Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

acuna8506

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Można mówić to i owo ale jedno jest pewne, grało się z*********e na 1 części a NM2 jest na sterydach więc nie mogę się doczekać startu!

~Czy dziś w nocy będzie ciemno? :s

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Serwer wygląda fajnie, ale grafika mi się bardzo nie podoba. Czekam na inny projekt, ale życzę powodzenia. W tym okresie się wam przyda! 

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Ja to nie wiem, Wy szacunku do siebie nie macie? Tym bardziej do ludzi? Kolejny raz to samo gówno troche zmodyfikowane? Nawet Wam sie prezentacji w niektórych miejscach nowej robic nie chciało i powklejaliście ramki ze starej xD Nawet mi Was nie żal 

Opublikowano

Czekam na cebule, która przyjdzie narzekać,że za dużo wszystkiego.

Serwer wydaje się spoko, lecz lvl mnie przeraził. Życzę powodzenia ;)

Opublikowano

Ja to nie wiem, Wy szacunku do siebie nie macie? Tym bardziej do ludzi? Kolejny raz to samo gówno troche zmodyfikowane? Nawet Wam sie prezentacji w niektórych miejscach nowej robic nie chciało i powklejaliście ramki ze starej xD Nawet mi Was nie żal 

Chyba zbrakło troszkę plnów i projekt na szybko :)

Opublikowano

10.png

To na samym dole mnie rozjebało na łopatki ..  xD  xD

Nie polecam bo padnie.

Opublikowano

Wszystkim hejterom dziękuję za podbijanie prezentacji.

A co do tematów, która to odsłona, to odpowiedź jest bardzo prosta.

To jest 2 oficjalna odsłona, a to, że inny "technicy" wykorzystywali efekty graficzne od NetMetin to nie można tego traktować jako odsłony tego serwera.

Krótka piłka. Nikogo nie zmuszamy do gry, gdyż w przeciwieństwie do pozostałych serwerów My stawiamy na dobrą zabawę na serwerze, a nie jak wszyscy na liczenie hajsu.

1 odsłona NetMetina wciąż funkcjonuje, więc nie rozumiem Waszego "bólu dupy" o to, że ktoś startuje z serwerem.

Powinniście się zając własnymi serwerami, a nie zajmować się hejtowaniem innym...

No tak bym zapomniał hejtowanie idzie Wam lepiej niż stawianie serwerów bez bugów ;)

Opublikowano

Grałem na poprzedniej odsłonie. Serwer nie przypadł mi do gustu. 
Zresztą startujecie wtedy co inne lepsze serwery. 

Polecam tylko ze względu na Lovisę. 

Opublikowano

No no, tyle czekania i jest! Na pewno wbiję na serwer, będzie świetna zabawa! Powodzenia i czekamy do piątku (następnego :() :D

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Do tego co napisal 'acuna8506' Nawet nie bd tego komentował :D 

Ile mozna LoL ktory to juz start>? 9 10 ?  dziwi mnie tylko ze mpc nic nie robi z takimi oszustami 

Odradzam grania na tym czymś 

acuna8506

Opublikowano

@acuna8506

Skąd macie grafikę? Bo mam identyczną na pc :s

http://screenshot.sh/mKNnNQArYs4SR
http://screenshot.sh/mFslEVC87Cv71

Powodzenia to tak ogólnie powiem..

a stopkę widzisz ułomie? tą stronę ma kilka osób więc nie masz się czym szczycić, tym bardziej że nie masz do tego praw

serwer jak serwer, neutralny jestem, mogliście chociaż 3d zmienić

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Ile mozna LoL ktory to juz start>? 9 10 ?  dziwi mnie tylko ze mpc nic nie robi z takimi oszustami 

acuna8506

Jak już jest to 3 start, ale można powiedzieć śmiało, że tak jakby 2 :) w końcu NetMetin2. Nie wiem skąd wziąłeś 9 startów ... Widzę konkurencja nie śpi :) Ale mogłeś coś bardziej oryginalnego wymyślić niż super dużo startów.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

acuna8506

Jak już jest to 3 start, ale można powiedzieć śmiało, że tak jakby 2 :) w końcu NetMetin2. Nie wiem skąd wziąłeś 9 startów ... Widzę konkurencja nie śpi :) Ale mogłeś coś bardziej oryginalnego wymyślić niż super dużo startów.

Nie jestem konkurencją ale widzialem wiele podobnych zapowiedzi 

Opublikowano

@acuna8506

Skąd macie grafikę? Bo mam identyczną na pc :s

http://screenshot.sh/mKNnNQArYs4SR
http://screenshot.sh/mFslEVC87Cv71

Powodzenia to tak ogólnie powiem..

a stopkę widzisz ułomie? tą stronę ma kilka osób więc nie masz się czym szczycić, tym bardziej że nie masz do tego praw

serwer jak serwer, neutralny jestem, mogliście chociaż 3d zmienić

Jak Ci poszły testy gimnazjalne? :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...