Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na jakim serwerze grasz ?

Moje projekty

www.Turos.Net [100%] - Gra przeglądarkowa o tematyce strategiczno-ekonomicznej z elementami RPG. Wcielamy się w wodza jednego z trzech nacji i próbujemy podbić krainę gry.

2 projekt (brak nazwy) [60%] - Gra przeglądarkowa o tematyce RPG i real life. Wcielamy się w mieszkańca fantastycznej wyspy i próbujemy przetrwać wraz z resztą istnień.

http://turos.net/sygnatura.php?id=94

Opublikowano

O godzinie 9,13,17,21(czas letni) sa chaos areny (godzine przed warami). Najbardziej sie oplaca isc na 6 server (tam najwiecej ludzi na Marsie) Wiec jest taka tabliczka po prawej w Bloody Icle i tam wlasnie o tej godzinie otwiera sie chaos arena (musisz miec w inventory miracle key(czyli zapke do ca)na 30-60lvl, 1lvl keya)i wbijasz jak najszybciej.

http://gamecenter.pl/forum/index.php?showtopic=257431

Po angielsku ale raczje zrozumiesz.....

Ogolnie chodz na chaos areny ale widzisz ze sa one tylko co 4 godziny...

Chodz na dungi od 35lvl (wlid,wrs i weody)(zapke kup w ah w BI, albo lootnij z potworow) tam szbko wbijesz lvl ja od 35 do 65 w dzien a pozniej na lidzie i rsie leci jak strzala

Opublikowano

Sa to itemy z questow, chodz w nich dopuki ci cos lepszego nie dropnie w wlidzie,wrs i weod

Sorry ale nei znam sie na wizie wiec nie bede ci mowil jaki set robic ale z tego co wiem pol na pol (troche critical i amp)

Opublikowano

No wiesz. Na Chaos Arena często się deda. Trzymaj się blisko ludzi i nawalaj wszystko co się zbliża do ciebie.

Używaj Aury ;) Combo też jest wskazane, ale na tym lvl jeszcze chyba nie możesz łączyć obu naraz ;)

Z tego co widzę w skillach to nie masz buffów. (No chyba, że na innej karcie) Więc polecam zakupić ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...