Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] LetticaMT2

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

MACIE POWIĘKSZONY EKWPIUNEK? O SKURWESYN TO CHYBA WBIJE A NAWET W ISA WPIERDOLE 

Nie polecam totalny syf nic nowego, no i tyle

Opublikowano

MACIE POWIĘKSZONY EKWPIUNEK? O SKURWESYN TO CHYBA WBIJE A NAWET W ISA WPIERDOLE 

Nie polecam totalny syf 

Mamy i nie tylko to :) A nie polecasz z jakiego powodu dokladnie? Bo tutaj w IS raczej nic nie  :v

Promt2 to Była legenda  :)

Ale polecam ze względu na Alchemika, pro stoi od 4/5 lat bez żadnych reworków. Mam nadzieje że tutaj będzie to samo!

Stoi od 2010 roku wiec leci 6 rok

ban.gif

Opublikowano

Polecam. Serwer z tego co widze po prezentacji dopracowany, wiernie odwzorowana pandora, jednak bez dobrej reklamy nawet nie startuj i dobra reklama to nie tylko YT.

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Za przeproszeniem, ale nie pojebało was lekko z tą pandorą :)? Teraz będzie szał ciał na nią i jej reworki :O. Żenujące to się powoli robi... <.<

Opublikowano

Zamiast robić serwery z nowościami to cofacie się do staroci, ja tego nie rozumiem  :makka:  :makka:

Jeżeli chce ktoś zagrać na serwerze z nowościami i setkami bugów to będzie grał na tych serwerach, duża liczba graczy woli jednak serwery typu " old school ".

­

Opublikowano

Zamiast robić serwery z nowościami to cofacie się do staroci, ja tego nie rozumiem  :makka:  :makka:

Czasem warto się cofnąć w tył by zrobić wielki krok do przodu  :makka:

Za przeproszeniem, ale nie pojebało was lekko z tą pandorą :)? Teraz będzie szał ciał na nią i jej reworki :O. Żenujące to się powoli robi... <.<

Mnie podobno juz dawno, inni rzucili sie na hajsy z is robiac gowno, a ja po prostu rzucilem sie na pomysl z klimatem starego serwera :)

no oby Ci się udało, był już Mort**mt2 i szybko padł, wiec zobaczymy jak z tym bedzie. Powodzenia

Tana*is tez pada po wlamie i wycieku ropy, po za tym powiedz mi ile mialy te serwery wspolnego z prawdziwym oldscholem?

ban.gif

Opublikowano

Polecam mocno serwerek :)

Pewna stabilność, doświadczona ekipa nic tylko czekać i grać.

Osobiście za Pandorą nie przepadałem, ale tutaj wbije bo jestem ciekaw co Krzysiek wykminił :D

Bierzcie się za reklamę i szykuje się z*******y serwer :D

Opublikowano

@Julietta dobra robota! Wiedziałam, że warto Cię polecać. :D

A co do serwera - jeśli stara ekipa z Pandory zawita na Letticy, to będzie sukces, bo przecież chodzi o klimat i ludzi, a nie 150 nowości i modyfikacji.

Kiedyś się grało na pobugowanych chińskich serwerach i nikt nie narzekał. Grunt to dobra ekipa. :)

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Zastanawia mnie jedno, Alchemik miałeś już serwery w miarę dobre i co się stało że postanowiłeś wypuścić kopie serwera który " kiedyś był dobry" a nie coś swojego z nowymi innowacjami etc ? poza tym, już jeden serwer jest na kopi pandory .. więc wgl już sensu ten serwer nie ma, no ale ok powodzenia. 

xD 

Opublikowano

Zastanawia mnie jedno, Alchemik miałeś już serwery w miarę dobre i co się stało że postanowiłeś wypuścić kopie serwera który " kiedyś był dobry" a nie coś swojego z nowymi innowacjami etc ? poza tym, już jeden serwer jest na kopi pandory .. więc wgl już sensu ten serwer nie ma, no ale ok powodzenia. 

Fakt, mógłbym puścić serwer z wieloma nowosciami ale jest dość te takich serwerów i może byly takie "kopię" Pandory ale padly przez administracje, a jeśli mowa o aktualnej kopii to ona ma najmniej wspólnego z Pandora:)

ban.gif

Opublikowano

powiewa oldschoolem ale jakoś nigdy nie byłe zwolennikiem serwerów z max 250lv

patrząc na admina można się spodziewać dobrej jakości pod każdym względem

powodzenia :)

Pomocnik
Opublikowano

A może reaktywacja lomaxa? bardzo dobrze wspominam właśnie jego czasy, kd 80% absy po 25 tylko wtedy nie było bsa, więc trzeba byłoby zablokować, możliwe czy odpada?

Opublikowano

A może reaktywacja lomaxa? bardzo dobrze wspominam właśnie jego czasy, kd 80% absy po 25 tylko wtedy nie było bsa, więc trzeba byłoby zablokować, możliwe czy odpada?

Już mowilem. Lomax to rozdział zamknięty

ban.gif

Opublikowano

Moze tam macie dobre intencje ale ja nie jestem przekonany co do takich serwerow ala "pandora" gdzie juz poraz kolejny chca sie wybic na jednym z lepszych serwerow kiedys.Niby kostiumy ciagle takie same to nie dodajecie a co z petami ? i wydaje mi sie ze graczy tego serwera zaskoczy itemshop w porownaniu co do pandory.To nie jest spam elo.

Opublikowano

Moze tam macie dobre intencje ale ja nie jestem przekonany co do takich serwerow ala "pandora" gdzie juz poraz kolejny chca sie wybic na jednym z lepszych serwerow kiedys.Niby kostiumy ciagle takie same to nie dodajecie a co z petami ? i wydaje mi sie ze graczy tego serwera zaskoczy itemshop w porownaniu co do pandory.To nie jest spam elo.

Akurat itemshop tutaj was nie zaskoczy:) I nie chodzi o wybicie a o stworzenie normalnego serwera ^^

ban.gif

Opublikowano

Ciekaw jestem ile jeszcze zobaczymy serwerów "Robionych na wzór pandory" Ja wiem, że Pandora do końca trzymała graczy, ale ludzie pojmijcie, że wam się to nie uda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...