Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PolandWar] Polski prywatny serwer War Rock

mati232321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ważne żeby nie było lagów, crashów i haxów, mi jako odskocznia w oczekiwaniu na montane w zupełności starczy. Gra ktoś bo jak narazie jestem sam :/

Jak ktoremus niemcowi bedzie chcialo sie zajrzec i zrobic, to haxy mozesz miec juz dzis.

Jest calkowity brak zabezpieczen.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ważne żeby nie było lagów, crashów i haxów, mi jako odskocznia w oczekiwaniu na montane w zupełności starczy. Gra ktoś bo jak narazie jestem sam :/

Jak ktoremus niemcowi bedzie chcialo sie zajrzec i zrobic, to haxy mozesz miec juz dzis.

Za cheaty ban hwid więc cheaterzy długo sobie nie pograją :)

Opublikowano

Skoro macie pliki pana ElHomo to powiem Ci tyle.

Tego bana idzie obejsc w 5 minut  pare sekund xD

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Skoro macie pliki ze starej montany to powiem Ci tyle.

Tego bana idzie obejsc w 5 minut xD

To nie jest stara montana haha, wiem że jedyne pliki jakie rozpoznajesz to globalne i montany ale niestety się pomyliłeś :) Montany jeszcze nie ma a jedyną konkurencją jest MarienWar więc jeżeli masz jakiś problem to idź sobie tam pograj. Ludzie nie rozumiem skąd ta frustracja ... To że ktoś sobie postawił serwer aby inni mogli na nim zagrać i by panowała miła atmosfera gdzie można sobie pograć nie znaczy, że ktoś musi tutaj płakać ciągle.. Nie podoba się to wyjazd na MarienWar i nie spamujcie. Rozumiem, że bierze was zazdrość bo kogoś stać na wykupienie vps'a i ma taki kaprys aby postawić sobie serwer Warrock'a ale bez przesady.. 

Opublikowano

Dobrze, najwyższa pora to ukrócić, gdyż bardziej zaczyna to przypominać kłótnię, aniżeli dyskusję na poziomie. Każdy następny tego typu wpis tj. mający na celu prowokację drugiej strony, będzie "nagradzany" ostrzeżeniem. Od teraz, będzie to temat czysto informacyjny i służący do ewentualnego kontaktu, w przypadku wystąpienia jakiegoś problemu.

Opublikowano

To nie jest stara montana haha, wiem że jedyne pliki jakie rozpoznajesz to globalne i montany ale niestety się pomyliłeś :) Montany jeszcze nie ma a jedyną konkurencją jest MarienWar więc jeżeli masz jakiś problem to idź sobie tam pograj. Ludzie nie rozumiem skąd ta frustracja ... To że ktoś sobie postawił serwer aby inni mogli na nim zagrać i by panowała miła atmosfera gdzie można sobie pograć nie znaczy, że ktoś musi tutaj płakać ciągle.. Nie podoba się to wyjazd na MarienWar i nie spamujcie. Rozumiem, że bierze was zazdrość bo kogoś stać na wykupienie vps'a i ma taki kaprys aby postawić sobie serwer Warrock'a ale bez przesady.. 

Powiedz mi jak chcesz utrzymac mila atmosfere na serwerze,ktory nie posiada kompletnie zadnych zabezpieczen.

Pojawia sie haxy, wy nie umiecie nic zrobic i bang nie ma graczy, nikt nie gra frustracja graczy etc.

Brawo zmarnowaliscie tylko pieniadze i czas.

@ Edit

Ups... @Kasma

Nie zobaczylem tego gdyz pisalem kiedy to dodales :l

To zacznijmy od teraz :v

MAL

Opublikowano

Jak każdy będzie miał takie podejście do każdego polskiego serwera to ww gó.....no będziemy grali.

Brak słow!  :(

Opublikowano

Jak każdy będzie miał takie podejście do każdego polskiego serwera to ww gó.....no będziemy grali.

@Tzyczu

To nie kwestia tego, iż jest to polski serwer. Problem tkwi w czymś zupełnie innym. Mianowicie błędach oraz braku programistów, którzy mogliby te błędy załatać oraz przygotowywać i wdrażać aktualizacje rozwijające go. Przypomnę ponownie, że jednym z pierwszych prywatnych serwerów był WRPSP - War Rock Private Server Project - którego inicjatorami i głównymi programistami byli nasi rodacy tj. mankej i kill1212. Każdy kto miał okazję zetknąć się z tymże projektem, z pewnością nie powie złego słowa na jego temat.

Gdyby ktoś nie zauważył... przypominam, a jednocześnie ostrzegam. Jest i będzie to egzekwowane.

Dobrze, najwyższa pora to ukrócić, gdyż bardziej zaczyna to przypominać kłótnię, aniżeli dyskusję na poziomie. Każdy następny tego typu wpis tj. mający na celu prowokację drugiej strony, będzie "nagradzany" ostrzeżeniem. Od teraz, będzie to temat czysto informacyjny i służący do ewentualnego kontaktu, w przypadku wystąpienia jakiegoś problemu.

@Aerox69

Ja zawitam na serwerze i zobaczę co i jak  :) Zrób większą reklamę i może styknie  :)

Huh? Proponuję zapoznać się z treścią tematu nieco dokładniej. Serwer nie należy do mnie i nie jestem na żaden sposób z nim powiązany.

Opublikowano

Powiedz mi jak chcesz utrzymac mila atmosfere na serwerze,ktory nie posiada kompletnie zadnych zabezpieczen.

Pojawia sie haxy, wy nie umiecie nic zrobic i bang nie ma graczy, nikt nie gra frustracja graczy etc.

Brawo zmarnowaliscie tylko pieniadze i czas.

@ Edit

Ups... @Kasma

Nie zobaczylem tego gdyz pisalem kiedy to dodales :l

To zacznijmy od teraz :v

Wnioskując Twoje komentarze to potrafisz TYLKO narzekać ;) Zachowujesz się jak typowy szczyl szukający w internecie "fejmu" poprzez hejtowanie wszystkiego co żyje/powstało etc.. ;> Takie moje zdanie na Twoją osobe. Wniosek? - Zachowanie typowego gimbusa.

@Tzyczu

To nie kwestia tego, iż jest to polski serwer. Problem tkwi w czymś zupełnie innym. Mianowicie błędach oraz braku programistów, którzy mogliby te błędy załatać oraz przygotowywać i wdrażać aktualizacje rozwijające go. Przypomnę ponownie, że jednym z pierwszych prywatnych serwerów był WRPSP - War Rock Private Server Project - którego inicjatorami i głównymi programistami byli nasi rodacy tj. mankej i kill1212. Każdy kto miał okazję zetknąć się z tymże projektem, z pewnością nie powie złego słowa na jego temat.

Gdyby ktoś nie zauważył... przypominam, a jednocześnie ostrzegam. Jest i będzie to egzekwowane.

Ja zawitam na serwerze i zobaczę co i jak :) Zrób większą reklamę i może styknie :)

Opublikowano

Przynajmniej coś próbują a nie jak Montana........

Gdyby nie Montana, która "nic nie robi" nie byłoby tego serwera :D

Opublikowano

Pare rzeczy.

Usuncie ten glupi zolty napis na stronie. Calkowicie nie pasuje i psuje wyglad strony + wali po oczach.

Naprawcie niektore linki. Wiem ze uzywanie wszystkich publicznych rzeczy jest trudne, ale bez przesady (btw. takich rzeczy jest wiecej <3):

breT76u.png

I dajcie jakies zabezpieczenia ... 

99BDeYM.png

Btw. Nawet IS jest zwalony. Zero balansu rzeczy, pobugowany, grafika Xmas.

Grafika z painta:

DZqRdjz.png

A i nadal macie otwarty dostep do MySQL :v

(Radze nei podawac swoich prawdziwych maili, loginow itp xD)

A i jeszcze to xD

FN9yBEC.png

MAL

Opublikowano

Chyba chciałeś napisać zeby nie Global to by nie było żadnego serwera ^^

Gdyby nie DE nie byłoby WarRock'a.

Gdyby nie Korea nie byłoby DE.

Lecimy dalej według twojej logiki? Bo chyba mówimy tu o prywatnych serwerach. 

Opublikowano

Tak sobie pomyślmy na logike czy nie lepiej było by złączyć siły i utworzyć Polski Prywatny serwer WarRock przecież mamy tyle porządnych i znakomitych programistów w tej grze, co by było dalej może serwer by poszedł do góry i był by jednym z najlepszych prywatnych serwerów, ale nie po co każdy polak cebulak musi się kłócić i wmawiać to jest żle a tamto długo nie postoi jak to czytam to mnie szlak trafia , mi się wydaję że każdy polak by chciał zagrać na polskim dobrze postawionym prywatnym serwie WarRock niż na jakiś zagranicznych privach, @Kasma nie nie , znam inne jezyki nie robi mi to róznicy, widzę cięzko nie którym troche pomyśleć głowką.  ;)

Opublikowano

Tak sobie pomyślmy na logike czy nie lepiej było by złączyć siły i utworzyć Polski Prywatny serwer WarRock przecież mamy tyle porządnych i znakomitych programistów w tej grze, co by było dalej może serwer by poszedł do góry i był by jednym z najlepszych prywatnych serwerów, ale nie po co każdy polak cebulak musi się kłócić i wmawiać to jest żle a tamto długo nie postoi jak to czytam to mnie szlak trafia , mi się wydaję że każdy polak by chciał zagrać na polskim dobrze postawionym prywatnym serwie WarRock niż na jakiś zagranicznych privach, @Kasma nie nie , znam inne jezyki nie robi mi to róznicy, widzę cięzko nie którym troche pomyśleć głowką. ;)

Szkoda, że języka polskiego nie znasz bo aż oczy bolą.

Opublikowano

Tak sobie pomyślmy na logike czy nie lepiej było by złączyć siły i utworzyć Polski Prywatny serwer WarRock

@Tzyczu

Otóż nie, nie byłoby lepiej. Coś takiego, przy obecnym stanie sceny prywatnych serwerów War Rock, nie ma po prostu jakiejkolwiek racji bytu. Zagraniczna jest już praktycznie martwa, a Ty mówisz tutaj o polskiej, która zarówno w teorii, jak i praktyce wcale nie istnieje.

przecież mamy tyle porządnych i znakomitych programistów w tej grze, co by było dalej może serwer by poszedł do góry i był by jednym z najlepszych prywatnych serwerów

Jakich "porządnych i znakomitych" programistów? Wymień mi choć jedną osobę (prócz mnie, choć mi do programisty daleko, zajmuję się raczej grafiką), która ma tutaj jakieś większe pojęcie w tym temacie. Praktycznie wszyscy Polacy, którzy faktycznie potrafili coś zrobić i to pokazali, poprzez choćby WRPSP, nie zajmują się już tą grą od kilku lat. W ubiegłym roku można było jeszcze zobaczyć Killa, który zdecydował się nawiązać współpracę z Montaną i udostępnić nam Shoxa. Wraz z zawieszeniem prac nad tymże projektem, urwał mi się z nim kontakt.

ale nie po co każdy polak cebulak musi się kłócić i wmawiać to jest żle a tamto długo nie postoi jak to czytam to mnie szlak trafia , mi się wydaję że każdy polak by chciał zagrać na polskim dobrze postawionym prywatnym serwie WarRock niż na jakiś zagranicznych privach

Wszyscy wyłącznie stwierdzamy fakty, nikomu niczego nie próbujemy wmówić. Pozwól, iż wypunktuję kilka argumentów uwiarygodniających moją opinię:

• publiczne emulatory serwerów (każdy może sobie je w dowolnej chwili pobrać i znaleźć luki w kodzie źródłowym, które będzie mógł sobie wykorzystać po wejściu na serwer);
  • publiczna baza danych (podobnie jak w przypadku emulatorów; można nią manipulować przy wykorzystaniu programu Cheat Engine);
  • publiczne pliki strony internetowej (również jak w przypadku emulatorów; posiadają one lukę pozwalającą na dostanie się do MySQL - każdy ma nieograniczony dostęp do zawartych tam danych, choćby loginów, haseł, czy też adresów e-mail);
  • brak programistów (brak jakichkolwiek aktualizacji usprawniających działanie serwera oraz jego rozwój);
  • brak grafików (odstraszający wygląd elementów graficznych; brak reklamy, która mogłaby skutecznie dotrzeć do potencjalnych użytkowników);

@Kasma nie nie , znam inne jezyki nie robi mi to róznicy, widzę cięzko nie którym troche pomyśleć głowką.   ;)

Naprawdę nie wiem, w jaki sposób powinienem interpretować to zdanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...