Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Kto dostał bana?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://i.imgur.com/i3E5uLP.png 

A chciałem sb pograć rano xD

No nic elobuddy się skończyło teraz bany będą cały czas pewnie xD

Ja dostałem bana po 4 miesiącach i nie wiem czy jechać na tym dalej czy nie xD

Ci co dostali bana - Gracie dalej na tym? Bo się zastanawiam xD

Edit: Zbanowali mi konto a jutro urf japierdoleeeeeeeeeeee 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Z tego co widać poszła ogromna fala banów na stronie Eb wszyscy płaczą że mają bana xD W sumie to powinni być tego świadomi :P

Opublikowano

3 konta czyste

Zostaliscie wykryci po stronie serwera, na defaultowych ustawieniach EB orbwalkera nie ma szansy na bana, chyba ze lecicie ostro na ezevade, bo evadeic tez niewykrywalny.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Humanizer & Randomizer, anty rito i te sprawy, posprawdzaj w http://elobuddydb.com/utility jakieś humanizery etc

Btw boys dzisiaj dobije 50 postów i w giełdzie robie ogłoszenie o sprzedaży kilku kont więc jak ktoś chce to poczeka i może ode mnie je nabyć :v

Opublikowano

Znalazłem jakieś moje stare konto 22 lvl xD i nie chciałbym zaraz wyrwać bana xD 

Bd grał na skryptach typu:

EvadeIC

Korean AIO do zeda

Mario Activator 

i teraz tak co zainstalować jeszcze? Nie wiem za bardzo co to te humanizery xddd

Prosił bym o pomoc tu lub na pw jakie skrypty dodać i jak ustawić all :D

Opublikowano

Ogólnie trochę szkoda, że EB się skończyło trochę czasu na nim leciałem. Poważnie zastanawiam się nad GoS'em jak sądzicie, worth it?

Opublikowano

+1 dla rito, może teraz będzie się dało pograć bo coraz więcej skryptów było widać, a chociaż byś dobrze grał to i tak skrypty wygrają. Gratulacje dla wszystkich tu.

Opublikowano

Ogólnie trochę szkoda, że EB się skończyło trochę czasu na nim leciałem. Poważnie zastanawiam się nad GoS'em jak sądzicie, worth it?

Jak chociaż trochę zawiodłeś się na EB pod względem jakości skryptów, to lepiej nie odpalaj Gaming on Steroids. Będziesz płakać - czasem dosłownie. :P

Gratki wam  :D rito w końcu coś robią pożytecznego  :D

+1 dla rito, może teraz będzie się dało pograć bo coraz więcej skryptów było widać, a chociaż byś dobrze grał to i tak skrypty wygrają. Gratulacje dla wszystkich tu.

I tak wszyscy znajdą sobie zaraz drugie konto. Nic to nie zmieni. ;)

Opublikowano

Jak chociaż trochę zawiodłeś się na EB pod względem jakości skryptów, to lepiej nie odpalaj Gaming on Steroids. Będziesz płakać - czasem dosłownie. :P

Gratki wam  :D rito w końcu coś robią pożytecznego  :D

I tak wszyscy znajdą sobie zaraz drugie konto. Nic to nie zmieni. ;)

Ale jednak pokazuje to ze coś z tym robią i jest szansa ze kilku ludzi z tychz banowanych wiecej juz nie bedzie cisnelo na skryptach :P (proste, kilku cheaterow mniej)

Gratki wam :D rito w końcu coś robią pożytecznego :D

Siedz dalej w brązie lmao

Wole siedziec w brazie niz byc takim "challengerem" jak ty, a pozniej wylewac zale na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...