Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CraftStrike

xN0MANDx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłem (3 dni) skrypt na CS + MC = CraftStrike

Skrypt polega na walku niebiescy vs czerwoni na bronie

Runda się zaczyna standardowo co 180 sekund i jest 20 przed startem czas na wybór drużyny jeżeli wcześniej odbyła się bitwa by się nie bugowały drużyny

Tabliczkę wyboru należy tworzyć tak:

1 Linijka: &9[CS]

2 Linijka: Blue

ORAZ

1 Linijka: &9[CS]

2 Linijka: Red

Link do filmu na youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=9rfTlFRT_vA

Uprawnienia:

Admin.CS - Dla Admina
Plus.CS - Dla Admina/Vipa (Start Areny Natychmiastowy)

KOD:

Wersja 1.2(została utracona wiec jest kopia 1.1.2): http://pastebin.pl/view/0f49351f

Nie wiem jak działa wersja 1.1.2 bo to było dawno a wersja 1.2 została usunięta tą wersje znalazłem z kopii zdjęć google z jego starszego życia nie powinna zbytnio się różnić najwyżej parę zmianek było i broni. Bronie łatwo się tworzy gdyby ktoś chciał dodać. Skryptu już nie będę ulepszał każdy niech se ulepsza w więcej bronii wystarczy skopiować kod gui i na dole broń stworzyć :) według podanych. Prościzna :D. Choć tera widzę mój komentarz i sklep był w 1.2 dopiero. :(

Skrypt porzucony ale przezemnie stworzony :x

Sieć Serwerów RPG E-Craft.PL

1.7-1.13

Opublikowano

Ale się napracowałeś :D

Gorąco polecam ten skrypt jako dodatek do np. serwera SkyBlock. Dzięki temu serwery będą urozmaicone.

Będę czekał na kolejne wersje. Odwaliłeś kawał dobrej roboty :D Masz ode mnie like za wkład pracy nad kodem.

// Edit

Możesz też kiedyś zrobić dodatek do tego skryptu na np. ulepszenia shotgunów czy odblokowywanie nowych broni.

:D  Let's start with MPCForum :D

30/50/69/100/150/200/250...

Opublikowano

­@Palladin NOOBIE! Umrzyj raku... 
@xN0MANDx Zgaduje, że to plagiat. To ja Sweey z XYZ :P Takie prace to robi Nawo xD Nie daje lajk ale opinie TAK..

-0/10 - ~PLAGIAT ~cvpi

Uważam, że poziom mojej inteligencji nie przekracza poziomu inteligencji przeciętnego człowieka.

Opublikowano

@JimForce

Dlaczego? Ten skrypt jest zbudowany dobrze i z pomysłem, ale nie nadaje się na osobny serwer. Mówię o tym że można zbudować arenę do walki na jakimś serwerze i aby to była alternatywa od np. Survivala czy SkyBlocka. I pomyśl nad tym co inni piszą a nie wyzywasz innych od razu od raków i noobów, bo ja w skryptach noobem nie jestem.

:D  Let's start with MPCForum :D

30/50/69/100/150/200/250...

Opublikowano

UPDATE 1.2

Dodano sklep i poprawiono wszystkie bugi

I 2 nowe komendy

#JimForce

Gdy matka cię urodziła to cię nazwała chyba plagiatem -.-

1.7-1.13

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dodano wersje kopii z zdjec google 1.1.2 (1.2 zostało utracone :() ale chociaż jest 1.1.2 a po nim był 1.2 więc nie powinno się różnić :)

1.7-1.13

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...