Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

acuna8506

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o usunięcie prezentacji. Nie masz pozwolenia na wykorzystywanie tego PSD, ponieważ za nie nie płaciłeś.

To niby skąd ją wziął? Wyczarował sobie? Albo musiał gdzieś znaleźć, czyli została udostępniona publicznie, lub musiał kiedyś kupić i po prostu znowu jej używa. Tak czy siak, może spokojnie z niej korzystać :) Twoje słowa mnie rozbawiają xD

link do downloadu psd : xyz

bez skanu bo po c**j skan psd.

Nie macie ciekawsze tematy do rozmów ?

Jak widać kolega podał link do jakiegoś pliku, nie wiem co to jest bo nie wchodzę w takie rzeczy.

Skąd wiecie, że nie odkupiłem tej prezentacji ? 

Tylko zaczynacie mówić, że prezentacja została ukradziona itd.

Nawet jeśli podałeś link do tej prezentacji to znaczy, że ona znajduje się w necie i nie ma informacji o braku możliwości wykorzystania.

Więc też pomyśl o tym co piszesz.

Dla informacji Twojej prezentacja została nabyta w legalny sposób. Widzę, że każdy tylko próbuje pod kimś dołki kopać, bo w inny sposób nie jest w stanie komuś serwera zniszczyć.

Co do linku to zgodnie z regulaminem każdy plik powinien mieć skan bez względu na to co jest w tym pliku ;) 

Poza tym nawet Cię człowieku nie znam, a nie jesteś nawet autorem tej prezentacji, więc o co Ci chodzi ?

Lepiej się przyznaj, że Ci się podoba i chciałeś ją wykorzystać.

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę o usunięcie prezentacji. Nie masz pozwolenia na wykorzystywanie tego PSD, ponieważ za nie nie płaciłeś.

To niby skąd ją wziął? Wyczarował sobie? Albo musiał gdzieś znaleźć, czyli została udostępniona publicznie, lub musiał kiedyś kupić i po prostu znowu jej używa. Tak czy siak, może spokojnie z niej korzystać :) Twoje słowa mnie rozbawiają xD

link do downloadu psd : http://www66.zippyshare.com/v/31My7Hd9/file.html

bez skanu bo po c**j skan psd.

Dzięki :) Też chętnie z niej w przyszłości skorzystam :D No to widzisz, czyli może normalnie z niej korzystać każdy :D

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Serwer już startuje x razy.

Dozwolony jest tylko jeden rework.

Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...