Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] LetticaMT2

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nstepna pandora aka kotlet? rly?

Nie zeby cos ale "te czasy" nie wroca :D

Opublikowano

Ciekaw jestem ile jeszcze zobaczymy serwerów "Robionych na wzór pandory" Ja wiem, że Pandora do końca trzymała graczy, ale ludzie pojmijcie, że wam się to nie uda.

Wszystkie  B)

Kolejny syf aka ''oldschool pandora'' ciekawy jestem kiedy ludzie przestaną próbować się na tym wybijać xD.

A czy gdzies probuje sie wybic? 

Nstepna pandora aka kotlet? rly?

Nie zeby cos ale "te czasy" nie wroca :D

Ale moze wrocic klimat :)

@top

Wieczorem rozpoczna sie zapisy na bete i ruszy powoli reklama  :D

ban.gif

Opublikowano

znów klasy 6/7 japierdole zacofanie.

Bez tego może i bym pograł lecz te 6/7 przekreślają całkowicie projekt w mojej ocenie.

szkoda.

Opublikowano

Bez tego może i bym pograł lecz te 6/7 przekreślają całkowicie projekt w mojej ocenie.

szkoda.

6/7 nie jest zly gdy na serwerze nie jest rozwalony balans postaci 

ban.gif

Opublikowano

szkoda.

nic to zobaczymy jak to wyjdzie po starcie.

Znam już twoje projekty od lomaxa [HA]Deco ;p i grało sie spoko także obczaje tylko ze względu na to ze mam o tobie dobre zdanie.

Chociaż raz popełniłeś błąd na lomaxie nie wiem czy pamietasz ale było wejscie na twoje konto GM w grze a wpadłem tylko na tym ze pokazałem komus itemy których nie da sie zdobyc normalnie xD

Ehh stare czasy lomaxa.

@niżej

był by serwerem odchodzącym od schematu lecz nadal wzorowany.

Opublikowano

szkoda.

Jest to serwer wzorowany w większości na pandorze, więc czym byłby ten serwer bez 6/7 ?

­

Opublikowano

szkoda.

nic to zobaczymy jak to wyjdzie po starcie.

Znam już twoje projekty od lomaxa [HA]Deco ;p i grało sie spoko także obczaje tylko ze względu na to ze mam o tobie dobre zdanie.

Chociaż raz popełniłeś błąd na lomaxie nie wiem czy pamietasz ale było wejscie na twoje konto GM w grze a wpadłem tylko na tym ze pokazałem komus itemy których nie da sie zdobyc normalnie xD

Ehh stare czasy lomaxa.

@niżej

był by serwerem odchodzącym od schematu lecz nadal wzorowany.

Miałem kilka projektów, ostatnie padły (3) ale na zadnym nie było dzikich akcji jak na większości teraźniejszych serwerów, co do wejścia tak wiem to było przez zostawione passy na patcherze do mojego konta ale człowiek uczy się na błędach. Niektórzy już maja ból dupy oto ze ktoś może im pozamiatać ludzi z serwera

PTWuB4.png

Ale cóż to tylko pokazuje głupotę i niedojrzałość takiej administracji na serwerze  dekadora :)

##

Chętni do testowania serwera niech zgłaszają się na naszym FanPage poprzez wysłanie wiadomości prywatnej i w nocy otrzymają klienta wraz z instrukcjami. Uczestnictwo w beta testach będzie wynagradzane niewielką ilością Smoczych monet

ban.gif

Opublikowano

hahaha Nie prosze tylko nie ten Pseudo Techik na wszystkich twoich serwerach było pełno bugów czy to bug na yangi/bug na itemy/bug na sklepy Jak sie nie znam na czymś to sie tego nie robi.

Odradzam grania na tym serwerze nieudolny technik.

Opublikowano

hahaha Nie prosze tylko nie ten Pseudo Techik na wszystkich twoich serwerach było pełno bugów czy to bug na yangi/bug na itemy/bug na sklepy Jak sie nie znam na czymś to sie tego nie robi.

"Wszystkich" czyli jakich? Siedze w tym dlugi czas i na kazdym serwerze sa bugi ale nie bedziesz mnie porownywac do ludzi pokroju dekadora :) Ale wracaj na swoje prawdziwe konto miec dalej bol dupy

ban.gif

Opublikowano

"Wszystkich" czyli jakich? Siedze w tym dlugi czas i na kazdym serwerze sa bugi ale nie bedziesz mnie porownywac do ludzi pokroju dekadora :) Ale wracaj na swoje prawdziwe konto miec dalej bol dupy

wszystkie które posiadałeś :D zawierały bugi mysle ze po prostu lecisz na gotowcach inaczej takich problemów bys nie mial 

A i przypominam ci serwera Rabbita :D popisałeś sie tam nawet logów nie umialeś spradzić 

Opublikowano

wszystkie które posiadałeś :D zawierały bugi mysle ze po prostu lecisz na gotowcach inaczej takich problemów bys nie mial 

Wypisz je bo od 2013 roku byly 3, wczesniej bylo tez kilka moze 4 lacznie z lomaxem  i z aktualnym co prowadze od dzis:) Gdybym lecial na gotowcach to wszystko wygladalo by inaczej to nie kupowali by odemnie ludzie niektorzych rzeczy  B)

"Wszystkich" czyli jakich? Siedze w tym dlugi czas i na kazdym serwerze sa bugi ale nie bedziesz mnie porownywac do ludzi pokroju dekadora  :) Ale wracaj na swoje prawdziwe konto miec dalej bol dupy

wszystkie które posiadałeś  :D zawierały bugi mysle ze po prostu lecisz na gotowcach inaczej takich problemów bys nie mial 

A i przypominam ci serwera Rabbita  :D popisałeś sie tam nawet logów nie umialeś spradzić 

Jakich logow niby? I to nie byl jego serwer tylko nasz

ban.gif

Opublikowano

Jak najbardziej polecam z względu na administrację czyli deco ^^ Skoro jego serwery są pod hajs to czemu na starym Pro nie było wgl IS a teraz można dropić itemy z IS w grze? Wszystkie bugi, które były mu zgłaszane były naprawiane i ciągle się interesował serwerem czasami nawet pisał do poszczególnych osób czy coś źle działa itd. także jego zainteresowanie swoimi serwerami jest duże. Pro to chyba jeden z nielicznych serwerów, które stoją od pierwszych polskich prywatnych serwerów Metin2. Lepiej by deco postawił stabilny serwer byle jaki niż ktoś mega super serwer z nowościami i zamknął go po miesiącu. Oczywiście deco jest dobrym technikiem ;)

KJJKCi3.jpg

Zyrion.Pl - Serwer Easy / Medium!

Forum <-- Kliknij aby przejść

Uczeń
Opublikowano

Szczerze to na Pandorze mało grałem dlatego bardziej przypomina mi DragonMT2 i myślę, że będę grać ale tylko do momentu kiedy MPC wystartuje ze swoim projektem.

Opublikowano

Jak najbardziej polecam z względu na administrację czyli deco ^^ Skoro jego serwery są pod hajs to czemu na starym Pro nie było wgl IS a teraz można dropić itemy z IS w grze? Wszystkie bugi, które były mu zgłaszane były naprawiane i ciągle się interesował serwerem czasami nawet pisał do poszczególnych osób czy coś źle działa itd. także jego zainteresowanie swoimi serwerami jest duże. Pro to chyba jeden z nielicznych serwerów, które stoją od pierwszych polskich prywatnych serwerów Metin2. Lepiej by deco postawił stabilny serwer byle jaki niż ktoś mega super serwer z nowościami i zamknął go po miesiącu. Oczywiście deco jest dobrym technikiem ;)

a na starym ProMT2 rejestracja nie kosztowała 2,50 za SMS przypadkiem? No właśnie :). Mówie o serwerze sprzed bardzo dawna.;) 

Opublikowano

a na starym ProMT2 rejestracja nie kosztowała 2,50 za SMS przypadkiem? No właśnie :). Mówie o serwerze sprzed bardzo dawna. ;)

Rejestracja platna byla w 2010/11 roku wiec moze otworz oczy i zobacz na kalendarz. Skoro twierdzisz ze moje serwery ( a mam ich tyle ze ci palcy braknie) sa pod IS to inne serwery syfiaste ktore powstaja i padaja po miesiacu bo admini juz sporo zarobili sa pod co? Dla ludzi? Robione z pasji?

@top

Start godzina 18:00, za godzine dorzuce tu klienta i wlacze rejestracje. Wczoraj nie moglem napisac ani wrzucic klienta bo prawie caly dzien nie bylo u nas pradu, a pozniej internetu.

########

Rejestracja juz dziala!
http://letticamt2.pl/rejestracja

Linki do pobrania znajdują się tutaj

http://letticamt2.pl/pobierz

ban.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...