Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szkalowanie Papieża

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Co o tym sądzicie? Wkurwiają mnie te wszystkie gimbusy, co nic nie osiągneli w życiu, nie tak jak Jan Paweł 2

Gdzie nie spojrzę, są o nim memy, przynajmniej on coś osiągnął w swoim życiu.

Im dłużej internet istnieje, tym mam wrażenie że młodzież się robi coraz bardziej przyjebany, i niedługo będziemy słyszeć o podpaleniu szkoły i c**j wie czego jeszcze.

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i co się śmiejecie? Bawią was memy typu 21:37 czas iść spać? Jeżeli tak, to was się powinno wyjebać karabinem k***a

Nie wiem jak kogos mogą bawić te memy,one są już stare

79160594027661829163.png

Opublikowano

No i co się śmiejecie? Bawią was memy typu 21:37 czas iść spać? Jeżeli tak, to was się powinno wyjebać karabinem k***a

Co chwile nowe widzę...

Opublikowano

zgłoszone nawoływanie do nienawiści, dziękuje

k, zgłaszam za grożenie 

Opublikowano

Co chwile nowe widzę...

No i te są zabawne. W czym problem ?

79160594027661829163.png

Opublikowano

Dobra, szkoda strzępić ryja, przestaję wierzyć w normalnych ludzi, jak was tak śmieszy szkalowanie papieża to zobaczymy, jak z was będzie ktoś się śmiał...

A niech sie smieją ze mnie,co z tego? xD Jak są smieszne memy to idzie sie usmiechnąć,ja nie widze problemu

i mówi to typ, który w nicku ma "playgames" xD

Fan multiego

79160594027661829163.png

Opublikowano

Dobra, szkoda strzępić ryja, przestaję wierzyć w normalnych ludzi, jak was tak śmieszy szkalowanie papieża to zobaczymy, jak z was będzie ktoś się śmiał...

A niech sie smieją ze mnie,co z tego? xD Jak są smieszne memy to idzie sie usmiechnąć,ja nie widze problemu

Fan multiego

Nie znam multiego, widziałem tylko jakąś jego piosenkę " nie wiem " i jak to może mieć k***a 7milionów wyświetleń? A co ma wspólnego mój nick playgames? Może mi się takowy podoba?

Opublikowano

to musisz byc niezmiernie kreatywny skoro taki nick tobie sie podoba, choc nie mi oceniac

jak wczesniej, bardzo slaby bait

szkalowanie papieza mnie smieszy jesli ciebie to interesuje

­

Opublikowano

Fan multiego

Nie znam multiego, widziałem tylko jakąś jego piosenkę " nie wiem " i jak to może mieć k***a 7milionów wyświetleń? A co ma wspólnego mój nick playgames? Może mi się takowy podoba?

To co przeszkadza ci szkalowanie papy ? Moze nam sie to podoba ?

79160594027661829163.png

Opublikowano

to musisz byc niezmiernie kreatywny skoro taki nick tobie sie podoba, choc nie mi oceniac

Nie umiem wymyślać nicków niestety, huja na to poradzę, znajdę se pracę i wypierdalam z tego kraju, bilet już kupiony

Opublikowano

Tematy o papaju tu zawsze były zamykane,każdy wie jak taki temat sie kończy i w co sie zmienia,dlatego uznaje to za prowo xD

79160594027661829163.png

Opublikowano

Nie umiem wymyślać nicków niestety, huja na to poradzę, znajdę se pracę i wypierdalam z tego kraju, bilet już kupiony

o k***a zatrzymajcie tą karuzele śmiechu ;----DDDDDDDDDDDD

aktualnie anonku uja możesz, póki jesteś na garnuszku rodziców

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...