Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

acuna8506

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jestem konkurencją ale widzialem wiele podobnych zapowiedzi 

Tak to prawda, bo udostępnili pliki serwerowe na MPC forum by ludzie mogli się pobawić na takim serwerze u siebie, lub się pouczyli, ale nie pozwolili korzystać z tych plików do tworzenia serwerów, więc zrobili w nich zabezpieczenia dzięki czemu jak ktoś wystartował na tych plikach to ta administracja (netmetina) mogła się tam ,,pobawić" xD Ale ludzie się nie słuchali, nie wierzyli i stawiali swoje serwery na tych plikach, ale serwery się nie utrzymały i dlatego widziałeś podobne zapowiedzi, albo i niemal identyczne :) Dużo osób próbowało, ale żadnemu się nie udało. A tutaj masz serwer, gdzie nikt go nie zepsuje, pliki są ich, więc będzie o wiele lepiej :) Graczy pewnie będzie jak ostatnim razem około 1,5k, a może i więcej, więc myślę, że warto zajrzeć :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie jestem konkurencją ale widzialem wiele podobnych zapowiedzi 

Tak to prawda, bo udostępnili pliki serwerowe na MPC forum by ludzie mogli się pobawić na takim serwerze u siebie, lub się pouczyli, ale nie pozwolili korzystać z tych plików do tworzenia serwerów, więc zrobili w nich zabezpieczenia dzięki czemu jak ktoś wystartował na tych plikach to ta administracja (netmetina) mogła się tam ,,pobawić" xD Ale ludzie się nie słuchali, nie wierzyli i stawiali swoje serwery na tych plikach, ale serwery się nie utrzymały i dlatego widziałeś podobne zapowiedzi, albo i niemal identyczne :) Dużo osób próbowało, ale żadnemu się nie udało. A tutaj masz serwer, gdzie nikt go nie zepsuje, pliki są ich, więc będzie o wiele lepiej :) Graczy pewnie będzie jak ostatnim razem około 1,5k, a może i więcej, więc myślę, że warto zajrzeć :)

Głupota jest udostępnić komuś pliki serwerowe. Na necie pełno jest czystych plików do zabawy. A takie teraz narzekanie, że wykorzystali wasze pliki jest nudne, bo sami udostępniliście pliki, a zastrzeganie sobie czegoś w internecie jest nic nie warte.

Co do serwera to tylko kopiuj wklej, pamiętam jak skończyłem na 90 chyba lev bo jak widziałem, że musiał ubić z 200 metinów tylko po to by zrobić pierwsze eq to sobie darowałem gre tutaj. Żadnej zabawy w tym nie widzę, ale powodzenia :)

Opublikowano

Moim Neutralnym wyrokiem stwierdzam, że wasz podstawowy błąd w tym momencie to robienie takiego samego serwera jak miliard innych, no wiem przecież, wy udostępniliście pliki ale to jest nasza wina? My gracze chcemy grać na czymś co się wyróżnia na tle innych, Ja jako gracz chce jakoś zapamiętać określony serwer, zapamiętać jakiś smaczek itp. A wchodząc na waszego serwa mimo, iż nienawidzę easy serwerów, czułbym się jakbym miał de ja vi. Nie mogę powiedzieć, że nie polecam bo jakaś praca została włożona ale po prostu rzygam, rzygam tą samą zawartością. Jeżeli wasz serwer NetMetin jest głównym projektem to możecie jakoś ukazać innym graczom co Wy potraficie, pliki były udostępnione to jest ok ale możecie pokazać, że stać was na więcej a gdy patrze na prezentację mówię sobie, że już to widziałem x razy. Mógłbym spokojnie nagrać o tym materiał i wydaje mi się, że 90 % widzów powiedziałoby to samo. Widzę po komentarzach u mnie w grupie jaką macie opinie. Więc jeśli się nie poprawicie to Marny wasz Los. Pozdrawiam Lovise. Mimo, iż jej kanału nie lubię ale dziewczyna jest ok.

Mówię jak jest, zawsze.

Opublikowano

odgrzewany kotlet może i coś tam jest zrobione i poprawione.

Jednak nie zmienia to faktu ze znów to samo. To juz było x razy.

Dzięki,siema,nara,pa.

Opublikowano

Niestety tworzą to osoby które nie idą z duchem czasu, zatrzymali się na plikach stworzonych w 2013 roku. Stworzonych oraz publikowanych na MPC przez moją osobę :P ( ta skromność :D ) Rozgrywka zawsze jest ciekawa bo ktoś nad tym trochę czasu posiedział ale czy jest sens ? kto grał ten sam sobie najlepiej na to odpowie. ale to już było pod nazwami:

-- moje serwery

Morty***.pl (3 odsłony)

s2.Mortyr***.pl (1 odsłona)

netmetin.pl (2 odsłony)

----- tu już nie moje 

netmetin2.pl (1 czy druga odsłona)

było publikowane również reinor.pl przez majchera ;)

niemniej jednak jest to 8 lub 9 start serwera na tych plikach nie liczę innych serwerów o których nie mam pojęcia bo nie patrzę nawet na to co się dzieje ;P 

ale Powodzenia

Opublikowano

Mówcie co chcecie, ja powiedziałem swoje.

Wiele osób pisało o ponowne reaktywowanie NetMetina, więc poprawiliśmy na nim błędy i dołożyliśmy kilka dodatkowych rzeczy.

Tak by nie psuć klimatu z 1 części.

Możecie pisać, że to kotlet i sobie hejtować mnie to nawet nie rusza. (tylko mi prezkę podbija).

Serwer stworzony jest 4 fun i z myślą o zabawie dla graczy.

Nie podoba się trudno :) Każdy ma swoje zdanie dlatego nie chcę i będę komentował Waszych docinek :)

Opublikowano

Grałem na poprzedniej odsłonie. Serwer nie przypadł mi do gustu. 
Zresztą startujecie wtedy co inne lepsze serwery. 

Polecam tylko ze względu na Lovisę. 

Dziękuję za miłe słowa skierowane w moją stronę,

miło by było jednak i ciebie tam zobaczyć.

Pozdrawiam :)

Co do serwera to serwer naprawdę jest godny uwagi, choćby ze względu na stabilność, oraz zgraną jak i wyrozumiałą administrację. Wszyscy krytykujecie serwer na którym grając zachwalaliście go słowami: „To najlepszy serwer na którym grałem/łam” - bardzo wam się podobał. Wręcz zachwycaliście się nim, skąd taka nagła zmiana? Chyba poprzez potyczki jakie dany serwer przechodził, ale mimo tego ponownie wstawał na nogi i jakoś do tej pory istnieje – pomimo podkładania kłody przez innych, serwer zawsze powstawał ponownie z myślą o was . Gdyż to wy o to prosiliście aby zrobić wszystko żeby serwer nie został zamknięty. Doskonale pamiętam te słowa które kierowaliście do mnie wielokrotnie poprzez rozmowy na ts. To dla was się poświęcaliśmy na waszą prośbę wszystko robiliśmy, to wy pisaliście słowa otuchy proszące Majch3ra aby się nie poddawał, „ żeby walczył o serwer do końca, mówiąc,że go wspieracie i jesteście razem z nim – czyż nie?

Osoby które znają daną sytuację doskonale wiedzą o czym piszę, dlatego też jestem w szoku czytając wasze wypowiedzi pełne zawiści. Po za tym serwer pod nową odsłoną powstał ponownie o tej samej nazwie na waszą prośbę, gdyż sami stwierdziliście iż jest to serwer godny uwagi.

W końcu to jest wasz wybór czy zechcecie zawitać na dany serwer czy też nie, -  nikt was do niczego nie  zmusza, zrobicie jak uważacie. Ja tylko o jedno proszę - ( po prostu bądźcie szczerzy, oraz sobą) a nie zmieniacie się w kamelona, co chwileczkę mówiąc coś innego.

W odpowiedzi na mój post proszę nie piszcie czasem, że piszę tak bo mam coś z tego czy też byłam administratorką, gdyż było by to nie prawdą, pomagałam będąc w administracji bezinteresownie nie czerpiąc z tego żadnych korzyści.

SERWER GODNY UWAGI I JAK NAJBARDZIEJ POLECAM - WALCZYŁAM O TEN SERWER NIE RAZ, GDYŻ WIEM, ŻE NAPRAWDĘ WARTO - gdyż otwierając go ponownie zrobiliśmy to tylko i wyłącznie na prośbę wspaniałych osób, które udało nam się poznać właśnie na tym serwerze.

Serdecznie Pozdrawiam :)

2l9ia0h.jpg

MÓJ KANAŁ: Nikola4207

Opublikowano

@acuna8506

Skąd macie grafikę? Bo mam identyczną na pc :s

http://screenshot.sh/mKNnNQArYs4SR
http://screenshot.sh/mFslEVC87Cv71

Powodzenia to tak ogólnie powiem..
a stopkę widzisz ułomie? tą stronę ma kilka osób więc nie masz się czym szczycić, tym bardziej że nie masz do tego praw

serwer jak serwer, neutralny jestem, mogliście chociaż 3d zmienić

Jak Ci poszły testy gimnazjalne? :v

Rozjebaleś xdd

Co to tematu

Serwer dobrze sie zapowiada lecz nie wbiję ale powodzeni.

Opublikowano
Ja nie zagram, bo już mam innego faworyta, ale mogę polecić jak najbardziej, bo serwer na pewno będzie stabilny ;)

Powodzenia i udanego startu życzę!

Opublikowano

Wiele słyszałem o NetMetin i pamiętam jak był w czołowej topce, mimo, że nie grałem na tym serwerze. Jeśli pozwoli mi czas to na pewno odwiedzę Was i pociskam :)

Powodzenia w rozwoju i aby Was nie przerosły hejterowców, którym c**j w dupie chlupie ;d

Opublikowano

­Czy będzie jakaś seria let's play u wiekszych youtuberów typu R3specT, ZabQ no nie wiem chodzi mi o tych większych, czy reklama oprze się tylko na gameplayu i później totalnie nic. Jak wiecie teraz bez reklamy nie da się zatrzymać na dłużej, dużej ilości graczy ;>

Opublikowano

Proszę o usunięcie prezentacji. Nie masz pozwolenia na wykorzystywanie tego PSD, ponieważ za nie nie płaciłeś.

To niby skąd ją wziął? Wyczarował sobie? Albo musiał gdzieś znaleźć, czyli została udostępniona publicznie, lub musiał kiedyś kupić i po prostu znowu jej używa. Tak czy siak, może spokojnie z niej korzystać :) Twoje słowa mnie rozbawiają xD

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Proszę o usunięcie prezentacji. Nie masz pozwolenia na wykorzystywanie tego PSD, ponieważ za nie nie płaciłeś.

To niby skąd ją wziął? Wyczarował sobie? Albo musiał gdzieś znaleźć, czyli została udostępniona publicznie, lub musiał kiedyś kupić i po prostu znowu jej używa. Tak czy siak, może spokojnie z niej korzystać :) Twoje słowa mnie rozbawiają xD

link do downloadu psd : zwa

bez skanu bo po c**j skan psd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...