Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najtrudniejsza Postac

LOLIkxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie z adc - Vayne. teraz jak dla mnie jest prosta ale dla kogoś kto ją dopiero zaczął grać, może byc trudna do ogarnięcia. Trzeba umieć kaitować, orb walkingować a tych dwóch rzeczy nie potrafi robić praktycznie każdy silver, brąz czy niski gold (oczywiscie osoby które do tych dywizji powinny należeć a nie "moje miejsce jest w diamencie ale mam silver 5") Po za vayne azir. nigdy nim nie wykręciłem stat na + xD

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie z adc - Vayne. teraz jak dla mnie jest prosta ale dla kogoś kto ją dopiero zaczął grać, może byc trudna do ogarnięcia. Trzeba umieć kaitować, orb walkingować a tych dwóch rzeczy nie potrafi robić praktycznie każdy silver, brąz czy niski gold (oczywiscie osoby które do tych dywizji powinny należeć a nie "moje miejsce jest w diamencie ale mam silver 5") Po za vayne azir. nigdy nim nie wykręciłem stat na + xD

Błagam, jak Vayne może być trudną postacią do opanowania ? Jeżeli jest dla Cb trudna do ogarnięcia, to spróbuj orb walkingować Dravenem z włączonym Q, już nawet bez orb walkingu ciężko jest atakować jednocześnie łapiąc topory. Vayne według mnie jest łatwym adc, ma prostą mechanikę i mobilność.

Opublikowano

Azir - Polega na auto atakowaniu z 2 róznych "range", nie mówiąc juz o "combo" czy "mobilnosci" tej postaci, zdecydowanie najtrudniejsza postać w lidze,

Lee sin - na poziomie gdzie ludzie nie oddają 10 kili w 10 minucie lee sinowi trzeba się natrudzić żeby cos tym ugrać

Opublikowano

Powiem tyle - ile osób tu się wypowie, poda w większości Azira. Jednak to zależy od Ciebie, kto będzie trudną postacią. Na ten przykład - moją piętą Achillesową była Fiora w sezonie 5, przed reworkiem. Wszyscy mówili, że to jest najprostsza postać. Robiłem 2/13 itp.
Obecnie ciężką dla mnie postacią na ten przykład (S6) jest Vayne. Ale i nie tylko. Jak wspominałem - dla każdej osoby, albo to będzie Azir, albo postać której mechaniki nie zna, jak na ten przykład na początku Aurelion Sol dla dużej miary osób.

Opublikowano

wtf ? co jest trudnego w kitowaniu ? to nie jest tak ze silver nie potrafi tego robic, tylko nie wiedza ze takie cos jest.

Opublikowano

TOP: Myślę, że to jest zależne od "mety", ale z takowych typowych top'ów i bardziej "grywalnych" Rumble jest jedyną postacią, którą zawsze robię 0/12 nie ogarniam to nie dla mnie postać, ale podoba mi się, na ten moment nie przypominam sobie innych, ale na pewno by się coś znalazło, o pamiętam irelia jest dosyć "trudną" postacią, bo jej mechanika troszeczke wymaga od gracza niż tylko qwer ;p

MID: Azir tutaj nie musimy się kłócić nawet o to... Azir wraz z lee sinem to dwie najtrudniejsze postacie mechanicznie i gameplay'owo, azir jest najtrudniejszą postacią na ten moment

JUNGLE: Lee Sin bardzo wymagająca postać

ADC: Vayne :)

SUPP: Thresh wymaga dobrej predykcji niesamowity peel'er dobry thresh wypeeluje lajtownie, biorę tutaj jego "trudność" pod takim względem, że słaby thresh ssie, a dobry jest trudny do "wymasterowania" i bardzo efektywny, to samo z azirem i lee sinem trzeba "grać" ;p

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Azir, Riven, Zed, Draven. Oczywiście możesz grać tymi postaciami tak że wygrywasz linie, kerujesz itd. jednakże żeby wykorzystać postać w taki sposób w jaki ludzie na lcsach robią to trzeba "inhuman reaction" :p A akurat wykorzystanie tych postaci jest cholernie trudne.

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

Azir, Riven, Zed, Draven. Oczywiście możesz grać tymi postaciami tak że wygrywasz linie, kerujesz itd. jednakże żeby wykorzystać postać w taki sposób w jaki ludzie na lcsach robią to trzeba "inhuman reaction" :p A akurat wykorzystanie tych postaci jest cholernie trudne.

Co do Riven to gadasz bzdury. Oni mało co ją wykorzystują, czasem kaleczą jak na pro playerów, zresztą postać nie nadaje się na gry teamowe. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...