Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PolandWar] Polski prywatny serwer War Rock

mati232321

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

PolandWar the best private server!

Taa pierwszy post i tutaj .... Poza tym nikt nie gra na tym "serwerze"

I to was mobilizuje aby zacząć grać ;)

Opublikowano

o co chodzi jak chci9e pobrac przez to mega i się nie da klikam na pobierz megasync i się nie da sorry ale jeszcze się pomyliłem z postem ale to samo nawet się dzieje jak chce pobrać polandwar.

post-72596-0-91589600-1462177639_thumb.png

Opublikowano

o co chodzi jak chci9e pobrac przez to mega i się nie da klikam na pobierz megasync i się nie da sorry ale jeszcze się pomyliłem z postem ale to samo nawet się dzieje jak chce pobrać polandwar.

Musisz dać Pobierz przez przeglądarkę ? - to na szaro? ...

Opublikowano

Update - Nowe grafiki ,Sklep internetowy - update, Nowa mapa , 3 języki gry , Teamspeak - PolandWar.4vps.eu !!! https://www.youtube.com/watch?v=vurfdviBFr0

"Pernament" to jakieś nowe słowo czy co? 

I btw:

<br>
 <br>
 <br>
 <br>
 <br>
 <br>
 <br>
 <br>
 <br>
 <br>
 <br>
 <br>
 <br>
 <p align="right"><font size="4" color="white">Sincerely - PolandWar Team</font></p></body></html>

385ed_ORIG-DA_FUCK.jpg
Opublikowano

Musisz dać Pobierz przez przeglądarkę ? - to na szaro? ...

to samo się dzieje

Opublikowano

Update - Nowe grafiki ,Sklep internetowy - update, Nowa mapa , 3 języki gry , Teamspeak - PolandWar.4vps.eu !!! https://www.youtube.com/watch?v=vurfdviBFr0

Ten filmik wgl nie zacheca ..

Strona donate to sam czysty podstawowy html, calkowicie odbiega od stylu strony .. Tak ciezko wam chociaz skopiowac index i zmienic jego tresc by pasowalo calosciowo? Nawet tabelki nie umiecie dobrze zrobic. I angielski zostawie bez komentarza.

Dziura w mysql nie zalatana, 3 jezyki gry? Wow ... Jak wszystkie juz byly xD(Skoro to polski serwer to gdzie polski jezyk, no panowie ..(joke by nie bylo ...))

Wracajac do filmiku to zniecheca totalnia .. Dobry serwer jak wszyscy macie lagi.

Sposob na naprawe logo z painta? Usun logo DE, geniusz...

Pozostane przy nepixie ...

@Edit

Jeszcze jedno

Ogarnijcie ceny bo nikt wam nie kupi tego big donate pkg

Bardziej sie oplaca kupic 2x medium ... 

Ale szczerze i tak nikt nei kupi nawet 5 eu xD

Hmm interesujacy kod strony:

<style></style> - po luj to jak nic nie robi
2x puste table - tez na luj
<left>
 <center>
  <right>
  </right>
 </center>
</left>
V
Wiekszego wtf w zyciu nie mialem

A i wiecej br sie nie dalo? Brawo dopasowales dolny podpis do swojego ekranu 

A no i jeszcze oczojebne tlo

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Strona donate to sam czysty podstawowy html, calkowicie odbiega od stylu strony .. Tak ciezko wam chociaz skopiowac index i zmienic jego tresc by pasowalo calosciowo?

@1373230489-U611928.pngxPonury

Nie jestem w stanie zrozumieć, dlaczego tego nie wykorzystali... Tak, to jest w plikach tej strony. xD

ipgC9LF.png

Opublikowano

Ten filmik wgl nie zacheca ..

Strona donate to sam czysty podstawowy html, calkowicie odbiega od stylu strony .. Tak ciezko wam chociaz skopiowac index i zmienic jego tresc by pasowalo calosciowo? Nawet tabelki nie umiecie dobrze zrobic. I angielski zostawie bez komentarza.

Dziura w mysql nie zalatana, 3 jezyki gry? Wow ... Jak wszystkie juz byly xD(Skoro to polski serwer to gdzie polski jezyk, no panowie ..(joke by nie bylo ...))

Wracajac do filmiku to zniecheca totalnia .. Dobry serwer jak wszyscy macie lagi.

Sposob na naprawe logo z painta? Usun logo DE, geniusz...

Pozostane przy nepixie ...

@Edit

Jeszcze jedno

Ogarnijcie ceny bo nikt wam nie kupi tego big donate pkg

Bardziej sie oplaca kupic 2x medium ... 

Ale szczerze i tak nikt nei kupi nawet 5 eu xD

Hmm interesujacy kod strony:

<style></style> - po luj to jak nic nie robi
2x puste table - tez na luj
<left>
 <center>
  <right>
  </right>
 </center>
</left>
V
Wiekszego wtf w zyciu nie mialem

A i wiecej br sie nie dalo? Brawo dopasowales dolny podpis do swojego ekranu 

A no i jeszcze oczojebne tlo

Dla cb wszystko jest oczojebne :v

Strona donate to sam czysty podstawowy html, calkowicie odbiega od stylu strony .. Tak ciezko wam chociaz skopiowac index i zmienic jego tresc by pasowalo calosciowo?

Nie jestem w stanie zrozumieć, dlaczego tego nie wykorzystali... Tak, to jest w plikach tej strony. xD

ipgC9LF.png

Chcieliśmy się wyróżniać ;)

Opublikowano

Pomimo upomnienia, nie dodałeś skanu, a ponownie wstawiłeś link. Aktualnie zamykam temat, a jak wyślesz mi na pw skan tego pliku, to otworzę ponownie.

Człowiek uczy się na błędach, mea culpa. Skan jest tu niepotrzebny.

Opublikowano

Panowie co sie stalo ze strona? W koncu robicie swap na cos bez luk, czy juz po serwerze?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Panowie co sie stalo ze strona? W koncu robicie swap na cos bez luk, czy juz po serwerze?

O ile mi wiadomo, ktoś najzwyczajniej im się włamał i zrobił "mały" bałagan. Bynajmniej tyle udało mi się wywnioskować z krótkiej rozmowy, przeprowadzonej z jednym z administratorów (nie jestem pewien którym). Wszedł na nasz serwer TS3 i zaczął rzucać w moją stronę oskarżenia, iż za tym "atakiem" stałem ja, a dokładniej Futur, któremu rzekomo, wg. niego, udostępniłem dane logowania do vps. Skoro już dotarliśmy do tej kwestii... tutaj zaczyna się najciekawszy fragment całej historii. Od kilkunastu dni, byłem wręcz nękany wiadomościami z prośbą o pomoc przy projekcie. Przyznaję, czasem zdarzało mi się po prostu to ignorować, a czasem nawiązywałem konwersację. Jednakowoż mniejsza o to, gdyż nie jest to szczególnie istotne. Otóż kilka dni temu, postanowiłem podjąć rozmowę, podczas której ponownie byłem zachęcany do "współpracy" i wręcz na siłę zostały mi wciśnięte, wspomniane wcześniej, login i hasło do vps (wysłane trzykrotnie, aby upewnić się, że je otrzymałem).

Panowie... @mati232321 oraz @zawodnik180, mam jedno zasadnicze pytanie. Dlaczego udostępniliście te dane zupełnie obcej osobie (w tym przypadku mi), której w choćby najmniejszym stopniu nie znacie? Nie zgodziłem się na dołączenie do zespołu i pracę na rzecz tego projektu, bynajmniej nie przypominam sobie, aby taka sytuacja miała kiedykolwiek miejsce. Zapamiętajcie, takie informacje powinny pozostać tajne/poufne. W ich posiadanie powinny wchodzić wyłącznie najbardziej zaufane, a nie przypadkowo napotkane osoby.

Ktoś postanowił się pobawić, a teraz wyłącznie ze względu na to, iż jak już wcześniej wspomniałem, zostały mi siłą wciśnięte dane logowania do vps, jestem najzwyczajniej pomawiany. Chciałbym tylko przypomnieć, iż wykorzystujecie w pełni publiczne pliki, do których, zaznaczam, każdy ma dostęp i nie dokonaliście jakichkolwiek zmian, które poprawiłyby poziom zabezpieczeń. Na sam koniec, zamieszczony rzekomo napis "Hacked by Futur94" (osobiście widziałem tylko kilka błędów i informację o braku połączenia z MySQL), mógł i najprawdopodobniej został zamieszczony przez kogoś dla zmyłki. Szczerze wątpię, aby Futur chciał marnować czas na tak denne "zabawy".

Niech to będzie dla Was lekcja, która zmotywuje do działania i obyście wyciągnęli z niej odpowiednie wnioski na przyszłość.

Ah, zapomniałbym o najważniejszym. Zmieńcie tą cholerną nazwę użytkownika i hasło, nie chcę ich znać. Nie chcę mieć z Wami nic wspólnego i być w przyszłości ponownie pomawiany.

Opublikowano

Chyba nie muszę wstawiać screenów z rozmowy z jednym z administratorów serwera (wiadomo jakich :v) więc nie jestem absolutnie zdziwiony tą sytuacją.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...