Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uważajcie na fałszywe paczki pluginów i tym podobne

Namє242

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli znacie się coś na javie wystarczy ściągnąć program "jd-gui" wrzucić do niego plugin i przejrzeć kod czy nie ma podejrzanych linijek kodu

Poradnik dobry dla "amatorów" serwerów

Opublikowano

Racja, z tymi paczkami to teraz powinniście uważać, ponieważ w tych czasach większość serwerów jest z paczek. + dla cb. 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

A ja jak zawsze dla odmiany żałuję, że powstają takie poradniki. W końcu spadłaby ilość gównianych EasyHC, które wyrastają jak grzyby po deszczu :)
Im mniej serwerów, gdzie właścicielowi nie chce się nawet pobrać pluginów z bukkita tym lepiej.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Też tak miałem :( bo był pewien skrypt na "Anty Reklame" i okazało się że w środku skryptu jest coś dziwnego wtedy jeszcze nie znałem się na skryptach wiec usunełem cały plik i nie zapamiętałem co tam było i bym ostrzegł innych :(.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Przydatny poradnik dla początkujących graczy, którzy chcą zacząć przygodę ze swoją "działalnością" ;)

Szukam osób, które chcą stworzyć ze mną serwer, więcej informacji na priv

Opublikowano

Spoko poradnik i inicjatywa, masz like.

Tylko skąd tyle serwerów od administracji z podstawówki, skoro takie przekręty są :p 

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja pobierałem z youtube i nic mi się nie stało, Już chyba ze 100 razy miałem taką paczkę na serwie i wszystko było wporzo. Ale dzięki za ostrzeżenie bo się przyda w przyszłości. 

Opublikowano

@ref

Ps. 

Ci którzy piszą że pobierają z yt i nic się nie dzieje jest do czasu ;) Niech u was gra po 40 osób i zobaczycie możecie mieć grief ;///

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to, że od czasu do czasu pobiorę sobie taką paczkę, sprawdzam jak się zachowuję i takie rzeczy. W prawie każdej był chociaż jeden backdoor. Przestałem pobierać z youtube ( polskiego ) i znalazłem fajną stronkę, żadnego backdoora. Jak widać tylko w Polsce jest moda na "JESTE HACKEREM #13337371".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...