Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Kto dostał bana?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja też sie ciesze imo że sam bym sobie pograł na skryptach to teraz moze nawet na 20lvlach będzie sie dało grać, a nie co gre będe widział kate latającą po całej mapie i gosu . 

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Ogólnie trochę szkoda, że EB się skończyło trochę czasu na nim leciałem. Poważnie zastanawiam się nad GoS'em jak sądzicie, worth it?

Jak chociaż trochę zawiodłeś się na EB pod względem jakości skryptów, to lepiej nie odpalaj Gaming on Steroids. Będziesz płakać - czasem dosłownie. :P

Gratki wam  :D rito w końcu coś robią pożytecznego  :D

+1 dla rito, może teraz będzie się dało pograć bo coraz więcej skryptów było widać, a chociaż byś dobrze grał to i tak skrypty wygrają. Gratulacje dla wszystkich tu.

I tak wszyscy znajdą sobie zaraz drugie konto. Nic to nie zmieni. ;)

Dokładnie ja już sb znalazłem :D 6 gier pod rząd win xD Nie skończę z eb i c**j

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Więc AntiCheat od rito musi polegać na czymś innym niż "per tick" lub czymś jeszcze. Ja nie dostałem żadnego bana NIGDY, Używam l# odkąd był Małym kanałem na IRC leciałem na sion exploit BOTRK exploit Cassio i baseult3 dziś mamy rok 2016 a ja dalej konto mam bez skazy.

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

3 konta czyste

Zostaliscie wykryci po stronie serwera, na defaultowych ustawieniach EB orbwalkera nie ma szansy na bana, chyba ze lecicie ostro na ezevade, bo evadeic tez niewykrywalny.

Co masz na myśli mowiąc o default ustawieniach? Grasz na EB bez skryptów żadnych tylko sam Orbwalker? ^^

Opublikowano

+1 dla rito, może teraz będzie się dało pograć bo coraz więcej skryptów było widać, a chociaż byś dobrze grał to i tak skrypty wygrają. Gratulacje dla wszystkich tu.

A dzięki dzięki, jeszcze 8 kont do zbanowania także lajt :D

Opublikowano

3 konta czyste

Zostaliscie wykryci po stronie serwera, na defaultowych ustawieniach EB orbwalkera nie ma szansy na bana, chyba ze lecicie ostro na ezevade, bo evadeic tez niewykrywalny.

Co masz na myśli mowiąc o default ustawieniach? Grasz na EB bez skryptów żadnych tylko sam Orbwalker? %5E%5E.png

Mam na mysli to, iz domyslnie w eb masz zapisane ustawienia orbwalkera i najlepiej na nich jechac, najbezpieczniej, skoro tak latwo dajecie sie zlapac to cos musi byc na rzeczy.

eSwH2k3.png

Opublikowano

3 konta czyste

Co masz na myśli mowiąc o default ustawieniach? Grasz na EB bez skryptów żadnych tylko sam Orbwalker? %5E%5E.png

Mam na mysli to, iz domyslnie w eb masz zapisane ustawienia orbwalkera i najlepiej na nich jechac, najbezpieczniej, skoro tak latwo dajecie sie zlapac to cos musi byc na rzeczy.

Ja jechałem na standardowych, nie grałem na żadnym evade i bana dostałem. Kolega który grał praktycznie na tych samych ustawieniach nie dostał. Różnica jest taka, że on nie grał  nic przez ostatni tydzień, a ja rozegrałem dużo gierek. 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja jechałem na standardowych, nie grałem na żadnym evade i bana dostałem. Kolega który grał praktycznie na tych samych ustawieniach nie dostał. Różnica jest taka, że on nie grał  nic przez ostatni tydzień, a ja rozegrałem dużo gierek.

Ja jade na wlasnych z evade, gram czesto na dwoch kontach bez humanizerow i na zadnym z nich nie mam bana.

Podejrzewam ze zbanowali wszystkich na raz (lub wiekszosc) za reporty przed urfem, rok temu bylo podobnie.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Ja też sie ciesze imo że sam bym sobie pograł na skryptach to teraz moze nawet na 20lvlach będzie sie dało grać, a nie co gre będe widział kate latającą po całej mapie i gosu . 

Zakładam, że teraz po banach będzie więcej takich na low levelach. :v

Jako, iż pyta mnie trochę osób czy mam bana - nie, nie mam, bo nie gram na skryptach...

Opublikowano

@BrainOnly a grałeś na 6.8?

Tak, na obu kontach. Kto wie, moze jednak splyne przy kolejnej fali banow, choc watpie, ale wszystko moze sie zdarzyc.

A i niektorzy z innych platform takich jak L#, GoS, czy BoL, takze dostali permy, wiec to nie jest odosobniony przypadek.

Podejrzewam ze kolejna tak duza fala pojawi sie po urf'ie.

eSwH2k3.png

Opublikowano

bardzo dobrze wam tak śmiecie! niszczące grę! oby was wszystkich wyłapali i pobanowali bo jesteście nic nie warci! 

bardzo dobrze wam tak śmiecie! niszczące grę! oby was wszystkich wyłapali i pobanowali bo jesteście nic nie warci! 

876077742.png

mario_black.jpg

100x50_pegasus.jpg

sygna-1237.png

Opublikowano

To nieźle im teraz dogadałeś.

5391000229.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...