkim człowiekiem, i chwała mu za to !

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...