Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BeStrongMu | Exp->x2016| Drop->x70 |Start 23.04.2016 godz.18.00

Piter24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rzecz jasna gracze wybiorą, jednak gdyby serwer startował później niż chaosmu, to Ci niezadowoleni z gry na Chaos Mu przyjda na otwarcie Twojego servera, a tak to prawdopodobne że tego już nie zrobią z uwagi na to iż ranking ruszył. Ta część graczy którzy i tak nie lubi takich ustawień to nie przyjdzie i tak, więc jeśli wystartuje dzień później nikomu się nic nie stanie, a możliwe że zyskasz dużo większą liczbe graczy.

Dlaczego większość z was patrzy na ranking.Teraz chyba gra za dużo gimbazy i skacza z serwa na serwer gdy juz nie sa w czołówce graczy. Ja gram dla zabawy i czekam na otwarcie tego serwera wkońcu Polski serwer z odpowiadającymi dla mnie ustawieniami.Pzdr :)

Opublikowano

Większość graczy patrzy na ranking ponieważ ranking jest wyznacznikiem rywalizacji, wielu ludzi gra w gry online ze względu na własnie ten wątek. Chcą być najlepsi, wszystko to jest uwarunkowane tym iż jesteśmy drapieżnikami i wypełniamy nasz archetyp najlepszego samca, a ranking jest wyznacznikiem tego kto jest najlepszy.  Mam wrażenie że uczniowie gimnazjum nie grają aż tak często w MU jak było to 5/10 lat temu kiedy ta gra przeżywała swoje miodowe lata. Grasz dla zabawy ? Fantastycznie, życzę Ci jak najdłuższej liczby przegranych godzin jeśli taka gra daje Ci satysfakcje. 

Opublikowano

Odczekaj z 5-10 min i powinieneś wejść  :)

pare osób online i nawet nowemu graczowi na spota wejsc nie dadzą . Nie ma co więcej pisać 

Jak jakieś noby zbijają na arenie można expic Atlans 2/3 lt7 Kanturu Runis 1/2 Icarus , Tarkan 2 innych map jeszcze nie zwiedzałem :D

A potem sklepać im dupe  :lenny:

Opublikowano

chciałem pobrać klienta ale oba linki wygasły :( można upnąć na inny hosting na np mega ? :)

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...