Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najtrudniejsza Postac

LOLIkxD

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Azir jest całkiem trudny, ale to chyba każdy ma coś swojego. Zależy od psychiki i stylu gry.

Opublikowano

Najtrudniejszy mag : Azir

Najtrudniejszy assassin : Zed

Najtrudniejszy jungler : Lee Sin

Najtrudniejszy ADC : Draven

Opublikowano

azir ( trudno ogarnac tych wojownikow)

le blanc ( o ile combo jest w miare latwo wykonac i zabic pojedynczy cel to sama mechanika gry uzywajac powtarzania skili jest dosc trudna do opanowania

Zed ( balans na malej ilosci zycia , trzeba ogarniac gdzie stoja cienie)

Bard ( postac prosta jednak trudnosc polega na podejmowaniu decyzji, jesli zle uzyjemy ulti mozemy zmienic losy walki tak samo jego e )

u1lc.png
Opublikowano

Ogólnie to Azir jest dosyć trudny bynajmniej dla mnie ale częściej gram jg i myślę że Shaco(obecnie moj main) początki były trudne naprawdę sporo czasu mi zajęło pełne opanowanie champa.Shaco trzeba grać z głową bo każdy błąd nas sporo kosztuje a jest to champion który nie ma szans powrotu do gry jesli early spieprzy

Opublikowano

Każdy będzie miał inne zdanie.

Dla mnie najtrudniejszą postacią jest Riven - trzeba zagrać kilkadziesiąt gier, by ją chociaż trochę ogarniać, głównie za sprawą pomijania animacji oraz szybkości jest cancellowania. :)

Opublikowano

Ad to Zed

Apc to Azir/Viktor

Ad jungle to Lee sin

Ap jungle to Elise

Support to Janna/Thresh

Adc to Draven/Vayne

Ad top to Riven

Ap top to Rumble

Wysłane z mojego E2105 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Wedlug mnie azir nie jest taki trudny,zagralem 10 gier i dobrze mi idzie potrafie dobrze driftowac po mapie robic inseca trzymac pozycje w tf.Wedlug mnie najtrudniejszy jest zed jest chodzi o mozliwosci tej postaci, zeby wykorzystac potencjal w 100% i ogrywac ludzi tak, żeby nie wiedzieli co sie stało.

Opublikowano

Moje zdanie będzie podobne jak większości. Azir jest aktualnie najtrudniejszym championem w grze. Ma trudną do ogarnięcia mechanikę.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Ad to Zed

Apc to Azir/Viktor

Ad jungle to Lee sin

Ap jungle to Elise

Support to Janna/Thresh

Adc to Draven/Vayne

Ad top to Riven

Ap top to Rumble

Wysłane z mojego E2105 przy użyciu Tapatalka

Janna jest trudna? hahaha nie ośmieszaj się koleś.. Janna to najłatwiejszy support, prawie całą grę stoisz z tyłu i rzucasz "E" najczęściej adc..

Imo najtrudniejsza postać to zapewne Azir, ciężko ogarnąć jego mechanikę (przynajmniej mi xD)

Opublikowano

Wg mnie to będzie tak :

TOP - Riven ( chodzi o animation cancera, jest trudny, ale sama postać jest całkiem łatwa ) 

Jungle - Lee Sin

Mid - Azir bez zastanowienia, najtrudniejsza postać w grze, trudna mechanika.

ADC - Kalista / Draven, 2 champy wg mnie na takim samym poziomie trudności.
Support - Thresh.

Opublikowano

Nie ma najtrudniejszych postaci... Niektórzy ogarną np. pasywkę kalisty w 1 dzień a inni wcale.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...