Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PolandWar] Polski prywatny serwer War Rock

mati232321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer online 24/7!!!!!!

Strona: http://polandwar.4vps.eu/

Strona do rejerstracji: http://polandwar.4vps.eu/register

Strona do pobrania: http://polandwar.4vps.eu/download

Fanpage: https://www.facebook.com/PolishPrivateServerWarrock

Kanał na YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCNtRb6icp4hnMgnDScfclvA

Zapraszam do gry. ;)

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O to nastał ten dzień w którym coś powstało!

Zaraz lecimy z graniem.

Tylko jakieś problemy widzę ze stroną nie chcą się włączyć?  :(

Dzięęęęki  :)

Opublikowano

O to nastał ten dzień w którym coś powstało!

Zaraz lecimy z graniem.

Tylko jakieś problemy widzę ze stroną nie chcą się włączyć?  :(

Dzięęęęki  :)

Stronka i serwer działają 24/7, czasami są drobne lagi, że stronka się ładuje dłużej ale to przejściowe lub możliwe jest też że w tym momencie trwają prace techniczne nad stroną lub serwerem. 

Opublikowano

Ten serwer dlugo nie postoi.

Grafiki z painta, gotowy template strony, pliki to gotowce. Czuje ze nic nie zalatacie/zalataliscie.

I nie utrzymacie tez tego serwera.

Wgl skad tu nagle 236 like na fb ...

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

@mati232321

Powodzenia. ;)

Ten serwer dlugo nie postoi.

Grafiki z painta, gotowy template strony, pliki to gotowce. Czuje ze nic nie zalatacie/zalataliscie.

I nie utrzymacie tez tego serwera.

Wgl skad tu nagle 236 like na fb ...

Wiecie, może ten serwer nie równa się z montaną, ale lepsze to niż wchodzenie co kilka dni na mpcforum, pytanie kiedy ruszy montana i odczytywanie wiadmości: "wkrótce...." albo w tym miesiącu nie..... Można się wkurzyć dość mocno :P

Opublikowano

Wiecie, może ten serwer nie równa się z montaną, ale lepsze to niż wchodzenie co kilka dni na mpcforum, pytanie kiedy ruszy montana i odczytywanie wiadmości: "wkrótce...." albo w tym miesiącu nie..... Można się wkurzyć dość mocno :P

@xr0lnikx

Wiesz, teoretycznie Montana mogłaby ruszyć w każdej chwili... Trzeba sobie jednak zadać jedno zasadnicze pytanie. Czy aby na pewno jest sens w uruchamianiu i udostępnieniu czegoś, co jest nieukończone? Miałeś już okazję poznać zarówno mnie jak i osoby, z którymi współpracuję przy realizacji wszelkich projektów związanych z tą grą. W związku z tym wiesz, iż jeżeli już coś robimy, staramy się to po prostu zrobić jak najlepiej. Nie ma co się oszukiwać. WRPSP, Montana i AlterWar, a dokładniej - mankej, kill1212 (h4rdc0der), ToXiiC (Anksel) oraz CodeDragon (Sleutel) - zapoczątkowali istnienie prywatnych serwerów i wyznaczyli górną poprzeczkę, której nikt do tej pory nie przekroczył. Wszystkie ogólnodostępne emulatory zostały zaprogramowane w oparciu o źródła, napisane przez wyżej wymienione przeze mnie osoby. Kogoś może to boleć, jednak taka jest prawda.

Opublikowano

Luzik wiem co masz na myśli, ale nie hejtuj od razu jakiegoś serwera. Ktoś zrobił przynajmniej może coś się po gra, a jakby nie było to znowu siedział bym na dupie i zastanawiał się co robić :D

Opublikowano

Luzik wiem co masz na myśli, ale nie hejtuj od razu jakiegoś serwera. Ktoś zrobił przynajmniej może coś się po gra, a jakby nie było to znowu siedział bym na dupie i zastanawiał się co robić :D

@xr0lnikx

Gdzie widzisz tutaj jakikolwiek hejt z mojej strony? Zazwyczaj to ja jestem atakowany (nie robię z siebie ofiary) ze względu na to, iż wyrażam swoją opinię, choć mam do tego prawo. Jaka by ona nie była, zawsze ktoś dopatrzy się w niej jakiegoś sarkazmu, tudzież przejawu pogardy i nienawiści (nie zaprzeczam jednak, że faktycznie mi się to zdarzało). :v

Swoją drogą. Istnienie tego serwera, choć wielu osobom mogłoby się tak wydawać, mi nie przeszkadza. Wręcz przeciwnie. Wzmacnia mnie to tylko w przekonaniu, iż są jeszcze osoby zainteresowane tą grą, co nadaje sens mojej działalności.

Opublikowano

No tutaj nie, ale w większości widzę tą nutkę.... Dobra nie ma co spamować. Lecz wiedz że wciąż czekam i co raz bardziej się irytuje :D 

Opublikowano

Mi się tam bardziej podoba 100% Polski Serwer a nie 90% administracji i graczy to turki albo niemcy , tu nie chodzi że prywatny serwer ma działać idealnie zero błędów itd.   Nie którym zależy na wspólnej grze, większość graczy polskich i żeby ten czas gry minął w bardzo miłej atmosferze.

Taka moja opinia..  :D

Opublikowano

Działa to jeszcze? jak tak to opłaca się wbijać? bo mam chęć na jakiegoś wr'ka xD

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Działa to jeszcze? jak tak to opłaca się wbijać? bo mam chęć na jakiegoś wr'ka xD

Działa i będzie działać :) Opłaca się bo to jedyny polski prywatny serwer z dobrą administracją i miłą atmosferą, zachęcam do zapraszania znajomych :)

Opublikowano

ckOmPz4.png

No ale.. powodzenia  :lenny:

No to mi się odechciało grać na tym serwie... XDD trzeba czekać na montanke :c

Opublikowano

ckOmPz4.png

I co z tego ? To bylo zapytanie do tego najnowszego serwera ;) Myslisz ze jak sie znasz na tych najnowszych pikach to myslisz ze tym zablysniesz?

Opublikowano

ckOmPz4.png

I co z tego ? To bylo zapytanie do tego najnowszego serwera ;) Myslisz ze jak sie znasz na tych najnowszych pikach to myslisz ze tym zablysniesz?

Jak dla mnie ten ss pokazuję że mało ogarniasz, a skoro mało ogarniasz to na serwie jest pełno bugów i szybko padnie :P no cóż, powodzenia... niestety nie zagram ;x

Opublikowano

@janko1994 troche mi cie żal nie wszedles nie sprawdziles tylko slychasz tego pana powyzej ...

No nie wiem, jest 0 online więc po co wbijać? na zombie które zapewne nie działają? :P

Opublikowano

Mi się tam bardziej podoba 100% Polski Serwer a nie 90% administracji i graczy to turki albo niemcy , tu nie chodzi że prywatny serwer ma działać idealnie zero błędów itd.   Nie którym zależy na wspólnej grze, większość graczy polskich i żeby ten czas gry minął w bardzo miłej atmosferze.

Taka moja opinia..   :D

@Tzyczu

Taki trochę nacjonalistyczny pogląd... Nie bardzo jestem w stanie zrozumieć, dlaczego przejawiasz niechęć wobec obcokrajowców (może nieznajomość języków obcych?). Nie należy mierzyć wszystkich ludzi jedną miarą i wyrabiać sobie zdania na ich temat, wyłącznie na podstawie zasłyszanych stereotypów.

Pierwszy raz spotykam się z osobą, której zdaniem występowanie błędów nie jest problemem. Trochę mnie to dziwi, lecz nie będę poddawał tej kwestii dyskusji. Każdy ma prawo do swojej opinii.

I co z tego ? To bylo zapytanie do tego najnowszego serwera  ;) Myslisz ze jak sie znasz na tych najnowszych pikach to myslisz ze tym zablysniesz?

@mati232321

Wstawiając ten fragment rozmowy pokazał, że projekt leży od strony technicznej. Co oznacza to dla przeciętnego gracza/użytkownika? Brak aktualizacji mających na celu wyeliminowanie błędów, brak rozwoju serwera gry, wątpliwe bezpieczeństwo danych powiązanych z kontem.

Nie ma większego znaczenia, czy było to zapytanie dot. emulatora P2P, czy też P2S, gdyż oba z nich zaprogramowane są w języku C#.

Ostatnia sprawa. Skinny (@IceCubeX, Ty trollu... %5E%5E.png) nie jest programistą i nie ma żadnej szerszej wiedzy w zakresie zadanych przez Ciebie pytań. Najzwyczajniej postanowił wykorzystać sytuację i się nieco zabawić.

@janko1994

Wykorzystują emulatory zmodyfikowane przez ElBiera. Komu jak komu, ale Tobie powinno to mówić po prostu wszystko. W końcu swego czasu z nim współpracowałeś (po dziś dzień, nie mogę zrozumieć dlaczego :v).

Opublikowano

@janko1994 troche mi cie żal nie wszedles nie sprawdziles tylko slychasz tego pana powyzej ...

A po co ma marnowac czas na serwer, gdzie nikt z administracji nie ma konkretnej wiedzy technicznej na jego temat.

Zreszta zdjecie od Skinniego wszystko wyjasnia.

Wgl dobry serwer 2/10. Moge sobie edytowac calego klienta gry w tym mapy xD Na dodatek lada dzien beda tam haxy. A wasza reklama u niemcow to beznadzieja ... (Tylko ich odstraszyliscie)

Przybywa wam graczy? Brawo macie z 20 osob. Na wiecej nie ma co liczyc.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Ważne żeby nie było lagów, crashów i haxów, mi jako odskocznia w oczekiwaniu na montane w zupełności starczy. Gra ktoś bo jak narazie jestem sam :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...